fbpx

ONZE DIENSTEN

Wij bieden op het moment vier verschillende diensten aan, en zijn bezig met dit in rap tempo uitbreiden. Staat de gezochte dienst er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

COPYWRITING

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver voor een goede prijs waarbij kwaliteit altijd voorop staat? Dan kan Ecoteers wat voor jou betekenen.

Ons team beschikt over kennis in verschillende vakgebieden. Vaak schrijven Copywriters over veel verschillende onderwerpen. Wij van Ecoteers geloven dat schrijvers het beste kunnen schrijven over het vakgebied waar hun opleiding en interesses ook liggen. Daarom zetten wij een netwerk op met mensen met diverse achtergronden. Dit komt zowel de kwaliteit ten goede als de snelheid waarmee wij opdrachten kunnen afronden. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij een team opgezet dat zich volledig richt op quality control. Als jij jouw teksten bij Ecoteers laat schrijven steun je een duurzame start-up en bij elke 2.500 geschreven woorden laten wij een boom planten. Sustainable start-ups krijgen zelfs een gereduceerd tarief als zij geschikte teksten nodig hebben. Maak daarom gebruik van ons netwerk en vraag een gratis proefopdracht aan.

NAAR COPYWRITING

AA

WEBSITE LATEN MAKEN

Naast het schrijven van diensten zijn wij bezig met verschillende duurzame projecten. Onze publishing-afdeling richt zich op het opzetten van online platforms die mensen op de hoogte brengt van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Wil jij een website laten maken? Dan zit je bij Ecoteers aan het juiste adres. Wij bieden een alles-in-een pakket aan waarbij je website al binnen 1 week in de lucht staat. Dit doen wij geheel op maat en in de stijl van uw bedrijf of dienst.

De inrichting van de website gaat volledig volgens jouw wensen, hier krijg je natuurlijk altijd advies bij van onze specialisten. We maken gebruik van het content-management systeem WordPress, dit om het makkelijk te houden om zelf artikelen en content op de website te plaatsen.

NAAR WEBSITE LATEN MAKEN

Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij meer klanten binnenhalen? Dan is het al snel belangrijk dat je hoog staat in Google. Onze zoekmachine optimalisatie paketten helpen hier bij.

Wil je met je website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Laat de zoekmachine optimalisatie dan over aan de experts van Ecoteers. SEO (Search Engine Optimization) is gericht op het verbeteren van je website voor Google.

Bij search engine optimalisation richten de werkzaamheden zich enkel op het organische gedeelte van Google. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, social media en conversie-optimalisatie wordt de positie van jouw website of webshop in Google verbeterd.

NAAR ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

PUBLISHING

Naast deze diensten zijn wij bezig met verschillende duurzame projecten. Onze publishing-afdeling richt zich op het opzetten van online platforms die mensen op de hoogte brengt van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Met onze publishing-afdeling proberen wij een nieuwe groep mensen te bereiken. Wij willen namelijk platforms opzetten die op een objectieve manier de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid belichten. Wij willen met deze platforms afstappen van de ‘’zij zijn goed en zij zijn fout’’ denkwijze. Met onze platforms proberen wij de lezer te voorzien van positieve content met een blik op de toekomst.

NAAR PUBLISHING

STAAT UW GEWENSTE DIENST ER NIET TUSSEN?

Wij hebben veel kennis in huis op het gebied van Marketing, Webdesign en Google-optimalization. Staat jouw gewenste dienst niet tussen dit lijstje? Zoek dan alsnog contact met ons en dan kunnen we kijken wat wij in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

      dev