Zoekwoorden onderzoek:

Waarom een zoekwoorden onderzoek onmisbaar is
Hoe weet je wat potentiële klanten willen kopen, waar zoeken ze op, en op welke woorden wordt het meeste gezocht. Dit zijn vragen waarmee je jouw marketing strategie nog scherper kan neerzetten. 
Een zoekwoorden onderzoek is eigenlijk een lijst van woorden en zoektermen waar jouw potentiële klanten op zoeken in bv google. 

Checklist zoekwoorden

Zoekwoorden zijn de basis van een goede Search Engine Optimization of te wel: SEO onderzoek

Wil jij een eerlijke antwoord op de vraag of jouw website SEO proof is? Plan dan een gratis audit in met onze co-founder Peter Dragstra. 

Wij gaan altijd voor een eerlijk advies, want langetermijnpartnerschappen zijn voor ons het meest waardevol. Daarom kunnen wij onze 100% groei garantie ook aanbieden aan degenen waar wij wel mee gaan samenwerken.

Zoekwoorden onderzoek google:

Hoe begint jouw customer journey? De reis die de klant maakt naar jouw website , dienst of product. Vaak begint het met het opzoeken in een zoekbalk op internet. Google is hier een goed voorbeeld van, andere zoekmachines zijn Bing of Yahoo.

Als je weet welk zoek woord of zoekwoorden een klant gebruikt kan je hier op inspelen om die klanten beter jouw website of product te laten zien. SEO onderzoek bestaat voor een groot gedeelte uit het ontdekken van de juiste zoekwoorden. Ook als je denkt aan adverteren zijn de juiste zoekwoorden erg belangrijk.

Wil jij beter gevonden worden door de juiste klanten? Weten welke woorden er het meest ingetypt worden in een zoekmachine? Meld je dan nu aan voor een gratis gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met groeien.

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% groei garantie die past bij ieder budget. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Waarom kiezen voor Ecoteers

  • Duurzame ambitie om bij te dragen een betere wereld. Dit doen wij door onder andere bomen te planten voor onze diensten.
  • Eerlijk antwoord op jouw vraag, kunnen wij je niet helpen, zullen wij dit eerlijk aangeven, wij hechten veel waarde aan lange termijn relaties.
  • Jong en ambitieus team, hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn wij, en blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
  • Groene start up’s of NGO’s kunnen een groene korting krijgen.
  • Lees hier meer over ons.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland