Wat is een SEO Scan?

SEO, je hebt jezelf er misschien inmiddels al in verdiept wat het is, nu is nog de vraag hoe goed kunnen jouw klanten de website vinden? Hiervoor gebruiken wij een SEO scan.
Een SEO scan is een onderzoek naar de online vindbaarheid en op welke punten er nog ruimte is voor verbetering. 
 

Is jouw organisatie klaar voor SEO? 

Een SEO scan zorgt voor:

Wil jij een eerlijke beoordeling van jouw online vindbaarheid?  Plan dan een gratis audit in met onze co-founder Peter Dragstra. 

Wij gaan altijd voor een eerlijk advies, want langetermijnpartnerschappen zijn voor ons het meest waardevol. Daarom kunnen wij onze 100% groei garantie ook aanbieden aan degenen waar wij wel mee gaan samenwerken.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

  Hoofdkantoor:
  Bernadottelaan 13
  3527 GA, Utrecht
  Nederland

  Kantoor Hengelo
  Demmersweg 32
  7556 BN, Hengelo
  Nederland

  Kantoor Tilburg
  Meutestraat 14
   5042 XK, Tilburg
  Nederland

  Seo scan voor jouw bedrijf

  Seo is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je online marketing strategie. Maar waar begin je mee?

  Het eerste onderdeel van SEO marketing is dat de klant een goede beleving heeft. Dit houdt onder andere in dat de website snel laadt, het mobiel- en tabletvriendelijk is en de structuur van de website gebruiksvriendelijk is. Is het duidelijk voor wie het product of dienst bedoelt is? Hoe makkelijk is het om cruciale informatie te vinden en hoe kan er contact worden opgenomen. Hierbij kan je denken aan een call to action knop, zodat de bezoeker makkelijk contact op kan nemen, een gesprek in kan plannen of iets kan downloaden van je website.

  Goede content spreek aan tot de bezoeker van je website. Het moet een duidelijk verhaal zijn met een goede opmaak en de bezoeker begeleiden in hun reis  (customer journey.) Een reis die jouw potentiële klant aflegt en vaak begint bij intikken van woorden in een zoekbalk.

  Weet jij welke woorden jouw potentiële klant intypt op internet? Het gebruik van de juiste zoekwoorden is de basis om goed gevonden te worden. Hier kan een zoekwoorden onderzoek bij helpen.

  De SEO specialisten binnen Ecoteers kunnen je helpen om jou SEO strategie te verbeteren. We helpen je graag om beter online gevonden te worden zodat jij meer bezoekers naar je website krijgt. 

  Binnen Ecoteers is eerlijkheid belangrijk, wij gaan voor lange termijn partnerschappen en wij zullen het ook altijd aangeven als iets niet lukt of niet haalbaar is. Wij werken met een jong en ambitieus team wat snel bij kan sturen, alles weet over de laatste trends en voor jou klaarstaat.

   

  Content is niet alleen SEO

  Een seo scan en zoekwoorden onderzoek zijn allemaal kleine onderdelen van een marketing strategie. Daarnaast geeft het een gestructureerde manier om jouw missie en visie online neer te zetten en daarmee de juiste bezoekers te bereiken. 

  Online marketing gaat over hoe je kan verbinden op een manier die bij jou past. In een wereld waar alles verspringt naar digitaal en steeds sneller beweegt is online marketing een manier om jezelf te laten zien. Dit doe je zodat mensen zich aangesproken voelen tot jouw missie en jouw verhaal. 

  Dus spreek je uit, laat jezelf zien, hoe kan jij jouw gave neer zetten in deze wereld. Wij helpen je hier graag mee.