fbpx

Website laten maken?

Wil jij graag een professionele website laten bouwen die al binnen een week online staat? Dan zit je bij Ecoteers op de juiste plek, met onze specialisten en jaren ervaring zorgen wij voor een prachtige website die goed vindbaar is.

ONS ALLES-IN-EEN PAKKET

Wil jij een website laten maken? Dan ben je bij Ecoteers aan het juiste adres. Wij bieden een alles-in-een pakket aan waarbij je website al binnen 1 week in de lucht is. De website maken wij geheel op maat en in de stijl van het bedrijf.

De inrichting van de website gaat volledig volgens jouw wensen. Hierbij krijg je natuurlijk altijd advies van onze specialisten. We maken gebruik van het content-management systeem WordPress. Hiermee kun je eenvoudig zelf artikelen en content op de website plaatsen.

Wij onderscheiden ons door de nazorg die we aanbieden. Na de oplevering van de website blijven we betrokken zodat de website altijd doet wat jij wilt. In het alles-in-één pakket zitten zowel de nazorg als hosting en een domeinnaam. Zo kun je eenvoudig alles op één plek regelen.

Wil jij meer weten over wat wij voor jouw kunnen betekenen? Vraag dan gratis een offerte aan.

 

VRAAG GRATIS EEN OFFERTE AAN

Ecoteers Copywriting

Unieke vormgeving
Alle websites die wij opleveren zijn helemaal afgestemd op jouw wensen. Je vindt nergens een gelijke website.
Goed vindbaar
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn op Google. Daarom passen we gratis het basispakket zoekmachine optimalisatie (SEO) toe op je website.
Makkelijk beheer
Met het content-management systeem WordPress is het makkelijk om zelf artikelen en content aan je website toe te voegen.
Meetbare resultaten
Wij installeren gratis tools waarmee je kunt meten hoe je website presteert, zo zie je precies welke kanalen belangrijk zijn voor de klantenwerving.

BINNEN EEN WEEK ONLINE!

Offerte aanvragen
Vraag bij ons een offerte aan via het contactformulier. Wij sturen je binnen 24 uur een voorstel. Hierin staat ons aanbod en wat we voor je kunnen betekenen.
Aanleveren
Ga je akkoord met de offerte? Dan sturen wij je een formulier waarmee je je wensen door kunt geven. We nemen telefonisch contact met je op om alles door te spreken. Hierna kun je ons de teksten en foto's voor je nieuwe website aanleveren.
Eerste oplevering
Binnen één week sturen we je de eerste opzet van je website, zo kun jij bepalen wat je graag anders wilt. Deze wensen verwerken we vervolgens in je website.
Online
Zodra beide partijen allebei volledig tevreden zijn, plaatsen we je website online. Je bent vanaf nu online bereikbaar!

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE AAN

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

www.boydbelshof.nl

www.ecotoday.nl

www.helvanhetnoorden.nl

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

We nemen binnen 24 uur contact met je op

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

      dev