SEA onoverzichtelijk geworden? Lees hier wat je eraan kunt doen!

Valt de omzet of jouw lead ineens stil uit ads?
Zeker als je SEA inzet over meerdere platformen en campagnes is het vaak moeilijk om het overzicht te bewaren Dan is het lastig om belangrijke vragen te beantwoorden. Waar komt dit probleem vandaan? 
Wij bij Ecoteers snappen het probleem en willen graag helpen. Met onze ondersteuning in het opstellen van Google Ads Scripts bij onze SEA-services kunnen wij 100% garanderen dat resultaten zullen verbeteren.

Ga voor resultaat

Waar moet je op letten bij voordat je begint:

Wil jij een eerlijke beoordeling van of jouw organisatie/website klaar is voor betaald zoekverkeer? Plan dan een gratis audit in met onze co-founder Peter Dragstra. 

Wij gaan altijd voor een eerlijk advies, want langetermijnpartnerschappen zijn voor ons het meest waardevol. Daarom kunnen wij onze 100% groei garantie ook aanbieden aan degenen waar wij wel mee gaan samenwerken.

Wat als wij wel gaan samenwerken met het inzetten van Google Ads sCripts?

Om de SEA-resultaten en het bezoekersverkeer van de website te laten groeien, is van essentieel belang dat de SEA-campagnes van hoge kwaliteit zijn en efficiënt ingezet worden. Daarom leggen we je aan de hand van onze analyse graag uit wat er verbeterd kan worden en hoe we deze ideeën zelf gaan toepassen.

Kick-off brainstormsessie

Hier is voor ons belangrijk om te ontdekken wat jouw huidige aanpak is en waar je moeilijkheden ervaart. Dit kunnen we niet alleen achterhalen, omdat jij je organisatie natuurlijk het beste kent. Daarom beginnen we met een brainstormsessie waarin we alle informatie over jouw organisatie samen in kaart kunnen brengen.

Doelstellingen en platformen

Na de gezamenlijke sessie trekken wij ons terug achter onze computers. Met behulp van onze software analyseren we welke platformen de beste resultaten zullen opleveren. Ook stellen we samen met jou concrete doelstellingen, wat de data feed management overzichtelijker zal maken.

Google Search Console

Presentatie van de resultaten

Nadat we onderzoek hebben gedaan, presenteren we je de resultaten. Op deze manier word je meteen op de hoogte gebracht van de strategie voordat we de planning gaan maken. Nadat de resultaten naar tevredenheid zijn besproken, bepalen we welke campagnes waar gedraaid gaan worden en hoe het bijgehouden wordt. Op die manieren creëren we een overzichtelijke management feed.

Maandelijkse update

Wij houden je maandelijks op de hoogte van jouw SEA resultaten. Hierdoor maken we het resultaat van onze services transparant en kunnen we de strategie bijsturen wanneer dat nodig blijkt.

Wij helpen jou met scoren in Google

Zoals bekend is Google de grootste en meest gebruikte search engine die er is. Deze populariteit maakt het platform ook voor organisaties heel aantrekkelijk, maar de competitie is dus hoog.

Daarom helpt het fanatieke team van SEA specialisten en Google feed managers van Ecoteers klanten graag bij zowel het opstellen van een advertentie campagnes als bij het overzichtelijk tracken en meten van resultaten door de inzet van Google Ads Scripts. Door onderscheid te maken in de moeilijkheidsgraad van onze pakketten, kunnen wij onze klanten bij elk project voor de juiste prijs helpen.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een management feed die niet alleen overzichtelijk is, maar ook bijdraagt aan betere resultaten van de campagnes zelf. Wij geven zelfs een 100% garantie op organische groei. 

Dus draait jouw organisatie wel campagnes, maar hebben jullie moeite met het overzicht bewaren en echte goed resultaten eruit te halen? Dan ben je bij Ecoteers aan het juiste adres en helpen wij je graag verder.

Graag de hulp van onze data feed managers? Ga voor gegarandeerde organische groei

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  Wij hebben al een groot aantal klanten geholpen bij het hoger scoren op Google. Hier zijn een aantal van onze projecten. Daarnaast kijken wij met al onze klanten altijd hoe wij onze samenwerking kunnen versterken. Hiermee willen wij een sterk en groen netwerk in Nederland creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ons SEA Data Feed Management Team

  Ben je benieuwd naar wie jou gaat helpen met feed management? Een paar leden van ons fanatieke SEA team stellen zich graag aan je voor. 

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   Google Ads Scripts voor jouw bedrijf

   Het verbeteren van de overzichtelijkheid van jouw SEA data en resultaten kan zeer positieve resultaten hebben voor het succes van je bedrijf. Toch is feed management of het hebben van een data feed manager voor veel bedrijven nog onbekend gebied binnen de marketing activiteiten. Vaak wordt er dan gezocht naar een externe SEA specialist of feed manager. Ook bij het Ecoteers marketing bureau in Utrecht staan onze SEA specialisten voor je klaar.

   Door te kiezen voor een SEA specialist of Google Ads Scripts expert, kun je de campagne resultaten voor je webshop of webpagina verbeteren en problemen vroegtijdig vinden. 

   Wat zijn Google Ads Scripts?

   Met Google Ads Scripts kan jij op je account JavaScript code zetten waarmee je informatie naar bijvoorbeeld Google Sheets of naar jouw mailbox kan sturen waarmee je extra informatie kan krijgen over je campagnes of slecht presterende elementen vroegtijdig kan vinden.

   Techniek

   Google Ads Scripts zijn een stukje JavaScript die je binnen je account kan uitvoeren die deze informatie overzichtelijk naar jou door kan sturen. Het is ook mogelijk om dit script automatische aanpassingen te laten doen binnen je account. Zo kan jij altijd het overzicht bewaren en hoef jij niet elk uur van de dag een volledige check te doen op je account.

   seo tekst

   Foutmeldingen

   Met Google Ads Scripts kan je foutmeldingen voor zijn. Denk hierbij aan omleidingen op je URL’s, afgekeurde producten of lage kwaliteitscore van advertenties. Omdat je de scripts per uur kan laten draaien ben je er altijd van verzekerd dat je jouw marketingbudget niet aan het besteden bent aan niet werkende producten, niet werkende landingspagina’s en dat jij een dip in je campagneprestaties direct kan ontdekken. Zo kan jij een extra veiligheid inbouwen binnen je Google Ads account en hoef jij je geen zorgen te maken dat er dingen fout kunnen gaan.

   Campagnes

   Wat ook een heel interessant aspect is van Google Ads Scripts is de mogelijkheid om dagelijks een overzicht te sturen van de prestaties van je Google Ads campagnes. Zo hoef je niet meer rapportages te laten uitschrijven door je marketingafdeling, dit kun je zelf inzien en hierop bijsturen. Je kan hierbij goed presterende zoekwoorden overzichtelijk maken door middel van een heatmap die jij als e-mail krijgt en als grafiek kan zien. Ook is het mogelijk om bij PMAX campagnes zoekwoorden te achterhalen, iets wat binnen Google Ads tegenwoordig onmogelijk is.

   Data Feed Management Tips

   Google Ads Scripts

   De populairste scripts voor Google Ads geven jou het overzicht in de prestaties van campagnes, sturen foutmeldingen door die Google Ads niet zien en kunnen zelfs PMAX informatie naar jou sturen.

   Google Scripts instellen

   Het is mogelijk om de SEA specialisten van Ecoteers om Google Ads Scripts te zetten op jouw Google Ads account. Zo voorkom je dat er budget verkeerd besteed wordt. Zo hoef je ook nooit bang te zijn als je webdevelopment afdeling weer aanpassingen maken op de website die ervoor kunnen zorgen dat er verkeer wordt ingekocht dat niet de pagina kan zien. Ook zorg je ervoor dat je overzicht kan bewaren over de prestaties van jouw advertenties en campagnes, waar jij weer op kan sturen.

   Google Ads Scripts uitbesteden

   Advies over Google Ads Scripts nodig? Bij Ecoteers kun je je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Ecoteers is gespecialiseerd in SEO & SEA-marketing, webbuilding en webdesign. Daarnaast heeft Ecoteers haar ogen op een duurzame toekomst en werkt graag aan het verbeteren van de online advertising van andere duurzame organisaties.

   Google Ads Scripts in Utrecht

   SEA marketing bij Ecoteers

   Ecoteers is hét zoekmachine marketing bureau in Utrecht voor de data feed management van jouw bedrijf of webshop. Onze SEA specialisten doen een grondig data feed onderzoek of stellen deze voor jou in om zo meer verkopen te kunnen generen voor jou.

   Bellen of mailen kan altijd, maar je bent natuurlijk ook welkom op ons bureau voor data feed management in Utrecht!

   SEA pakketten

   Check onze SEA pakketten en neem gerust contact met ons op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf! Elke klant heeft een andere aanpak nodig. Bij Ecoteers staan kwaliteit en aandacht bovenaan in onze samenwerkingen. 

   Google Ads Scripts: Veelgestelde Vragen

   Het is verstandig om te investeren Google Ads Scripts als je het overzicht wil bewaren bij het adverteren op meerdere platformen. Door middel van Google Ads Scripts kan jij voorkomen dat je campagnes stil komen te vallen omdat het vroegtijdig kan identificeren.

   Data Script zorgen ervoor dat jij overzicht kan bewaren in jouw campagnes op Google en dat je issues voor kan zijn. Op deze manier kan jij altijd het maximale uit jouw marketingkanalen en investering halen.