Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Samen voor duurzame groei

  Het bereiken van je missie begint met het samenbrengen van de juiste mensen. Of het nu gaat om collega’s, klanten, leden, leveranciers of investeerders. Deze mensen zijn online te bereiken. Wij begrijpen dat je niet altijd de tijd of expertise hebt om dit effectief aan te pakken. Daarom zijn wij er om te helpen.

  Ons doel is om je bereik te vergroten, meer leads te genereren en je omzet te verhogen. We bieden ondersteuning die specifiek werkt voor jouw sector, binnenjouw budget, voor jouw doelgroep, en voor jouw product of dienst.

  In 6 stappen werken we samen aan jouw groei

  We beginnen altijd met het bespreken van jouw behoeften. Waar loop je tegenaan en wat zoek je? Vervolgens geven wij je eerlijk advies over de beste opties. Wil je bijvoorbeeld met SEO aan de slag, maar is je website daar nog niet klaar voor? Dan laten we je dat vooraf weten. Daarnaast kijken we naar welke resources je al in huis hebt en met welke partijen je al samenwerkt, om te bepalen wie wat kan uitvoeren.

  Zo denken we met je mee en voorkom je verloren investeringen. Je krijgt precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, zonder verspilling van tijd en geld.

  1

  Voorbereiding

  Het doel is om je ambities en uitdagingen scherp te krijgen, zodat we goed begrijpen wat onze samenwerking moet gaan opleveren. Op basis hiervan brengen wij een advies uit met activiteiten die specifiek werken voor jouw sector, binnen jouw budget, voor jouw doelgroep, en voor jouw product of dienst.

  2

  Kick-off

  Het doel van de kick-off is om heldere doelstellingen te formuleren en de aanpak per kanaal te bepalen. In deze fase leggen we de basis van de strategie voor de komende periode, meestal is dat drie maanden.

  3

  Opzetten van campagnes

  Wanneer na het bepalen van de strategie de basis voor de komende periode is gelegd, starten we met het opzetten en inrichten van de activiteiten. Ook in deze fase staat tijdens het nemen van iedere beslissing de doelstelling centraal.

  4

  Monitoring en optimalisatie

  Monitoren en optimaliseren is een onmisbaar en cruciaal onderdeel die bepalend is voor het succes van de activiteiten. Op basis van verkregen data worden activiteiten bijgestuurd. Dit is een doorlopend proces waar we snel leren en verbeteren voor maximaal resultaat.

  5

  Maandelijkse update

  Elke maand ontvang je een update van de geboekte resultaten. Of de content en campagnes nu moet zorgen voor leads, conversies of voor meer interactie met jouw doelgroep: wij laten je weten wat onze inspanningen voor resultaat opleveren.

  6

  Strategie herzien

  Elke drie maanden blikken we terug op de resultaten en kijken we vooruit of het groeiplan nog past. Zo bepalen we samen welke activiteiten het beste aansluiten bij het realiseren van je marketingdoelstellingen.

  Doe wat werkt voor jouw business met deze activiteiten

  Wil je natuurlijk groeien met online marketing?

  Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en altijd aan te passen als je een maand minder of meer wilt inzetten op je marketingstrategie. Wil je weten wat voor jou werkt?

  Start met zaaien.

  4.9 uit 85 beoordelingen

   Goede oogst begint bij goed zaaien

   Ons uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk.

   Daarom beloven we het volgende:

   1

   Groei, natuurlijk

   Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

   2

   Een plan op maat voor jou

   Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

   3

   Elke maand opzegbaar

   Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

   4

   Transparant in elke stap

   Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

   5

   Focus op resultaat

   Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

   6

   Voor een natuurlijk Nederland

   Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

   Groei je mee?

   We willen zoveel mogelijk mensen en organisaties betrekken bij onze plannen. Door klant van ons te worden, steun je een organisatie die samen met haar klanten wil werken aan een betere toekomst.

   4.9 uit 85 beoordelingen