Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met E-mail Marketing

  Bouw sterkere relaties met je klanten en leads. Verhoog betrokkenheid en omzet door gerichte, relevante en exclusieve content te delen.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Ben je klaar om te groeien met E-mailmarketing?

   Waarom groeien met E-mail Marketing?

   Versterk de relatie met je klanten, ex-klanten en leads via e-mail marketing. Verstuur gerichte informatie naar verschillende ontvangers en help ze een volgende stap te maken in hun koopproces. We helpen je bij het effectief inrichten van je database, het ontwerpen van e-mailflow en het ontwikkelen van de content voor schaalbare groei. Bouw je relaties uit van abonnee naar prospect en van lead naar loyale klant.

   Hoe werken we samen aan jouw groei?

   1

   Intake en strategie

   We voeren een eerste gesprek om jouw bedrijf, doelstellingen en doelgroep te begrijpen. We zullen deze informatie gebruiken om een aangepaste e-mailmarketingstrategie te creƫren.

   2

   Bouw, ontwerp en automatisering

   Ecoteers zal je helpen bij het opbouwen van een e-maillijst en ervoor zorgen dat alle contacten toestemming hebben gegeven om e-mails te ontvangen. We ontwerpen en schrijven ook visueel aantrekkelijke en responsieve e-mails die aansluiten bij het merk. Daarnaast helpen we bij het opzetten van automatiseringstools om e-mails te plannen en te verzenden en ze te personaliseren op basis van het gedrag van de ontvanger.

   3

   Testen en lanceren

   Ecoteers test en verbetert de e-mails om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de wet- en regelgeving. Vervolgens wordt de e-mailmarketingcampagne gelanceerd.

   4

   Monitoren en verbeteren

   Wij volgen de prestaties van de e-mails door statistieken zoals open rates, click-through rates en conversies. We gebruiken deze gegevens om toekomstige campagnes te optimaliseren en de resultaten te verbeteren.

   5

   Follow-up en betrokkenheid

   Vervolgens kun je leads en klanten binden die geĆÆnteresseerd zijn in jouw product of dienst en vergroot je de kans dat ze betalende klanten worden.

   Klaar om te groeien met E-mail Marketing?

   Wil jij graag e-marketing inzetten voor jouw bedrijf, maar vraag je je af hoe je dit effectief en eenvoudig kunt doen? Vraag gratis persoonlijk advies aan.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Goei met E-mail Marketing waar we trots op zijn

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we het volgende:

    1

    Groei, natuurlijk

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dƩ voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurlijk Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

    Klaar om te groeien met E-mail Marketing?

    Wil jij graag e-marketing inzetten voor jouw bedrijf, maar vraag je je af hoe je dit effectief en eenvoudig kunt doen? Vraag gratis persoonlijk advies aan.

    4.9 uit 85 beoordelingen