Webshop

Conversie gericht werken. Dat is waar we voor staan.

Conversie gericht

Het draaien van omzet op een webshop is afhankelijk van twee factoren. Online marketing en de kwaliteit van de webshop. We zien namelijk een stijging in de omzet zodra het een snelle, geoptimaliseerde webshop betreft.
 
Daarom richt Ecoteers zich op het maken van conversie gerichte webshops. Deze webshops worden zo ontwikkeld dat alles gericht is op conversie. Investeren in online marketing is alleen rendabel zodra je er ook omzet uithaalt. 
 
Wij maken conversie gerichte webshops door extra tools toe te passen die afgeleid zijn van grote webshops en door A/B testing. Tijdens A/B testing kijken we naar twee verschillende manieren en registeren we welke manier beter aanslaat.

Laat ons een gratis audit doen voor jouw organisatie!

Kijken waar de verbeterpunten liggen van uw teksten? Laat onze professionals een blik werpen naar de content op uw website en

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Circulair pricing model: prijs op basis van benodigde kennis, duurzaamheid & draagkracht

Wij hanteren bij Ecoteers een speciaal prijs-systeem.

Benodigde Kennis
Allereerst zijn niet alle teksten hetzelfde. Het is voor onze schrijvers uiteraard makkelijker om over laagdrempelige thema’s te schrijven dan over complexe technologieën of software.

Duurzaamheid & Draagkracht
Wij gaan graag samenwerkingen aan met andere duurzame organisaties. Zo graag zelf dat wij kortingen geven die al snel kunnen oplopen. In het geval van kleine duurzame ngo’s bieden wij onze services in sommige gevallen zelfs gratis aan. Heb jij een duurzame organisatie of werk je bij een duurzame organisatie? Koop dan geen pakket maar vul het contactformulier in. Wij komen dan graag met je in gesprek en doen met liefde water bij de wijn.

Daarom bieden wij verschillende pakketten aan op basis van de benodigde kennis en duurzaamheid van onze schrijvers:

Wat we aanbieden

Onze pakketten

We bieden de volgende pakketten aan voor onze klanten, dit houdt het wel zo transparant

Brons

Geniet van een conversie gerichte webshop al vanaf € 2000 euro! Met deze webshop uiten wij je USP's en zorgen we voor een goede seo start. 

Zilver

Vanaf € 4000 euro ben je al voorzien van een webshop met SEO-pakket! Met dit SEO-pakket staat de basis goed om van start te gaan met een SEO/SEA -campagne.

Bos

Vanaf € 6000 euro ben je voorzien van een custom made webshop en nemen we je alles uit handen. Daarnaast investeert Ecoteers € 1.000 euro in SEA. Zodat je gegarandeerd goed begint!

Duurzame samenwerkingen

Succesverhalen

Duurzaamheid draait niet alleen om bomen planten en groene beslissingen maken. Wij gaan ook voor duurzame samenwerkingen met onze partners. Wij kijken altijd met de partner of jouw organisatie wellicht zelf activiteiten kan overnemen. Het abonnement is daarom maandelijks opzegbaar en afschalen of opschalen is altijd mogelijk. Zo kunnen wij onze skills weer op andere vlakken gebruiken indien nodig.

AmperaPark

AmperaPark

Klik Hier

De Buren

De Buren

Klik Hier

Fenix Inside

Fenix Inside

Klik Hier

Ons Development Team

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

(518) 399-4188

available from 10:00 – 19:00

Address 3212 River Rd, Frankfort, MI, 49635

Email contact@company.com

Kennis is er om te delen

Onze kennisbank

We delen graag onze kennis op het gebied van content, daarom schrijven onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van copywriting. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder de laatste artikelen die geschreven zijn door onze schrijvers.