Kies voor trajecten die werken.

Een overzicht van onze diensten met blijvende online impact.

Heeft jouw organisatie een conversie of verkeer probleem?

”Laten we het vooral niet te complex maken. Wij helpen bedrijven en organisaties met 2 dingen: met conversies of met verkeer. Alle services staan direct of indirect in dienst van deze 2 categorieën. Wij kunnen je helpen met wat er specifiek werkt voor jouw sector, met jouw budget, voor jouw doelgroep en jouw product/dienst” 

Wil je jouw bedrijf laten groeien met behulp van marketing? Ecoteers helpt je om meer uit jouw bedrijf te halen Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en altijd aan te passen als je een maand minder of meer wilt inzetten op je marketingstrategie.

Ecoteers is in 3 jaar uitgegroeid tot een marketingbureau met 50+ experts door heel Nederland, doordat wij een plan maken dat werkt. In de afgelopen 3 jaar hebben wij al meer dan 150 partners geholpen met de groei van hun bedrijf.

Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen betekenen of plan gelijk een kennismakingsgesprek in:

 

Sparren om jouw online positie te verbeteren?

Kijken waar de verbeterpunten liggen van jouw teksten? Laat onze professionals een blik werpen op de content op jouw website.

  Wat we aanbieden

  Onze diensten

  Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie is één van de belangrijkste factoren van een succesvolle online marketingstrategie. Wij helpen je met het vinden van de juiste zoekwoorden, concurrentieonderzoek en het verbeteren van je domein autoriteit. Door op de hoogte te zijn van je eigen prestaties en die van je concurrenten, kun je direct inspelen op de laatste veranderingen. 

  Advertising: SEA, Social Media Ads en Remarketing

  Adverteren kan je helpen jouw doelgroep op een doelgerichte manier te bereiken. Zo kun je met SEA relevante conversies op je website laten plaatsvinden en ervoor zorgen dat je bedrijf sneller en beter gevonden wordt op relevante zoektermen. Wij helpen je graag met SEA, LinkedIn advertising en Facebook advertising.

  Social Media

  Een aanwezigheid op social media is inmiddels onmisbaar geworden voor bedrijven. Met een goede social media strategie bereik je het juiste publiek op het juiste moment en bouw je een band op met jouw klanten.

  Copywriting

  Onze copywriters zorgen voor goed geschreven teksten die het ook nog eens goed doen op Google. Door doelgericht te schrijven en te focussen op de juiste keywords, schrijven onze copywriters een optimale tekst voor jouw website. Zo profiteer je niet alleen van een betere vindbaarheid maar straalt je website ook autoriteit en betrouwbaarheid uit.

  Development

  Een goed ontworpen website is een belangrijk onderdeel van je online visitekaartje. Het zorgt ervoor dat klanten op de website kunnen navigeren en het conversieratio geoptimaliseerd kan worden. We zorgen dat jouw website wordt ingericht zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken wanneer nodig.

  Linkbuilding

  Met behulp van sterke backlinks en relevante anchor teksten verbeter je jouw domain authority en daarmee ook je SEO resultaten. Wij zorgen voor kwalitatieve backlinks die relevant zijn voor de sector waarin je je bevindt. Zo behoud je niet alleen je posities binnen Google maar verbeter je deze ook.

  Duurzaam ondernemen

  Duurzame samenwerking

  Duurzaamheid draait bij ons niet alleen om bomen planten en groene beslissingen maken. Wij gaan ook voor duurzame samenwerkingen met onze partners. Dit doen we op de volgende manier:

  Kennis delen

  Wij kijken altijd met de partner of jouw organisatie wellicht zelf activiteiten kan overnemen. Het abonnement is daarom maandelijks opzegbaar, en afschalen of opschalen is altijd mogelijk.  

  Wij maken indien wenselijk instructiefilmpjes, zodat jouw organisatie zelf leert hoe online marketing werkt. Zo kunnen wij onze skills weer op andere vlakken gebruiken indien nodig.

  Verduurzaming stimuleren met korting

  Wij hopen dat ons netwerk ook actief bezig gaat met verduurzamen de komende jaren. Daarom willen wij dit actief stimuleren met een lager tarief voor duurzame partners. 

   

  Ons groene prijsmodel: prijs op basis van benodigde kennis, duurzaamheid & draagkracht

  Wij hanteren bij Ecoteers een speciaal prijssysteem. 

  Benodigde Kennis
  Allereerst zijn niet alle teksten hetzelfde. Het is voor onze schrijvers uiteraard makkelijker om over laagdrempelige thema’s te schrijven dan over complexe technologieën of software.

  Duurzaamheid & Draagkracht
  Wij gaan graag samenwerkingen aan met andere duurzame organisaties, zo graag zelfs dat we kortingen geven die al snel kunnen oplopen. In het geval van kleine duurzame ngo’s, waar wij zelf achter staan, is er van alles mogelijk. 

  Heb jij een duurzame organisatie of werk je bij een duurzame organisatie? Koop dan geen pakket, maar vul het contactformulier in. Wij komen dan graag met je in gesprek en doen met liefde water bij de wijn.

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland