fbpx

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij meer klanten binnenhalen? Dan is het al snel belangrijk dat je hoog staat in Google. Onze zoekmachine optimalisatie paketten helpen hier bij.

Waarom Zoekmachine Optimalisatie?

Wil je met je website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Laat de zoekmachine optimalisatie dan over aan de experts van Ecoteers. SEO (Search Engine Optimization) is gericht op het verbeteren van je website voor Google.

Bij search engine optimalisation richten de werkzaamheden zich enkel op het organische gedeelte van Google. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, social media en conversie-optimalisatie wordt de positie van jouw website of webshop in Google verbeterd.

HET VERSCHIL TUSSEN SEO EN SEA

Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (zoekmachine advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar Ecoteers weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar

Google maakt gebruik van een algoritme om waarde toe te kennen aan websites. Er zijn meer dan 200 factoren die hierin meespelen. Aan de hand van deze factoren kent Google je website een bepaalde ranking toe. Ecoteers is dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van SEO en Google is continu bezig om het algoritme te optimaliseren. Om voorop te (blijven) lopen op het gebied van zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren om zo de concurrentie te slim af te zijn.

Gelukkig weten we bij Ecoteers hoe we moeten blijven voldoen aan de veranderende eisen van Google. Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden continu gemonitord en verbeterd worden. Als zoekmachine optimalisatie bureau is groei immers ons belangrijkste doel, en hoe kun je beter groeien dan door continu kritisch te blijven op je eigen werk?

MEER INFORMATIE OVER ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

CONTACT

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

      dev