Partnerschap Zustainabox

Wij zijn blij om te delen dat wij een partnerschap met Zustainabox zijn aangegaan. Zustainabox is een bedrijf die zich op meerdere vlakken inzet voor een beter klimaat, minder dierenleed en een duurzame toekomst. Dit sluit perfect aan bij onze eigen filosofie en we hebben daarom ook veel zin in deze samenwerking.

Wat doet Zustainabox?

Zustainabox verkoopt boxen met duurzame artikelen. Door deze box kunnen de abbonees inspiratie opdoen om aanpassingen te maken in hun leven. Op deze manier kunnen de klanten langzaam gewend raken aan een duurzame levensstijl. 

Zustainabox zet zich op verschillende vlakken in voor een beter klimaat. Alle producten zijn plasticvrij, vegan en hebben een lage impact. Dit doen zij door duurzame partners te zoeken, waar wij er nu 1 van zijn. Daarnaast laten zij voor elke box die ze verkopen 1 boom planten en beschermen ze een vierkante meter grond voor elke verkochte box. 

Zakelijke geschenken en kerstpakketten 

Ook bedrijven kunnen bij Zustainabox terecht. Zij kunnen namelijk een gepersonaliseerd pakket voor elk bedrijf samenstellen. Hierdoor kun jij met een orgineel en duurzaam zakengeschenk aankomen bij relaties. Tijdens kerst verkoop Zustainabox duurzame kerstpakketten, zodat werknemers kunnen worden verrast op een duurzame manier. 

Wat gaan wij doen voor Zustainabox?

Wij gaan Zustainabox helpen met het vinden en het uitvoeren van een juiste contentstrategie. Daarnaast gaan we samen zoeken naar antwoorden op interessante vragen op het gebied van duurzaamheid en werknemerstevredenheid. 

Met een duurzame partners zoals Zustainabox willen wij nu en in de toekomst werken aan een positieve impact. Wil je meer weten over Zustainabox, lees dan dit artikel op ons platform EcoToday.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?