Benieuwd wat je met Google Ads Scripts kan doen?

Sluiten de bedrijfsbehoeftes wel aan op het inschakelen van een externe partij?
Voordat we besluiten tot samenwerking, gaan we met jou om de tafel om kennis te maken en een duidelijk beeld te krijgen van jouw organisatie. Wij geven aan de hand van dit gesprek altijd onze eerlijke inschatting of een samenwerking echt zijn vruchten zal gaan afwerpen. 
We horen vaak van klanten dat ze al door flink wat budget heengegaan zijn voordat ze onze hulp inschakelen. Waarom leveren veel marketingcampagnes niet de gewenste resultaten? Lees het in onze gratis PDF. ,

Resultaat is wat telt

Wat zijn belangrijke punten om over na te denken?

Plan een gratis audit met onze co-founder Peter Dragstra. Tijdens dit gesprek hoort Peter aan hoe jouw bedrijf eruit ziet en wat jouw huidige situatie is op het gebied van adverteren. 

Je krijgt een eerlijk advies over onze inschatting om organische groei voor jouw bedrijf mogelijk te kunnen maken. Wij gaan voor duurzame, wederzijdse partnerschappen en bieden daarom ook een 100% groei garantie. 

Wij helpen jouw bedrijf Google ads effectief te gebruiken

Bij het maken van succesvolle advertenties die leiden tot meetbare groei komt een hoop kijken. Daarom is het inschakelen van een Google ads bureau voor veel bedrijven een goede uitkomst. Ecoteers werkt met talloze partijen samen om op duurzame wijze doelen te behalen door optimaal gebruik van advertentiediensten. 

Een hoge mate van conversie en budget effectief inzetten staan bij ons altijd centraal wanneer wij samenwerken met een klant om een marketingcampaigne op te zetten. Wij delen onze kennis op het gebied van marketing maar al te graag. Denk je dat er meer te halen valt uit de marketing die jouw bedrijf tot nu toe heeft toegepast? Bij Ecoteers ben je aan het juiste adres om dat te realiseren.

Klaar voor het meeste halen uit Google ads? Wij garanderen jouw bedrijf groei

Een 100% garantie van groei kan je bij ons op rekenen als wij gaan samenwerken, ongeacht je budget. Kom met ons in contact:

  Samenwerken doen wij het liefst op de lange termijn

  Succesverhalen

  We hebben al talloze klanten geholpen met het opzetten van effectieve marketingcampagnes met onder andere Google ads. Al deze jaren ervaring zorgen ervoor dat onze specialisten met een scherpe blik kunnen kijken naar welke factoren belangrijk zijn als het op adverteren voor jouw onderneming aankomt. Lees hieronder enkele succesverhalen: 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ons marketing team

  Benieuwd naar wie onder andere je zo dadelijk gaan helpen om effectieve Google ads en andere advertenties op te zetten? Maak kennis met enkele van onze medewerkers:

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kennis is er voor iedereen

   De kennisbank

   In onze kennisbank lichten wij maar al te graag een tipje van de sluier over allerlei onderwerpen aangaande marketing, waaronder advertenties. Neem een kijkje naar enkele van de artikelen opgesteld door ons team van professionals: 

   Google ads voor jouw onderneming

   Adverteren via Google kan voor veel ondernemingen lonend zijn. Google is de grootste aanbieder van advertentie-gerelateerde diensten wereldwijd en het soort traffic dat browsed op platforms van Google zoals Google’s zoekmachine of Youtube is ongeëvenaard. 

   Om optimaal gebruik te kunnen maken van Google ads en zeker te weten dat je waarde voor je geld krijgt, kan het een slimme zet zijn om een Google ads specialist in te schakelen. Onze specialisten bij Ecoteers staan voor je klaar om aan de hand van de kenmerken van jouw bedrijf en producten effectieve advertenties op te zetten via Google’s diensten. 

   Dit zorgt ervoor dat er meer verkeer naar jouw website komt en er meer mensen jouw producten onder de ogen krijgen. 

   Wat zijn Google ads?

   Adverteren via Google brengt een aantal aspecten met zich mee. Op al deze vlakken staat Ecoteers jouw bedrijf bij met uitleg en begeleiding waar nodig. 

   Google ads optimaliseren

   Bij het gebruik van Google ads komt er meer kijken dan velen denken. Google maakt het vrij makkelijk voor bedrijven om advertenties via hun diensten te laten draaien, daar verdienen ze ten slotte hun geld mee, maar of deze advertenties ook daadwerkelijk effectief zijn in het converteren van klanten is nog maar de vraag. 

   Om een advertentie écht goed te laten werken moet je als bedrijf denken aan onder andere keyword onderzoek, een goede landing-page, een geschikt budget, targeting van de beoogde doelgroep, ad extensions, het bijhouden van conversiedata, testen van de advertentie, scheduling, remarketing, mobile optimization… ga zo maar door. 

   seo tekst

   Veel bedrijven hebben geen uitgebreide marketing afdeling die kennis over al deze onderwerpen in huis heeft. Daarom is het altijd goed om na te denken of het inschakelen van een marketingbureau niet een slimme zet is. Een kennismakingsgesprek bij Ecoteers is gratis en wij geven altijd een eerlijk oordeel of een samenwerking profijt kan geven voor jouw bedrijf. 

   Google ads remarketing

   Remarketing is een krachtig hulpmiddel om een groter deel van het verkeer dat op de website van jouw bedrijf belandt aan te spreken. Naar schatting doet maar ongeveer 2% van de bezoekers van een website tijdens hun eerste bezoek een aankoop. Voor de overige 98% blijkt er wat meer nodig te zijn voordat ze deze stap nemen. Daar komt remarketing van pas. Door de groep bezoekers aan jouw website te volgen terwijl ze verder aan het browsen zijn op het internet en ze meerdere keren kleine duwtjes te geven met gerichte advertenties, kunnen veel van deze mensen uiteindelijk toch nog de stap zetten om klant te worden. Dit is een heel simpel maar toch effectief concept. In de praktijk echter komen bij een succesvolle uitvoering van remarketing een aantal dingen kijken. Onze specialisten bij Ecoteers weten daar gelukkig alles van af en helpen jouw bedrijf remarketing effectief toe te passen. 

   Een Google ads specialist of Google ads bureau inschakelen

   Een specialist inschakelen die inhouse kennis heeft over het effectief gebruiken van Google Ads kan een grote uitkomst zijn. Bij Ecoteers hebben we vele jaren ervaring op het gebied van marketing met meetbare resultaten voor de ondernemingen waarmee wij samenwerken. Wij kunnen jou daarom bijstaan als ware Google Ads specialist en ervoor zorgen dat jouw advertenties optimaal werken om jouw producten aan de man te brengen. 

   Google Ads is niet de enige marketing technologie waar we mee werken, maar het is er wel een die voor veel bedrijven geschikt blijkt en waar veel ondernemingen ons ook naar vragen. Wij kunnen als Google Ads bureau jou helpen. 

   Type Google ads

   Google shopping ads

   Shopping ads van Google zijn de ads die je tussen de resultaten ziet wanneer je een zoekopdracht doet met Google’s zoekmachine in de shopping modus. Zeker wanneer iemand een zoekterm gebruikt die relateerd aan een bepaald product, speelt Google hier slim op in door relevante advertenties te tonen. 

   Uit onderzoek blijkt dat Google shopping ads een 26% hogere conversiewaarde hebben dan op tekst-gebaseerde advertenties. Daarnaast vallen de kosten ook vaak lager uit, omdat Google’s advertenties werken op een pay-per-click basis. Dit betekent dat jij als adverteerder alleen betaalt wanneer mensen daadwerkelijk op de advertentie klikken en op jouw website terecht komen. 

   Google Banner Ads

   Banner Ads is een dienst van Google die ook wel bekend staat als display Ads. Dit zijn advertenties die in een zogeheten ‘banner’ verschijnen boven of onderaan een website. Wanneer iemand een website bezoekt met een banner-ad, wordt de advertentie aan deze bezoeker getoond terwijl ze de website browsen. Door het gebruik van een pakkend grafisch ontwerp kunnen deze mensen verleid worden op de banner te klikken en op de website van de adverteerder te komen. 

   Google Search Ads

   Search Ads lijken sterk op de shopping ads in de zin dat ze ook tussen de resultaten van een zoekopdracht met Google’s zoekmachine komen te staan. Search ads zijn echter algemener dan shopping ads, want search ads staan tussen de algemene resultaten, niet alleen onder het shopping tablad. Google search ads die ingesteld staan op de juiste zoekwoorden kunnen een krachtig hulpmiddel zijn om het verkeer naar de website van jouw bedrijf te vergroten. 

   Performance Max Google ads

   Performance max is een nieuwe dienst die Google aanbiedt die gebruik maakt van zogeheten performance marketing. Performance marketing is het idee om duidelijk en meetbare doelen te stelen aan een advertentiecampagne zoals het verhogen van de conversiewaarde of het aantrekken van nieuwe klanten. Performance Max gebruikt kunstmatige intelligentie om verschillende advertenties aan bepaalde internetgebruikers te laten zien. Door vervolgens bij te houden hoe effectief de advertenties zijn, kan Performance Max leren welke factoren advertenties voor jouw specifieke producten succesvol maken. 

   Google ads: Veelgestelde Vragen

   Google ads kunnen veel vormen en maten aannemen. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld de advertenties tussen de zoekresultaten van Google’s zoekmachine, of de grafische banners boven- of onderaan websites wanneer je het internet browset. Google is de allergrootste aanbieder ter wereld van advertentiediensten en met goede reden, want adverteren met Google levert veel bedrijven goede resultaten op. 

   Er komen heel veel verschillende factoren kijken bij het opstellen van effectieve advertenties voor Google ads. Onder andere zaken als keyword onderzoek, een landing-page, hoeveelheid beschikbaar budget, informatie over de doelgroep klanten, conversiedata van de advertenties, scheduling, om maar een aantal te noemen. Het is niet gek dat het voor veel bedrijven die niet een uitgebreide eigen marketingafdeling hebben erg lastig kan blijken om een goede advertentiecampagne te draaien. Daarom kan het een uitkomst zijn om hierbij begeleiding te krijgen van een ervaren partij. 

   Er zijn veel verschillende manier van adverteren die Google aanbiedt, zoals shopping ads, banner ads, search ads en Performance Max ads, onder andere. Shopping ads bijvoorbeeld zijn de ads die tussen de resultaten komen te staan van een zoekopdracht met Google’s zoekmachine wanneer deze op shopping modus staat. Banner ads daarentegen zijn de advertenties die boven- en onderaan een website staan en hebben vaak een grafisch en aanspreken design. 

   Veel grote corporaties zoals Coca Cola of Red Bull geven een gigantisch deel van hun budget uit aan marketing ieder jaar, oplopend tot in de tientallen miljarden. Dit doen ze omdat marketing werkt. Iedere dollar of euro besteed aan marketing betaald zich namelijk driedubbeldik terug. Toch hoeft een bedrijf helemaal niet groot te zijn voordat er gedacht kan worden aan een advertentiecampagne. Ook kleine ondernemingen kunnen namelijk door effectieve advertenties op te stellen en budget slim te besteden het verkeer naar hun website aanzienlijk vergroten, wat ze uiteindelijk zullen terugzien in de omzetcijfers. Het inschakelen van een externe partij die een duidelijk plan opstelt om het beschikbare budget optimaal te gebruiken kan daarom een goede zet zijn. 

   Adverteren is lang niet zo simpel als het soms lijkt. Bij een advertentie zijn er eigenlijk talloze factoren die van belang zijn, waarvan er veel pas de kop op steken lang nadat de advertentie al draaiende is. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld al nagedacht over remarketing? Of is er al een duidelijk beeld opgesteld van de doelgroep klanten en hoe die het beste aangesproken kunnen worden? Een ervaren externe partij kan wat dit soort zaken betreft flink ontzorgen. Alle lastige vragen werken wij voor jou uit, we leggen duidelijke opties aan je voor, en uiteindelijk is het aan jou om te beslissen wat de volgende stap wordt. Ten alle tijden behoud je hierbij een duidelijk beeld van hoe het budget effectief tot haar recht komt.