Goede linkbuilding strategie opstellen

Als je een eigen website met sterke content en de juiste techniek hebt, kun je gaan nadenken over de autoriteit van je website. Dit is waar linkbuilding te pas komt. De juiste linkbuilding strategie draagt bij aan het versterken en opbouwen van de autoriteit, of betrouwbaarheid van jouw website. 

Sterke linkbuilding technieken kunnen best lastig zijn, omdat er veel komt kijken bij het plaatsen van backlinks. De kunst zit in het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel. Deze ondersteunen je website en vergroten de vindbaarheid. De backlinks moeten relevant zijn en passen bij de content op de website. Zo kun jij hoger scoren in de zoekmachine resultaten.

Linkbuilding strategie: waar op letten?

De basis van een goede linkbuilding strategie:

Hulp nodig voor de linkbuilding strategie van jouw website?

We hebben het net al benoemd, wanneer je uitstekende content hebt, stromen de verwijzingen meestal vanzelf binnen. Een vervolgstap is een goede linkbuilding strategie waar onze linkbuilding specialisten van dienst kunnen zijn. Wij helpen je bij het benaderen van partners die naar jouw website linken. Ook kunnen we je helpen met gastblogs om meer verkeer naar je website krijgen. Het gaat vooral om de juiste balans en daar helpen wij jou graag bij. 

Hoe we te werk gaan als je voor ons kiest.

We beginnen met een gezamenlijke meeting, waar we de mogelijkheden voor het verkrijgen van ”gratis links” bespreken. Vervolgens stellen we een lijst op van zoekwoorden waar verbetering in te halen valt. We zullen maandelijkse gastblogs verzorgen en bieden ondersteuning bij het verzamelen van nieuwe links.

Ecotoday

Het delen van de resultaten

Elk kwartaal worden de behaalde resultaten van de linkbuilding strategie met de klant gedeeld. Er wordt tijd vrij gemaakt om nog eens naar de doelen te kijken en te bepalen of deze bereikt zijn. Deze evaluatie momenten helpen ons om eventuele vervolgstappen te zetten.

Heb jij hulp nodig met linkbuilding strategie?

Hoe weet je precies of je hulp nodig hebt met de linkbuilding strategie van je website? Linkbuilding is onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. De meest gebruiksvriendelijke pagina’s van jouw website worden sneller bovenaan de zoekresultaten van Google getoond. Is de content op je website goed, maar trek je toch weinig verkeer? Onze linkbuilding specialisten helpen graag. Onze linkbuilding diensten zorgen voor een betere DA (Domain Authority) van jouw website. Ook kunnen we helpen met het schrijven van gastblogs op meer dan 10.000 websites. Vul je gegevens in het contactformulier hiernaast voor meer informatie.

Benieuwd naar onze link building pakketten?

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Ons linkbuilding team:

  Ontmoet ons enthousiaste en gedreven linkbuilding specialisten! Zij helpen jouw website op weg met een sterke linkbuilding strategie om de vindbaarheid van jouw webpagina’s te vergroten. 

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   Zelf linkbuilding strategie bepalen

   Wil je zelf aan de slag met het bepalen van de juiste linkbuilding strategieën? Hier volgen een aantal tips om zelf al een start te maken met het verbeteren van de linkbuilding van jouw website. Er zijn ontzettend veel manieren om de linkbuilding te verbeteren. Zoals eerder benoemd, is het van belang om eerst de content en techniek van je website op orde te hebben. Wanneer dit goed zit en je je doelgroep goed voor ogen hebt, kun je beginnen met onderzoek doen naar een goede linkbuilding strategie. 

   Welke strategie kies je?

   Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke infographics (afbeeldingen en illustraties). Deze kunnen wegens het hoge deelgehalte goed gebruikt worden als linkbuilding methode. Of maak gebruik van relevante partijen die een link kunnen plaatsen in een blog bijvoorbeeld of vermelding op de website, in ruil voor betaling of een link.  Ook is het mogelijk om te zoeken naar backlinks op je website die niet meer werken. Door de ‘link reclamation’ te checken zorg je ervoor dat de links op jouw website actueel zijn en werken. Heb je meer tijd? Dan zou je zelfs op zoek kunnen gaan naar gebroken links op pagina’s van externe websites. Laat de webeigenaar weten van de gebroken link en stel voor deze link zelf te vervangen met waardevolle content. Dit is een goede linkbuilding strategie waar je meer bezoekers mee naar je website kunt trekken. 

   Linkbuilding strategie uitbesteden aan Ecoteers

   Wij helpen je graag met de beste linkbuilding strategie voor jouw website. Als jouw website er goed uit ziet, kwalitatieve SEO content bevat en gebruiksvriendelijk is, is het misschien tijd voor de volgende stap. De voordelen van goede linkbuilding zijn merkbaar op de lange termijn. Hoogwaardige links blijven je website gedurende een aanzienlijke periode blijven versterken. Neem contact op met ons als je je linkbuilding wilt uitbesteden

   Veelgestelde vragen: linkbuilding strategie

   Er zijn veel diverse methodes om linkbuilding strategie toe te passen. Voor je begint met de strategie van linkbuilding, is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en is voorzien van waardevolle content. Wanneer je content van kwaliteit is, zullen meerdere mensen willen linken naar jouw website. Dit is weer relevant voor hun eigen publiek. In het geval van linkbuilding geldt nog altijd dat relevante content de basis is voor linkbuilding.

   Linkbuilding draagt bij aan de autoriteit en ranking van je website. Wanneer verschillende andere websites linken naar jouw website, wordt dit door zoekmachines gezien als teken van betrouwbaarheid. Dit zorgt ervoor dat je hoger in de resultaten van de zoekmachine komt te staan.