Uitbreiding samenwerking Webvoice & BM Projects

Onze partners van Webvoice & BM projects kun je rekenen tot één van onze oudste klanten. Nu is dat als bedrijf dat pas enkele jaren oud is misschien niet zo heel indrukwekkend, maar wij zijn super trots op deze langdurige samenwerking!

Voor Webvoice en BM projects beheren we drie domeinen: fitbegin.nl, versify.nl en sunflake.nl. Hier mogen we een vierde aan toevoegen, namelijk hardloopzone.nl. Hieronder zetten we kort uiteen wat deze 4 websites te bieden hebben.

Fitbegin.nl

Fitbegin richt zich op de basis van het fit zijn: je nachtrust. Je kunt hier een tal van tips en aanbevolen producten vinden. Op zoek naar het beste lichaamskussen van 2021? Het antwoord vind je op de website!

Versify.nl

Op versify.nl vind je een vergelijkingen tussen verschillende elektronica apparaten, zoals geluidsboxen of robot stofzuigers. Zo worden verschillende Roomba’s vergeleken. Wil je bijvoorbeeld het verschil weten tussen de iRobot Roomba e6 vs iRobot Roomba 976? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Sunflake.nl

Sunflake richt zich op de reiziger. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de beste slaapzak? Bij Sunflake vind je een uitgebreide vergelijking van verschillende producten onderling en ook de mogelijkheid om reisproducten te kopen.

Hardloopzone.nl

Het nieuwste domein waar we ons mee bezig gaan houden is die van hardloopzone.nl. Zoals de naam het al zegt, is deze website gericht op de sportievelingen, of degene die de juiste uitrusting zoeken voor een sportief uitje.

Zoek je naar de beste hardloopschoenen? Op de website van hardloopzone.nl vind je een uitgebreide selectie van verschillende hardloopschoenen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?