Growth Hacking

Zorg direct voor meer volgers, engagement en leads op Instagram door middel van onze Growth Hacking pakketten

Groeien op Instagram

Tegenwoordig zijn de richtlijnen van Instagram erg aangescherpt. Er zijn veel kleine regels waar jij je aan moet houden, want anders zet je je account op het spel. Zo kan jij bijvoorbeeld een “shadow ban” of een permanente ban krijgen. Dit kan je krijgen door bijvoorbeeld posts die tegen de richtlijnen aangaan, maar ook door te veel mensen te volgen. Onze Growth Hacking specialisten helpen je graag bij het groeien van jouw account zonder in de problemen te komen. Ook zullen neppe volgers vermeden worden, want deze accounts hebben totaal geen effect op jouw account. Bij sommige scenario’s hebben de neppe volgers zelfs een negatief effect. Wij willen niet alleen je werk overnemen, maar ook jou adviseren en kijken wat jij zelf kan doen!

Laat ons een gratis audit doen voor jouw organisatie!

Kijken waar de verbeterpunten liggen van jouw Instagram? Laat onze professionals een blik werpen op de content op je instagram pagina.

  Wat gaan we precies doen

  Om op Instagram te groeien, moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Deze stappen laten wie hieronder uitgebreid zien.

  Volgen & Ontvolgen

  Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 25% van die mensen die jij volgt, jou terug volgt. Door goed uit te kiezen wie jij volgt, kan dit gemiddelde behaald worden. Daarnaast krijg je door volgers die interesse hebben in jouw account meer likes, reacties, website taps, etc. Dit verhoogt jouw “Instagram-score”. Hoe hoger jouw Instagram, hoe eerder jij vindbaar bent voor Instagramgebruikers. Dit werkt bijna hetzelfde als Google. Wel zit hier een adder onder het gras. Instagram heeft veel kleine regels. Onze Growth Hacking experts zijn hier van op de hoogte en weten hoe zij jouw account uit de problemen houden. Daarnaast worden er GEEN NEPPE VOLGERS gevolgd of gekocht. Deze accounts hebben totaal geen effect en kunnen zelfs negatief zijn voor jouw account. Wij zorgen ervoor dat jouw account organisch gaat groeien!

   

  Liken, reageren, hashtags volgen

  Bij Instagram is het belangrijk dat jij ook in contact komt met de volgers. Door te liken, reageren en volgen trek jij de aandacht van de Instagram gebruikers. Deze personen zullen dan jouw account bezoeken en wellicht jou volgen. Daarnaast helpt dit ook om jouw engagement rate te verhogen. Dit kan een effectief proces zijn, maar dit is erg tijdrovend.

   

  Post boosten met behulp van het groene netwerk van Ecoteers

  Het eerste half uur van de post is erg cruciaal. Aan de hand van deze tijdsduur bepaald Instagram hoe belangrijk jouw post is. Als er aan het begin veel mensen liken, reageren en de post opslaan kan dit het bereik van jouw post uitbreiden. Ecoteers wil je graag helpen om jouw bereik uit te breiden door jouw post een boost te geven. Dit doen wij met behulp van andere accounts die wij beheren. Daarnaast zal ook aan het begin van de samenwerking een boost worden gegeven aan jouw account door alle foto’s te liken.

   

  Maandelijkse update + adviezen

  Elke maand zullen wij een update geven over wat er gebeurd is met jouw Instagram account. Denk aan: hoeveel volgers zijn erbij gekomen, hoeveel “volgend” zijn afgenomen, hoe zien jouw volgers eruit, etc. Dit zou in de vorm van een grafiek kunnen. Daarnaast worden er nog adviezen gegeven om jouw account nog meer te optimaliseren. Dit advies kan je ook weer helpen om jouw account te laten groeien.

   

  Wat we aanbieden

  Onze pakketten

  Het pakket bestaat uit de basis van Growth Hacking.  Wil je graag eerst even proberen? Probeer dan twee weken helemaal gratis en vrijblijvend!
  Wij zijn er van overtuigd dat wij jouw account kunnen laten groeien met 100 volgers per maand. Is dit niet gelukt? Dan hoef jij niet te betalen! 

  Boom Pakket

  Groeien tot de max!
  250 per maand
  • Volgen & ontvolgen
  • Liken, reageren en hashtags volgen
  • Post boosten
  • Maandelijkse updates en adviezen
  • Upgraden of afschalen is altijd mogelijk
  • Maandelijks opzegbaar

  Duurzame ondernemingen

  Duurzame samenwerking

  Bij ons draait duurzaamheid niet alleen om bomen planten en groene beslissingen maken. Wij gaan ook voor duurzame samenwerkingen met onze partners. Dit doen we op de volgende manier:

  Kennis delen

  Wij kijken altijd of jouw organisatie wellicht zelf activiteiten kan overnemen. Het abonnement is daarom maandelijks opzegbaar. Je kunt natuurlijk altijd afschalen of opschalen.  Zo kunnen wij onze skills weer op andere vlakken gebruiken indien nodig.

  Verduurzaming stimuleren met korting

  Wij hopen dat de bedrijven en ondernemers in ons netwerk ook actief bezig gaan met verduurzamen de komende jaren. Daarom willen wij dit actief stimuleren. Als je klant bent bij Ecoteers, kun je korting verdienen op jouw maandelijkse pakketprijs als jouw organisatie verduurzaamt. 

  Circulair pricing model: prijs op basis van duurzaamheid & draagkracht

  Wij hanteren bij Ecoteers een speciaal prijssysteem. 

  Duurzaamheid & Draagkracht

  Wij gaan graag samenwerkingen aan met andere duurzame organisaties. Zo graag zelf dat wij kortingen geven die al snel kunnen oplopen. In het geval van kleine duurzame ngo’s waar wij zelf achter staan is er van alles mogelijk. 

  Heb jij een duurzame organisatie of werk je bij een duurzame organisatie? Koop dan geen pakket, maar vul even het contactformulier in. We komen dan graag met je in gesprek en doen met liefde water bij de wijn

  Ons Growth Hacking team

  Ben jij benieuwd hoe het Growth Hacking team eruit ziet? Hieronder hebben wij
  een aantal leden van het team die wij graag aan jou zouden willen voorstellen!

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content, daarom schrijven onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van copywriting. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder de laatste artikelen die geschreven zijn door onze schrijvers.