Webdevelopment​

Samen ontwerpen wij een online visitekaartje dat aansluit bij jouw doelgroep

Hét visitekaartje dat verkoopt!

Bij Ecoteers kijken we bij het ontwerpen van je website naar jouw doelgroep en waardepropositie. Door je website te laten maken op basis van je USP’s, krijg je een volledig geoptimaliseerde website voor de eindgebruiker!   

Het grootste voordeel hiervan is dat deze website het onderscheid laat zien tussen jou en je concurrenten. Zo weten de eindgebruikers precies waarom zij voor jouw organisatie moeten kiezen.

Laat ons een gratis onderzoek doen voor jouw organisatie!

Onderzoek wat je unique selling proposition is en hoe we deze kunnen uiten op je website!

  Een website van Ecoteers, van A tot Z

  Hoe ziet het ontwikkeltraject bij Ecoteers eruit? Wat zijn de benodigdheden en wanneer is je website live?

  1
  Kick off

  We beginnen met een natuurlijk met gesprek waarin we kijken naar je wensen, eisen en manier van werken. Tijdens dit gesprek willen we graag samen met jou onderzoeken wie je doelgroep is en welke boodschap je nieuwe website moet overbrengen. Jij hebt als ondernemer immers een beter beeld van jouw eindgebruikers dan wij. Daarom beginnen we met een brainstorm sessie om alle informatie op tafel te krijgen.

   

  2
  Het ontwerp

  Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw organisatie, je doel en je doelgroep, beginnen we met nadenken over een ontwerp. We kijken hierbij naar de belangrijkste features waarover je website moet beschikken en de huisstijl van je merk. 

  3
  Development

  Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag. Wil je er ook voor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Dan zullen onze copywriters je website ook voorzien van SEO-proof content. 

  4
  Review

  Graag horen we van jou wat je vindt van je nieuwe website. Neem de tijd om alle pagina's van je website te bekijken. Niet helemaal tevreden? Dan zorgen onze developers voor de gewenste aanpassingen!

  5
  Oplevering

  Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe website zetten we deze live. Deel 'm op je social media kanalen zodat je klanten jouw nieuwe online hub kunnen ontdekken!

  Wat we aanbieden

  Onze pakketten

  We bieden de volgende pakketten aan voor onze klanten, zo weet je precies waar je aan toe bent!

  Websites

  Een website die perfect aansluit bij je USP's en eindgebruikers. Perfect wanneer je op zoek bent naar een geoptimaliseerde website!

   

  Webshops

  Een webshop die de eindgebruiker tot in de puntjes bedient, inclusief de mogelijkheid om iDeal betaling aan te bieden.

   

  Tailor made

  Ben je niet op zoek naar een website of een webshop en heb je een custom request? Ook dan ben je bij Ecoteers aan het juiste adres. We komen graag met je in gesprek!

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  We willen met onze partners een duurzame samenwerking aangaan, en zo samen toewerken naar een groenere toekomst. Benieuwd naar de bedrijven waar wij mee samenwerken? Bekijk ze hieronder!

  De Buren

  De Buren

  Klik Hier

  Fenix Inside

  Fenix Inside

  Klik Hier

  Ons Development Team

  Fatima Mohammad
  Stagiaire webdevelopment

  Meer informatie ontvangen?

   030 227 04 75

   Adres:
   Kaap Hoorndreef 66
   3563AW, Utrecht
   Nederland

    

   Email:
   info@ecoteers.nl

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   Wil je meer weten over onze duurzame partners, iets opsteken over online marketing of ben je gewoon benieuwd naar waar we achter de schermen mee bezig zijn? Lees dan snel onze blogs of bekijk de kennisbank!