Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met Linkbuilding

  Zorg voor een betere autoriteit van jouw website en een hogere indexatie van de content zodat je beter vindbaar en zichtbaar bent.

  Klaar voor een eerlijke beoordeling of jouw organisatie klaar is voor linkbuilding?

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Plan een gratis linkbulding-audit met een van onze specialisten

   Waarom groeien met Linkbuilding?

   Linkbuilding is een manier om het aantal verwijzingen (zogeheten backlinks) naar een website te verhogen. Hierdoor plaatsen zoekmachines zoals Google de website hoger in de zoekresultaten waarmee je meer websitebezoekers genereert.

   Hoe werken we samen aan jouw groei?

   Jij hebt hulp nodig bij het schrijven en/of plaatsen van content. Wij kunnen je hier zeker bij helpen. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, lichten wij hier al kort toe wat ons plan van aanpak is.

   1

   Kijken naar broken links

   We gaan beginnen met een kleine scan. Hier kunnen wij zien hoeveel backlinks er al zijn en waar ze vandaan komen. Door middel van deze scan kunnen wij ook zien welke ”broken links” jouw domein heeft. Die kunnen vaak via een simpele weg en kleine fix hersteld worden.

   2

   Backlink plan

   Hierna gaan wij samen kijken welke pagina’s op jouw website wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Vaak is het mailen van partners al goed voor een boel ”gratis links”. Uiteraard helpen we je ook bij deze stap. Tegelijkertijd gaan wij een plan maken voor de links die wij voor jou gaan plaatsen.

   3

   Maandelijkse update

   We geven je maandelijks een update van de links die we geplaatst hebben. In het geval van gastblogs kunnen wij ook de traffic analyseren die deze link heeft veroorzaakt. Elke drie maanden blikken we terug op de resultaten en kijken we vooruit of het groeiplan nog past. Dit daagt ons uit om te bepalen op welke activiteiten met welke middelen we ons het beste kunnen focussen.

   Versterk je autoriteitspositie

   Klaar voor een eerlijke beoordeling of jouw organisatie klaar is voor linkbuilding? zoekmachines? Plan een gratis linkbulding-audit met een van onze specialisten.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we:

    1

    Groei, natuurlijk

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurrijker Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

    Versterk je autoriteitspositie

    Klaar voor een eerlijke beoordeling of jouw organisatie klaar is voor linkbuilding? Zoekmachines? Plan een gratis linkbuilding-audit met een van onze specialisten.

    4.9 uit 85 beoordelingen