fbpx

PUBLISHING

Onze publishing afdeling biedt mensen een nieuw platform met interessante en informatieve content over duurzaamheid

Onze Publishing afdeling

Bij Ecoteers zijn we bezig met een aantal leuke projecten. Ons doel is om platforms te creëren waar nieuws en artikelen over duurzaamheid, wetenschap en welzijn worden geplaatst. We willen deze platforms toegankelijk maken voor iedereen en werpen daarom een neutrale blik op verschillende thema's door op een objectieve manier informatie te verstrekken. We willen afstappen van de ‘’zij zijn goed en zij zijn fout’’ denkwijze. Daarom kijken we met een positieve blik naar de mogelijkheden.

ONZE WAARDEN

Onze filosofie komt terug in onze platforms. De focus op duurzaamheid is zichtbaar in alle websites in ons domein. Marketing kan gebruikt worden als sterk wapen om de consument te helpen de juiste keuzes te maken. We willen je via onze platforms informeren over duurzaamheid en over welke producten bijdragen aan een betere wereld.

ONZE PROJECTEN

EcoToday

EcoToday is ons eerste project. Op dit platform delen we interessante, positieve en informatieve content. We gebruiken dit platform om mensen te informeren over de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Wat EcoToday naar onze mening uniek maakt is de neutrale wetenschappelijke toon die de content aanslaat. EcoToday is geen activisten platform. EcoToday streeft uitsluitend te informeren en te zoeken naar de juiste informatie tussen de zeeën van informatie op het gebied van duurzaamheid. Lijkt het je leuk om dit platform te volgen? Check dan de website en de social media kanalen van EcoToday.

Naar EcoToday

BEKIJK WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

CONTACT

Wij komen graag met je in contact als je denkt dat jij of jouw organisatie wat kan betekenen voor deze platforms.

MEER WETEN?

Wil jij content schrijven of heb jij een leuk thema voor op onze platforms? Ben jij of jouw bedrijf geïnteresseerd in het plaatsen van advertenties op onze platforms? Wil jij of jouw bedrijf graag betrokken op een andere manier betrokken raken bij onze projecten? Neem dan contact met ons op.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

      dev