Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groei voor een natuurlijke toekomst

  Online marketing is voor ons dé katalysator van positieve verandering. We streven naar een economie waar mens, natuur en winst elkaar versterken.

  We bestaan om organisaties met een duurzame missie te helpen groeien. Dit is onze filosofie vanaf de oprichting in 2019 en blijft de leidraad in alle keuzes die we maken. Goed voor mensen, dieren en de natuur. En voor het bedrijf. Dat is namelijk de enige echte duurzame businesscase.

  Goede oogst begint bij goed zaaien

  Samenwerken op basis van goed vertrouwen zonder ingewikkelde contracten. Dat is ons uitgangspunt. Van beide kanten moet het gewoon goed voelen. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Hoe we dat doen?

  Bekijk onze werkwijze

  Samenwerken voor duurzame groei

  Het bereiken van je missie begint met het samenbrengen van de juiste mensen. Of het nu gaat om collega’s, klanten, leden, leveranciers of investeerders. Deze mensen zijn online te bereiken. Wij begrijpen dat je niet altijd de tijd of expertise hebt om dit effectief aan te pakken. Daarom zijn wij er om te helpen.

  Bekijk onze diensten

  Partners met dezelfde visie

  Impact maken door een toekomstbestendige samenleving creëren. Dit zijn drijfveren van veel van onze partners. Zo hebben we vaak een match. We begrijpen elkaar beter én het werkt inspirerend. Gevalletje 1 + 1 = 3.

  Groei je mee?

  Groeiboost voor starters

  Organisaties die bijdragen aan een betere wereld en beperkt zijn in hun middelen helpen we graag een handje extra. We kijken samen naar wat wel mogelijk is. Dus ben je een start-up, gevestigd merk of ngo? Wacht niet met versnellen en ontvang gratis persoonlijk advies.

  4.9 uit 85 beoordelingen

   Zicthbaar in bloei

   Aan onze missie verbinden we ook concrete doelen en keuzes.

   120.000 bomen in 2030

   We hebben ons als doel gesteld om in 2030 minimaal 120.000 bomen geplant te hebben. En aan deze doelstelling verbinden we al onze diensten, projecten en samenwerkingen. Bij elke factuur die we versturen berekenen we het aantal bomen die we bij dat omzettotaal kunnen planten. Factuurbedrag / 166 = aantal bomen.

   1

   8

   9

   5

   1

   Twee keer per jaar staan we samen met collega’s, partners en leveranciers met de voeten in de klei op de Ecoteers Bomenplantdagen, om de bomen zelf te planten. En voor alle bomen waar we zelf niet aan toe komen werken we samen met ngo’s zoals Staatsbosbeheer. Meer weten over onze duurzame projecten?

   Becoming B Corp

   B Corp is een wereldwijd netwerk voor bedrijven die presteren op de hoogste normen in transparantie, sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid. We worden hierdoor gestimuleerd om onze impact op collega’s, klanten, leveranciers de natuur en onze eigen business continu te verbeteren. Volg je ons B Corp avontuur?

   Becoming B corp

   Onderdeel van DPBG Group

   Als onderdeel van DPBG Group werkt Ecoteers nauw samen met Webnexus, het webdesignbureau voor websites op maat in Groningen. Door deze samenwerking kunnen we naar online marketing oplossingen ook ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van websites. Meer weten over Webnexus?

   Meer weten over Webnexus?

   Hoe wij werken

   True Pricing

   Er zijn verborgen maatschappelijke en ecologische kosten in elke stap van de productieketen en die willen wij doorberekenen. Alleen op deze manier werken we toe naar een duurzame wereldeconomie. Wachten op verandering is geen optie. Daarom zijn wij vast begonnen.

   Een groen prijsmodel

   Elk bedrijf of organisatie kan bij ons een korting krijgen als het duurzaam is, of duurzame veranderingen doorvoert. Hiermee willen wij duurzame organisaties belonen en alle andere bedrijven stimuleren om stappen te maken. Door de korting op onze marketing pakketten kunnen duurzame bedrijven een vliegende start krijgen.

   Klanten met verkeerde intenties wijzen we vriendelijk de deur

   We willen graag zoveel mogelijk organisaties betrekken bij onze groene doelstellingen. We moeten echter ergens een lijn trekken. Wanneer een organisatie totaal niet past bij onze filosofie of ons uitsluitend wil gebruiken om het imago op te poetsen, is een samenwerking voor ons niet wenselijk.

   Impact maken zit in een klein hoekje

   Omdat wij alleen een computer en internet nodig hebben voor ons werk, is dit niet een branche waarin je het grootste verschil kunt maken. Toch willen we alles doen wat we kunnen. Zo bankieren wij bij een duurzame bank (Triodos), maken we gebruik van servers die draaien op zonne-energie, is ons interieur tweedehands en zijn onze Ecoteers T-shirts 100% organisch. Alle kleine beetjes helpen. En wij hopen hiermee een voorbeeld te zijn voor de mensen en organisaties waarmee we samenwerken.

   Groen team

   Wij doen er alles aan om samen met ons team stappen te maken. Maar wel op een positieve manier! Zo voorzien we het team van lokale groenten & fruit, een bedrijfsfiets en een budget voor groene veranderingen in het privéleven. We dagen elkaar uit om te fietsen naar kantoor en delen slimme groene lifehacks. En onze jaarlijkse skitrip? Die doen we met onze eigen bus, die we de rest van het jaar verhuren via deel apps. Wij verwachten namelijk niet dat iedereen die bij ons aansluit geleefd heeft als een boeddhistische monnik. We willen wel samen doelen proberen te bereiken, zowel zakelijk als privé.

   Gezamenlijke groei

   Bij ons draait het om groei. Groei van onze partners en hun business, groei van collega’s die ruimte hebben zich te ontwikkelen, en de groei en bloei van de natuur. Dat bereiken we door hard te werken en te genieten. Zo halen we het beste in elkaar en onze partners naar boven.

   Groei jij mee?

   We zoeken nieuwe Ecoteers die ons team en onze samenwerkingen met partners komen versterken. Check onze vacatures en wie weet skiën we binnenkort samen van de pistes in Frankrijk.

   Alle vacatures