Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met de juiste Marketingstrategie

  Een doordacht en concreet plan om je marketingdoelstellingen te bereiken door je middelen efficiënt in te zetten.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Start vandaag nog met groeien

   Waarom aan de slag met Marketingstrategie?

   Door marketing strategisch aan te pakken besluit je vanuit goed (markt)onderzoek aan wie en op welke kanalen je jouw producten en diensten gaat aanbieden. Op basis hiervan plan je activiteiten die je helpen gericht te groeien, efficiënt te werken en succes te meten. Zonder geld te verspillen.

   Hoe werken we samen aan je Marketingstrategie?

   We nemen je bedrijfsstrategie door en kijken naar wat er in de markt speelt voor een concreet stappenplan dat specifiek werkt voor jouw sector, binnen, jouw budget, voor jouw doelgroep, en voor jouw product of dienst.

   1

   Voorbereiding

   Je ontvangt een vragenlijst zodat we ons kunnen voorbereiden op basis van je specifieke doelen, uitdagingen en huidige marketinginspanningen. Zo komen we goed voorbereid naar de (digitale) strategiesessie en hebben we al wat achtergrondinformatie om op te bouwen.

   2

   Intake

   Tijdens de sessie zullen we samen met jou in gesprek gaan over je doelen en huidige marketinginspanningen. We zullen ook kijken naar je concurrenten en naar de markt in het algemeen om te begrijpen wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.

   3

   Onderzoek en inspiratie

   Samen gaan we op zoek naar nieuwe ideeën en manieren om je marketinginspanningen te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we nieuwe kanalen onderzoeken of een andere aanpak voorstellen. Aan het einde van het gesprek zal er een advies komen over de huidige strategie.

   4

   Marketingplan

   Aan het einde van de sessie zullen we samen met jou een concreet stappenplan opstellen met daarin de volgende stappen om jouw marketingdoelen te bereiken. We zullen ook bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen om dit stappenplan te helpen realiseren.

   5

   Advies en vervolg

   Na de sessie delen we de samenvatting zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen en eventuele vragen kunt stellen. Bij deze samenvatting voegen wij ook een eindadvies. En we spreken een vervolggesprek af om te kijken hoe het stappenplan verloopt en of er aanpassingen nodig zijn.

   Klaar om te zaaien met een strategisch plan?

   Een doordacht en concrete marketing strategie om je doelstellingen te bereiken door je middelen efficiënt in te zetten. Ontvang gratis persoonlijk advies van een van onze strategen.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Groei waar we trots op zijn

    Het Ecoteers Marketingstrategie team

    Rosalie van der Stege

    Rosalie van der Stege

    Manager Ecoteers Utrecht

    Peter Dragstra

    Peter Dragstra

    Co-Founder

    Michael Cortino

    Michael Cortino

    Marketing & Impact Strateeg

    Goede oogst begint bij goed zaaien

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we:

    1

    Elke maand op een natuurlijke manier groeien

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of simpelweg kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij geven de weg naar succes. De snelheid bepalen jullie.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Je blijft flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijk over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je zo weer je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. Met realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurrijker Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten. Ontdek meer over onze duurzame initiatieven.

    Klaar om te zaaien met een stevige Marketingstrategie?

    Een doordacht en concreet plan om je marketingdoelstellingen te bereiken door je middelen efficiënt in te zetten.
    Ontvang gratis persoonlijk advies van een van onze strategen.

    Een marketingstrategie helpt je om je activiteiten gericht voor te bereiden. Wil je sneller testen hoe de markt reageert op je aanbod? Ontdek Conversie Optimalisatie.

    4.9 uit 85 beoordelingen