Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met content marketing

  Teksten met een digitale impact, dat is wat Ecoteers voor jouw bedrijf weet te realiseren. Voor meer omzet, leads en naamsbekendheid.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Ben je klaar om te groeien met content marketing?

   Waarom groeien met content marketing?

   Goede content is de basis van een sterke online strategie. Met content marketing richt je de inhoud van teksten op specifieke zoekwoorden zodat je vindbaar bent voor de doelgroep en ze de informatie biedt die ze nodig hebben in hun beslissingsproces.

   Hiermee behalen we succes

   aanvullende dienst Website teksten

   aanvullende dienst Contentoptimalisatie

   aanvullende dienst Kennisbank

   aanvullende dienst Whitepaper

   aanvullende dienst SEO Copywriting

   Hoe werken we samen aan jouw groei?

   Plaatst jouw organisatie soms content, maar zorgt dit niet voor leads? Of heeft jouw organisatie helemaal geen content-strategie of contentplanning? Met een fanatiek team van schrijvers helpen wij je bij het maken van een content planning, het schrijven van artikelen en het SEO-proof opleveren van de teksten.

   1

   Kick-off brainstorm sessie

   Een goed begrip van de doelgroep is essentieel voor een goede content strategie. Om te beginnen is het dus belangrijk dat wij hier alles van weten. We plannen eerst een sessie in waar we proberen de onderste steen boven te krijgen. Na deze sessie hebben we een volledig beeld van jouw doelgroep.

   2

   Contentplanning

   Door content vooruit te plannen krijg je inzicht in wat er aan onderwerpen gecommuniceerd gaat worden. Hiermee kun je bijvoorbeeld op tijd inspelen op events later in het jaar. Zo plaats je altijd actuele, kwalitatieve en relevante content voor jouw doelgroep.

   3

   Maandelijkse update

   Wij geven jou een maandelijkse update van de resultaten van de content. Of de content nu moet zorgen voor leads, een hogere ranking op Google of voor meer interactie met jouw doelgroep: wij laten je weten hoe jouw content het doet.

   Klaar om te groeien met content marketing?

   Wil jij graag content marketing inzetten voor jouw bedrijf, maar vraag je je af hoe je dit effectief en eenvoudig kunt doen? Vraag gratis persoonlijk advies aan.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Het Ecoteers content marketing team

    Rosalie van der Stege

    Rosalie van der Stege

    Manager Ecoteers Utrecht

    Marloes Sonnenberg

    Marloes Sonnenberg

    Branding & Social media specialist

    Celine Vermeulen

    Celine Vermeulen

    Copywriter

    Roxanne Hendrix

    Roxanne Hendrix

    Copywriter

    Sem Raats

    Sem Raats

    Copywriter

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we het volgende:

    1

    Groei, natuurlijk

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurlijk Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

    Klaar om te groeien met content marketing?

    Wil jij graag content marketing inzetten voor jouw bedrijf, maar vraag je je af hoe je dit effectief en eenvoudig kunt doen? Vraag gratis persoonlijk advies aan.

    4.9 uit 85 beoordelingen

     SEO Copywriting voor jouw bedrijf

     Content marketing valt en staat met goede SEO copywriting. De Ecoteers SEO copywriters in Utrecht specialiseren zich in kwalitatief sterke teksten schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn. SEO copywriters verwerken de zoekwoorden die uit de SEO analyse zijn gekomen in hun artikelen. Zo wordt je webshop of website SEO proof gemaakt en wordt de zichtbaarheid verbeterd. Hieronder leggen we meer uit over SEO copywriting, het belang van een goed content plan en hoe Ecoteers je hierbij kan helpen.

     Wat is copywriting?

     Copywriting wordt gedefinieerd als een wervende of commerciële tekst schrijven. Dit wordt gedaan door copywriters of content marketeers. Vaak zie je deze specialisten terug op de marketing afdeling van een bedrijf of bij een marketingbureau. Het doel van een copywriter is het schrijven van een aantrekkelijke tekst met commerciële doeleinden. Een vrij breed begrip dus. Copywriting wordt bijvoorbeeld gebruikt voor reclames, folders, nieuwsberichten, e-mails en product reviews. Ook kun je copywriters blogs laten schrijven voor op een website.

     Wat is SEO?

     SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. In het Nederlands heet dit zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is een website of webshop hoog te laten scoren bij zoekmachines zoals Google. Hierdoor is jouw website of webshop beter te vinden voor de klant of eindgebruiker.

     SEO copywriting is dus de combinatie van copywriting en zoekmachine optimalisatie. SEO vriendelijk schrijven en het schrijven van een goede inhoudelijke tekst moeten hand in hand gaan. Dit is waar veel bedrijven vaak stuklopen bij het schrijven van een tekst of een content plan maken. Want hoe zorg je dat je met SEO vriendelijk schrijven een leesbare en interessante tekst krijgt? Omdat onze copywriters gespecialiseerd zijn in SEO copywriting, wordt de kwaliteit van de teksten gewaarborgd. Daarnaast wordt, met het gebruik van de juiste SEO keywords, gezorgd dat de teksten hoog scoren bij de zoekmachines.

     Waarom is SEO copywriting belangrijk?

     Hogere vindbaarheid

     Een hogere vindbaarheid is optimaal voor het werven van nieuwe klanten of het verkopen van meer producten op je webshop. Ons copywriting team blogs laten schrijven of website teksten laten schrijven maakt ook de inhoud van jouw site rijker en interessanter voor zowel klanten als andere bezoekers. Ze blijven langer op de pagina hangen, waardoor ook het conversieratio wordt verbeterd.

     Als startende ondernemer of MKB’er denk je wellicht met een website makkelijker nieuwe klanten te kunnen scoren of jouw bedrijf zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Echter zul je merken dat het erg lastig is om zomaar gevonden te worden als nieuwe site of webshop. Hiervoor heb je een goed content plan nodig, vaak zelfs een multi channel content strategie waarmee jij je website SEO proof maakt.

     SEO copywriting trekt de klanten naar jou toe. Dit is vaak een stuk optimaler dan alleen proberen te adverteren om actief klanten te werven. Klanten zoeken namelijk op Google naar bepaalde diensten of producten. Door hoog te scoren met SEO copywriting trek je ze als het ware jouw showroom in. De klanten hebben al een onderliggende interesse in het product of dienst die aangeboden wordt, wat weer een extra stap actieve marketing scheelt. Het resultaat is meer bereik, meer klanten en meer verkopen.

     Rijkere content

     Zoals eerder besproken, is geoptimaliseerde tekst schrijven dus goed voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Een inhoudelijk interessante tekst schrijven is echter ook belangrijk om bezoekers op de pagina te houden. Met een content plan werk je ook uit welke inhoud er op jouw website moet komen. De tekst moet aansluiten bij jouw product of dienst, en met de rest van de inhoud van de website. Banken schrijven blogs over persoonlijke financiën en geldzaken maar een webshop schrijft reviews over verschillende producten of uitleg over het gebruik van de producten. Op een website teksten laten schrijven, kan dus per klant verschillen.

     Soms is het doel van de tekst schrijven echt alleen het optimaliseren van je zichtbaarheid. Op andere momenten wil je jouw klanten informeren, interesseren of aan het denken zetten. Hierdoor is een goede SEO copywriting strategie dus zo belangrijk. Door gebruik te maken van onze gespecialiseerde content marketeers weet je zeker dat alle teksten op jouw website hun doel bereiken.

     Een SEO proof website met rijke content scoort betere reviews en zorgt voor meer vertrouwen bij consumenten. Het ziet er namelijk professioneel uit. Eindgebruikers krijgen een betere indruk van het bedrijf en voelen een hogere mate van kwaliteit. Je kunt klanten makkelijker op je website houden en interesseren in jouw bedrijf, stichting, producten en diensten.

     Content plan werkwijze

     Wat is content?

     Eigenlijk is content alles wat via een bepaald medium uitgedrukt moet worden naar een eindgebruiker, zoals een klant. Dit zijn dus niet alleen teksten, maar ook kunst en communicatie door middel van spraak. In ons voorbeeld is content de tekst die door de copywriters en content marketeers geschreven wordt voor op een website.

     Voor content of tekst schrijven op de website heb je een content plan nodig. Zo’n content plan of content strategie is belangrijk om de SEO copywriting te stroomlijnen en om te zorgen dat het doel van de teksten wordt behaald.

     In de meeste gevallen geven onze klanten onze SEO copywriters in Utrecht een lijst artikelen die over bepaalde onderwerpen gaan. Wij doen de rest! Het SEO onderzoek en de SEO copywriting kan in zijn geheel door ons worden verzorgd. Uiteraard is de mate van betrokkenheid bij elke klant verschillend. Zo is SEO copywriting bij ons aantrekkelijk voor zowel start-ups als grotere bedrijven. We passen ons altijd aan aan de mate van expertise van onze klant.

     Doelgroep onderzoek

     Elke klant heeft een andere doelgroep, en andere doelen met het gebruik van SEO copywriting. Hoog scoren op Google is voor een restaurant of kapper namelijk anders dan voor een webshop of nieuwsplatform. Doelgroep onderzoek en SEO analyse brengen in kaart welke teksten geschreven moeten worden en met welk doel, om zo de juiste eindgebruikers te bereiken. Een restaurant wil hoog scoren in de zoekmachine zodat mensen het restaurant makkelijker vinden wanneer ze op zoek zijn naar eetgelegenheden in de buurt. Een webshop wil wellicht een constante stroom content die aansluit op de producten die ze aanbieden om boven de concurrent uit te komen.

     Duurzaam SEO Copywriting

     Ecoteers richt zich dus op SEO copywriting en het maken van het juiste content plan voor haar klanten. Als duurzame onderneming is onze focus ook nog eens extra gericht op de toekomst. Onze diensten hebben het doel een positieve impact te hebben op de wereld. Daarom werken we ook graag samen met andere duurzame organisaties.

     Benieuwd naar hoe we te werk gaan of wil je graag een keertje langskomen? Onze copywriters in Utrecht staan altijd open voor enthousiaste klanten! Neem dus gerust contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

     SEO Copywriting: Veelgestelde Vragen (FAQ)

     Wat is SEO copywriting?

     SEO Copywriting is het SEO vriendelijk schrijven van content om zo jouw website SEO-proof te maken. Content marketeers of SEO copywriters website teksten laten schrijven, zorgt daardoor voor een betere vindbaarheid op Google en een rijkere, aantrekkelijkere pagina.

     Waarom heb ik SEO copywriting nodig?

     Jouw website SEO proof maken met SEO tekst schrijven, zorgt voor meer verkeer naar jouw pagina. Met SEO copywriting werf je dus meer klanten, verhoog je je conversieratio op verkopen en zorg je voor een betere online vindbaarheid. Je kunt bijvoorbeeld blogs laten schrijven of andere website teksten laten schrijven door een SEO copywriter.

     Wat is een content plan?

     Met een content plan of content strategie wordt SEO tekst schrijven makkelijker. Aan de hand van doelgroep onderzoek weet een content marketeer of SEO copywriter welke content er geschreven moet worden. Een multi channel content strategy zorgt voor het juiste gebruik van SEO copywriting op alle mediums van de organisatie.

     Waar kan ik het beste website teksten laten schrijven?

     SEO copywriting wordt vaak gedaan door een SEO specialist. Een team van copywriters of content marketeers zorgt voor het juiste content plan om jouw zichtbaarheid te verbeteren. Denk hierbij aan SEO tekst schrijven, blogs laten schrijven of andere website teksten laten schrijven.

     Waarom duurzaam SEO copywriting?

     SEO Marketing doet misschien niet meteen denken aan duurzaamheid, maar ook met tekst schrijven kun je duurzaam zijn. SEO copywriting wordt gebruikt om een impact te maken op de wereld. Ook kan je als duurzame organisatie samenwerken met een duurzame SEO copywriting specialist.