Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Hoe Ecoteers kan helpen met uw online vindbaarheid

  We leveren bij Ecoteers verschillende diensten op het gebied van online marketing en websites. We krijgen dan vragen over wat…

  Boyd Belshof min. leestijd

  We leveren bij Ecoteers verschillende diensten op het gebied van online marketing en websites. We krijgen dan vragen over wat de beste manier is om een goede online zichtbaarheid te creëren voor jouw bedrijf. Dit doen wij vaak door een aantal van onze diensten en producten te combineren. 

  Zoekmachine geoptimaliseerde website

  De basis van een goede online vindbaarheid is grotendeels afhankelijk van je website. Dit is waar wij dan ook vaak de eerste basis leggen. Onze websites voldoen dan ook altijd aan twee belangrijke eisen: de lay-out en de zoekmachine optimalisatie (SEO). 

  Als eerste de lay-out, dit is natuurlijk erg belangrijk voor uw potentiële klanten, daarom stemmen wij dit altijd precies af op uw doelgroep. We zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor alle soorten devices, zoals bijvoorbeeld laptop, smartphone en tablet. En zorgen daarnaast voor conversie-optimalisatie, zodat je met je website zoveel mogelijk potentiële klanten binnen haalt. 

  Ten tweede, de SEO. Dit is belangrijk voor je vindbaarheid in grote zoekmachines. Deze zoekmachines bepalen de volgorde waarop je gevonden wordt volgens een aantal algoritmes. Het is belangrijk dat je website precies geoptimaliseerd is voor deze algoritmes, zodat je zo hoog mogelijk binnen Google komt te staan. Dit zit standaard bij ons website pakket in.

  Content

  Zodra je website in de lucht is, wil je zoveel mogelijk potentiële klanten binnen halen. Vaak gebeurd dit via zoekmachines of Social Media. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om naar je website te gaan, is het belangrijk om veel relevante teksten op je website te hebben. Dit is één van de diensten die wij dan ook aanbieden bij Ecoteers.

  Onze schrijvers schrijven content die volledig SEO-proof is, zodat je teksten zo goed mogelijk geindexeerd worden door Google. Dit is belangrijk, want hoe meer relevante teksten je website bevat over je werk of dienst, hoe sneller je hoger in Google komt te staan. 

  Content is dus een van de belangrijkste pijlers voor je website. Neem dus gerust eens contact met ons op, om te overleggen wat wij voor jouw website kunnen betekenen. 

  Social Media

  Zoals we onder content al benoemden is een nieuwe grote vorm van het binnenhalen van klanten de Social Media kanalen. Om hier het maximale effect uit te halen is het belangrijk om te weten hoe de onderliggende algoritmes van deze netwerken functioneren. Omdat dit een lastig proces kan zijn, bieden wij dit aan aan onze klanten. 

  Wij zorgen er voor dat je content op de juiste momenten geplaatst wordt op je socials. En hiernaast ook relevante content bevat voor je volgers. Zo zorg je voor een snelle groei van je kanalen dat weer kan resulteren in een groei van klanten!

  Linkbuilding

  Om er voor te zorgen dat je website sneller hoog scoort, is het belangrijk om linkbuilding toe te passen. Een van de belangrijkste factoren uit het algoritme van Google is het bekijken hoeveel links er naar jouw website gaan. Samen met onder andere de content wordt hierdoor berekend op welke positie je komt te staan. Omdat een relatief nieuwe website nog niet over veel inkomende links beschikt, is het belangrijk om een linkbuilding-campagne op te zetten. 

  Een linkbuilding-campagne houdt in dat je verschillende website benadert en hierbij er voor probeert te zorgen dat zij een link naar jouw website plaatsen. Dit kan zijn door het plaatsen van een gastblog op hun website, waarbij je een link naar je eigen website plaatst. Of het ruilen van een link tussen beide website. 

  Omdat het opzetten van een linkbuilding-campagne een tijdsintensief en lastig proces kan zijn is het verstandig om dit uit te besteden. Wij bieden deze campagne aan in onze SEO-pakketten.

  Neem dus gerust eens contact met ons op, zodat we onder het genot van een koffie kunnen bespreken hoe we jou verder kunnen met de online vindbaarheid!

  Dit artikel via

  Meer interessante berichten

  interactieve-content-ecoteers-
  ecoteers-content-marketing-trends-2024
  ecoteers-data-driven-content-2024
  duurzaam ondernemen
  Gemeente Utrecht duurzaamheid Ecoteers
  duurzaamheidssubsidie ecoteers
  sustainability manager
  duurzame werkplek
  duurzame vacatures ecoteers
  duurzame samenwerkingen ecoteers
  cursus opleiding duurzaamheid ecoteers
  social media content plan
  lokale seo tactieken
  Linkbuilding en AI
  geavanceerde SEO tools gebruiken
  SEO en digital PR
  SEO met AI
  SEO en digital PR
  the promised forest
  Sustainable marketing Ecoteers
  Sustainable marketing Ecoteers
  SEA trends 2024
  online advertising de beste strategie
  social media marketing
  website laten maken
  tips rebranding
  bedrijf verduurzamen tips
  sustainability manager
  energielabel c kantoren
  marketing in de metaverse
  marketing 2022
  The Goal 13 Impact Platform report
  duurzaam op reis
  Google updates - Ecoteers
  Tone of Voice - Ecoteers
  het beloofde bos
  Sustainable marketing Ecoteers
  the promised forest
  Sustainable marketing Ecoteers
  duurzaam op reis
  the promised forest
  het beloofde bos
  Sustainable marketing Ecoteers

  Klaar om te groeien?

  Sluit je aan bij 300+ partners die zijn gegroeid middels een online marketing strategie die werkt. Ontvang gratis persoonlijk advies.

  4.9 uit 85 beoordelingen