Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisch groeien met Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  Maak je bedrijf zichtbaar voor mensen die zoeken naar jouw producten of diensten. Hoog scoren in Google, Bing en Ecosia, zonder de advertentiekosten. We verbeteren stap voor stap de techniek, content en autoriteitspositie van je website voor meer zichtbaarheid, bezoekers en duurzaam resultaat.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Ben je klaar om te zaaien voor organische groei?

   Waarom groeien met SEO?

   Met SEO gaat het om de hoeveelheid kwalitatieve bezoekers vergroten die binnenkomen via zoekmachines als Google, Bing en Ecosia. SEO maakt het verschil tussen pagina’s die zelden worden bezocht en een continue stroom aan kwalitatieve bezoekers zonder kosten voor advertenties. Nu en in de toekomst.

   Hiermee behalen we succes

   aanvullende dienst Linkbuilding

   aanvullende dienst Local SEO

   aanvullende dienst SEO Migratie

   aanvullende dienst Keyword plan

   Hoe werken we samen aan jouw groei?

   Met SEO in je groeiplan, gaan we het bezoekersverkeer van de website laten groeien. Daarvoor is het van essentieel belang dat klanten jouw organisatie kunnen vinden op de belangrijke keywords.

   1

   Voorbereiding

   Inzicht in de ambities en uitdagingen van je bedrijf om goed te begrijpen wat onze samenwerking moet gaan opleveren.

   2

   Kick-off

   Het doel van de kick-off is om te begrijpen op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt. Dit kunnen we niet alleen achterhalen, omdat jij je klanten natuurlijk het beste kent. Daarom beginnen we met een brainstormsessie waarin we alle informatie over jouw organisatie samen in kaart kunnen brengen.

   3

   Onderzoek

   Na de kick-off analyseren we hoe de huidige techniek is opgebouwd, de relevante keywords en de domeinautoriteit om de strategie voor korte en lange termijn te bepalen.

   4

   Strategie

   Nadat we onderzoek hebben gedaan, presenteren we je de resultaten. Werk je bijvoorbeeld met een webbureau? Handig als iemand van hierbij aanwezig is. Nadat de resultaten naar tevredenheid zijn besproken, bepalen we wie wanneer wat gaat uitvoeren zoals bijvoorbeeld welke content er wordt geschreven en op wat voor tempo dit gaat gebeuren.

   5

   Maandelijkse updates

   Wij houden je maandelijks op de hoogte van jouw rankings op Google. Hierdoor maken we het resultaat van onze services transparant en kunnen we de strategie bijsturen wanneer dat nodig blijkt.

   6

   Strategie herzien

   Elke drie maanden blikken we terug op de resultaten en kijken we vooruit of het groeiplan nog past. Dit daagt ons uit om te bepalen op welke activiteiten met welke middelen we ons het beste kunnen focussen.

   Klaar om te zaaien met organische groei?

   Krijg een eerlijke beoordeling over hoe je website is ingericht voor de zoekmachines. Plan een gratis SEO-audit met een van onze specialisten.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Groei met SEO waar we trots op zijn

    Jouw SEO team

    Boyd Belshof

    Boyd Belshof

    Co-Founder

    Rosalie van der Stege

    Rosalie van der Stege

    Manager Ecoteers Utrecht

    Peter Dragstra

    Peter Dragstra

    Co-Founder

    Manouk te Wierik

    Manouk te Wierik

    SEO Specialist

    Celine Vermeulen

    Celine Vermeulen

    Copywriter

    Sem Raats

    Sem Raats

    Copywriter

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we het volgende:

    1

    Groei, natuurlijk

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurlijk Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

    Klaar om te zaaien voor organische groei?

    Krijg een eerlijke beoordeling over hoe je website is ingericht voor de zoekmachines. Plan een gratis SEO-audit met een van onze specialisten.

    4.9 uit 85 beoordelingen