Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met Social Media Marketing (SMM)

  Zet social media in voor het vergroten van je merkbekendheid, zichtbaarheid en het opbouwen van duurzame relaties met je doelgroep. Wij helpen je bij het effectief inrichten van de juiste kanalen en het consistent plaatsen van opvallende content. Kies voor meer leads, klanten en een sterke community.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Klaar om te zaaien?

   Waarom groeien met SMM?

   Creƫer zichtbaarheid en interactie door te kiezen voor aansprekende content of een gerichte advertentiestrategie.

   Er zijn talloze manieren om je bedrijf op de kaart te zetten door middel van online strategieƫn. Een goede contentstrategie is er daar ƩƩn van en onmisbaar als je bereik en interactie wilt creƫren.

   Wij kunnen je helpen bij het efficiƫnt inrichten en inzetten van relevante kanalen. Wij kijken niet alleen naar de strategie, maar ook naar een slimme aanpak. Zo kunnen wij voor jou aan de slag gaan of kun jij vervolgens zelf de juiste content maken voor diverse social media kanalen.

   Hiermee behalen we succes

   aanvullende dienst Instagram

   aanvullende dienst Facebook

   aanvullende dienst YouTube

   aanvullende dienst LinkedIn

   aanvullende dienst TikTok

   aanvullende dienst Pinterest

   Hoe werken we samen aan jouw groei?

   In ons social media traject werken we toe naar strakke designs met jouw eigen uitstraling, originele inhoud en een heldere contentstrategie. We kunnen je volledig ontzorgen of je kunt gaan voor een hybride variant waarin we samen zorgen voor succes op jouw social media kanalen.

   1

   Voorbereiding

   Inzicht in de ambities en uitdagingen van je bedrijf om goed te begrijpen wat Social Media Marketing moet gaan opleveren.

   2

   Informatie verzamelen

   We verzamelen informatie over je huidige social media-doelstellingen, activiteiten en de visuele elementen van je merk zoals het logo, de kleuren, fonts, fotografie etc.

   3

   Kick-off

   Met de informatie uit de intake en een blik op de huidige social media kanalen, gaan we dieper in op jouw ideale doelgroep. We brengen in kaart hoe we deze potentiƫle leads kunnen bereiken en kunnen aanzetten tot actie.We stellen het plan van aanpak in grote lijnen op en zorgen dat alle informatie verzameld is om gericht aan de slag te kunnen gaan.

   4

   Contentstrategie

   Op basis van je doelstellingen en de doelgroep, werken we een contentstrategie uit. Wanneer gaan we welke boodschap communiceren, op welke kanaal, en in welk format? Met een contentkalender plannen we drie maanden vooruit zodat we efficiƫnt kunnen werken en ruimte laten om in te spelen op actualiteiten.

   5

   Ontwerpen

   In lijn met je merk leggen we de visuele basis vast voor elke type post. Je krijgt een template set waarbij het design een opvallend geheel vormt. Wil je het helemaal uit handen geven? We bereiden dan de fotoā€™s, videoā€™s, captions, hashtags en interacties voor, zodat er consequent in dezelfde stijl content gedeeld wordt.

   6

   Beheer van kanalen

   We zorgen, met behulp van de content kalender, dat alle content op hetjuiste moment wordt geplaatst. We houden reacties op posts bij en geven je een seintje als er belangrijke berichten binnenkomen waar je zelf wellicht iets mee wilt. We kunnen op deze manier ontzorgen en ondertussen een sterke community opbouwen op alle social media kanalen van jouw merk.

   7

   Rapportage

   Na drie maanden stellen we een rapportage op waarin we de ontwikkelingen op een rij zetten. Hoe zit het met het bereik op de diverse kanalen, wat zijn de veranderingen in weergaven, volgers, likes en betrokkenheid? En ook: welk type posts scoort goed en waar kunnen we content verbeteren? Zo krijg je inzichtelijk welke resultaten er al behaald zijn en wat goed presteert.

   8

   Prestatie- en evaluatiemeeting

   Aan het einde van het kwartaal komen we bij elkaar om de resultaten te bespreken. We nemen je mee langs de inzichten uit onze rapportages, bespreken nieuwe ideeƫn en evalueren samen. Wil je meer of juist minder zelf doen, moeten we bijsturen of gaan we bijvoorbeeld social ads inzetten? Wij adviseren eerlijk en nemen de touwtjes in handen waar je dat wilt.

   Klaar om groeien met Social Media Marketing?

   Versterk de relatie met je doelgroep voor meer zichtbaarheid, leads, omzet en een sterkere community.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Groei met Social Media waar we trots op zijn

    Het Ecoteers Social Media Marketing team

    Casper Wimmers

    Casper Wimmers

    Advertising specialist

    Marloes Sonnenberg

    Marloes Sonnenberg

    Branding Social Media Specialist

    Liz Mƶhlmann

    Liz Mƶhlmann

    Social Media Specialist

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we:

    1

    Elke maand op een natuurlijke manier groeien

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of simpelweg kennis. Resultaat is dƩ voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Daar hebben wij allebei een belang bij. Wij geven de weg naar succes. De snelheid bepalen jullie.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Je blijft flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijk over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je zo weer je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. Met realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurrijker Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten. Ontdek meer over onze duurzame initiatieven.

    Klaar om groeien met Social Media Marketing?

    Versterk de relatie met je doelgroep voor meer zichtbaarheid, leads, omzet en een sterkere community. Met SMM bouw je snel aan je brand awareness en sterke relaties met je doelgroep.

    4.9 uit 85 beoordelingen

     Het nut van Social Media Uitbesteden

     Social media kan tegenwoordig niet meer uit de samenleving worden weggedacht. Ook voor veel bedrijven blijkt social media beheer van onschatbare waarde te zijn op het gebied van Marketing. Social media zorgt voor bedrijven voor interactie en social media uitbesteden biedt een mooie manier om grote aantallen mensen te bereiken. Alhoewel de gemiddelde conversieratio van 0,5 ā€“ 0,7% voor een social media strategie vaak lager ligt dan bijvoorbeeld bij een targeted ad campagne (~2,5%), bereik je een veel groter publiek en ben je vaak een stuk minder tijd en kosten kwijt aan het genereren van social media content wanneer je doet aan het social media marketing uitbesteden. Hier vertellen we je meer over social media beheer en waarom social media uitbesteden voor jou nuttig zal kunnen zijn.

     Waarom social media uitbesteden?

     Problemen bij het social media beheer

     Veel bedrijven lopen vaak nog tegen de lamp wanneer het gaat het om het maximaal benutten van social media marketing, zoals LinkedIn marketing, Facebook marketing en Instagram marketing. Omdat er geen goede social media beheer strategie is, kan het handig zijn om deze werkzaamheden uit te besteden bij een social media marketing bureau. Social media marketing uitbesteden zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers meer tijd hebben voor andere zaken. Je kan je bijvoorbeeld richten op de core business van de onderneming en het service verlenen aan de klant. Social media uitbesteden kan daarom een echte oplossing zijn voor jouw onderneming en je veel werk uit handen nemen.

     Social media marketing uitbesteden

     Zoals eerder gezegd geeft de juiste social media marketing je de mogelijkheid om snel en effectief met jouw doelgroep in contact te komen. Het biedt kansen voor het werven van nieuwe klanten en investeerders, het versterken van je merk, het vergroten van de klanttevredenheid of gewoonweg het verhogen van de zichtbaarheid van je bedrijf. Toch laten bedrijven deze kansen nog te vaak liggen. Dit kan komen omdat er liever tijd besteed wordt aan klussen die directe resultaten laten zien of werkzaamheden die nu eenmaal prioriteit hebben over een LinkedIn of Instagram marketing bericht. Social media beheer uitbesteden kan dan gunstig zijn.

     Instagram beheer uitbesteden en facebook marketing

     Ecoteers ontwikkelt een passend social media content plan en analyseert welke kanalen voor jou het meest geschikt zijn. Het plan voor het social media marketing uitbesteden voor jouw onderneming wordt volledig opgesteld naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je Instagram beheer uitbesteden, beginnen met Facebook marketing of je kunt onze social media marketeers de juiste content laten schrijven voor de verschillende social media kanalen. Social media uitbesteden lijkt misschien onnodig; je kunt namelijk zelf ook social media content plaatsen. Toch valt er veel te optimaliseren op het gebied van social media beheer. Social media uitbesteden zorgt ervoor dat deze kansen niet blijven liggen. Zowel timing, boodschap, visuals en hashtag gebruik moet afgestemd worden op je doelgroep(en). Zo zijn er nog veel meer dingen waar op gelet moet worden bij social media beheer.

     Het gaat dus verder dan alleen het schrijven van creatieve berichten op het juiste moment. Onze social media marketeers zijn de hele dag bezig met het optimaliseren van de content en het toepassen van de juiste social media strategie. Onze social media marketeers hebben alle kennis in huis over social media marketing. Onze ervaren schrijvers en SEO-specialisten halen alles uit de kast om het social media beheer zo goed mogelijk te optimaliseren. Bij het social media uitbesteden bespaar je tijd, haal je de juiste expertise in huis en weet je dat de juiste resultaten behaald kunnen worden. Ook kan het lastig zijn om te bedenken welke content je moet plaatsen. Soms is de inspiratie bij jou op, terwijl onze social media marketeers nog vol met ideeƫn zitten!

     Elke klant is natuurlijk anders, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak bij het social media uitbesteden. Hoe wij daarmee omgaan vertellen we je graag.

     Wat doet een social media marketing bureau?

     Social media content plan opstellen

     Een social media marketing bureau zoals Ecoteers zorgt bij het social media uitbesteden allereerst voor een goed uitgedacht content plan. Het social media content plan opstellen begint altijd met het stellen van een aantal vragen:

     • Op welke kanalen is mijn doelgroep actief?
     • Voor welk doel wil ik social media beheer gebruiken?
     • Hoe vaak wil ik content posten?

     Op basis hiervan kan een social media beheer strategie worden gemaakt. Als je kiest voor social media uitbesteden, betekent dit natuurlijk niet dat je zelf geen input hebt. Jij kent je klanten namelijk het beste. Samen met jou stellen we een op maat gemaakt social media plan op om zo de beste resultaten te halen bij het social media uitbesteden.

     Beheer social media

     Weet jij hoe je de verschillende social media kanalen het beste kunt gebruiken? Of welke berichten er het beste werken? Social media beheer kan een stuk lastiger zijn dan je denkt. Het gaat verder dan alleen originaliteit, creativiteit en de juiste frequentie van content plaatsen. Bij het social media uitbesteden krijgt het beheer van de social media kanalen de juiste strategie en hoef jij er niet meer naar om te kijken.

     Social media uitbesteden bij Ecoteers betekent meer zichtbaarheid, meer bereik en de juiste uiting van jouw bedrijf op het wereldwijde web. Met het gebruik van de juiste rapportages en analyses blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen en blijven wij resultaatgericht werken. Heb jij specifieke wensen bij het social media uitbesteden? Dan denken onze social media marketeers graag met je mee. Jouw wensen bij het social media marketing uitbesteden worden op die manier waar.

     Social media uitbesteden in Utrecht en Hengelo

     Ecoteers is een social media marketing bureau in Utrecht en Hengelo. Door onze jonge en ondernemende persoonlijkheid zijn wij zeer toegankelijk voor duurzame klanten. Social media uitbesteden doen wij vanuit onze kantoren in Utrecht en Hengelo. Om het onze klant makkelijk te maken, bieden wij verschillende social media uitbesteden pakketten waar je uit kan kiezen. Je kiest met een social media marketing pakket gemakkelijk welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. Bij elk van onze social media uitbesteden pakketten kun je verwachten dat we voor het hoogste resultaat gaan. Meer zichtbaarheid, meer verkeer, meer leads. Daarnaast hechten wij waarde aan een persoonlijke strategie en een duurzame relatie met onze klanten. Meer informatie over de verschillende social media uitbesteden pakketten vind je bovenaan de pagina.

     Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van social media uitbesteden? Ecoteers staat voor je klaar! Mailen of bellen kan altijd, maar je kunt ook een afspraak maken om eens langs te komen bij onze afdeling voor social media marketing in Utrecht of in Hengelo.

     Social Media Marketing FAQ (dropdown)

     Waarom zou ik social media uitbesteden?

     Social media uitbesteden kan erg nuttig zijn voor zowel jonge ondernemingen, als gevestigde grootmachten. Social media beheer wordt vaak onderschat, en heeft de juiste expertise nodig om er echt resultaat mee te behalen. Een social media marketing bureau zoals Ecoteers kan je helpen met het juiste social media beheer voor verschillende kanalen. Wil jij graag je Instagram beheer uitbesteden? Of je Facebook marketing naar het volgende niveau brengen? Dan ben je bij Ecoteers aan het goede adres! Check onze social media uitbesteden pakketten voor meer informatie.

     Wat zijn de social media uitbesteden prijzen?

     Social media uitbesteden prijzen kunnen verschillen per social media marketing bureau. Daarom is het belangrijk dat je de juiste partner kiest om mee in zee te gaan. Aan de hand van verschillende social media uitbesteden pakketten bepaal je bij EcoteersĀ  welke service het beste bij jou past. Naast resultaatgericht social media beheer kun je bij Ecoteers een duurzame samenwerking verwachten. Wacht niet langer en laat je social media uitbesteden door social media marketeers met de juiste expertise!

     Hoe ga ik om met social media beheer?

     Social Media beheer kent vele valkuilen voor beginners. Het is lastig te bepalen hoe jij het beste de juiste doelgroep kunt bereiken met de juiste berichten. Daarom is er een goede social media content plan nodig. Bepaal welke doelgroep jij wilt bereiken en waarvoor. Naast creativiteit, originaliteit en content frequentie zijn er veel punten die belangrijk zijn. Daarom kan het handig zijn om een social media expert in te schakelen. Met social media uitbesteden haal je de juiste expertise in huis en bespaar je tijd. Meer weten? Neem een kijkje op de website van social media marketing bureau Ecoteers!

     Wat doet een social media marketing bureau?

     Een social media marketing bureau is expert op het gebied van social media uitbesteden. Aan de hand van de juiste social media beheer strategie wordt het gebruik van jouw social media kanalen naar het volgende niveau getrokken. Een social media marketing bureau houdt zich bezig met social media marketing, zoals instagram marketing en facebook marketing. Er wordt gezorgd voor je juiste content voor een betere zichtbaarheid, meer leads en meer websiteverkeer. Wil jij graag je social media uitbesteden? Check dan de social media uitbesteden pakketten van Ecoteers!

     Waar kan ik het beste social media uitbesteden?

     Social media uitbesteden kan het beste bij een social media marketing bureau. Bij een social media marketing bureau werken social media marketeers met de juiste expertise voor jouw totale social media marketing plan. Voor het juiste social media beheer check je onze social media uitbesteden pakketten, en kies je degene die het beste bij je past. Door onze persoonlijke aanpak en transparante social media uitbesteden prijzen ben je bij Ecoteers aan het juiste adres voor een duurzame samenwerking met resultaat. Neem gerust contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.