Linkbuilding Engeland: waar moet je op letten?

Linkbuilding in Engeland; het werkt allemaal net even iets anders dan je gewend bent. Engels is een veelvoorkomende taal en veel Nederlandse websites vertalen hun content naar het Engels. De gedachte hierbij is om meer bezoekers te bereiken en wanneer je goede content hebt, kan dit een effectieve linkbuilding strategie zijn. 

Toch zijn er cultuurverschillen om rekening mee te houden voor Engelse linkbuilding. Er wordt bijvoorbeeld meer waarde gehecht aan formaliteit en professionaliteit. Maar er zijn meer zaken om rekening mee te houden.

Linkbuilding Engeland: do's en dont's

Waar moet je rekening mee houden?

Linkbuilding Engeland, wij kunnen helpen

Wanneer je de Britse markt wil bereiken, heb je wellicht hulp nodig met hoe je dit het beste kunt aanvliegen. Internationale linkbuilding vereist enige kennis, vooral bij linkbuilding in Engeland. Wij kunnen jou helpen met het benaderen van partners om hoger te scoren in de Engelse zoekresultaten. 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je kiest voor een samenwerking met Ecoteers, plannen we een korte meeting in om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven eerlijke adviezen en maken een begin aan het zoekwoordenonderzoek. Deze moeten in het geval van Engelse linkbuilding op de juiste manier worden vertaald en ingezet. Bovendien ondersteunen wij bij het verkrijgen van nieuwe links.

Ecotoday

Presentatie van de resultaten

De resultaten worden elk kwartaal gedeeld. Een goede linkbuilding strategie kost enige tijd. Vandaar dat wij per kwartaal de resultaten beoordelen, zodat we goed kunnen monitoren hoe het staat met de linkbuilding van jouw website.

Linkbuilding uitbesteden: wij helpen jou!

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Bij Ecoteers kun je de Engelse linkbuilding uitbesteden aan onze linkbuilding specialisten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en daarom rekenen wij goede prijzen. Overleg de mogelijkheden voor linkbuilding in Engeland.

Benieuwd naar onze link building pakketten?

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Ons linkbuilding team:

  Ontmoet ons team aan enthousiaste linkbuilders! Zij helpen jou graag met het vergroten van de online vindbaarheid van je website. 

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   Linkbuilding Engeland

   Dankzij kwalitatieve linkbuilding, wat onderdeel is van de SEO-strategie, worden er relevante links op andere websites geplaatst die doorverwijzen naar jouw website. Linkbuilding in Engeland werkt anders dan hier en dus moet je op andere manieren te werkt gaan om aandacht te trekken op de e-commercemarkt van Engeland. Internationale SEO is een belangrijk onderdeel van linkuilding dat jouw website veel resultaat kan opleveren. Dankzij de juiste linkbuilding strategie verbeter je de autoriteit van je website. Met als gevolg dat jouw website hoger komt te staan in de zoekmachines. Houd er rekening mee dat deze processen altijd wat tijd kosten. Daarom kan het verstandig zijn om specialisten in te schakelen die dit proces makkelijker kunnen maken. Denk jij dat jouw website klaar is voor linkbuilding? Neem contact op met ons voor adviezen op maat.

   Zaken om rekening mee te houden

   Linkbuilding Engeland is mooie volgende stap als je ook in Engeland beter vindbaar wilt worden, om goederen en diensten te verkopen. Als je je vindbaarheid in het Verenigd Koninkrijk wilt vergroten, moet je ook rekening houden met een andere valuta. In Nederland en andere landen binnen de EU, ben je gewend aan de euro. Je zal je prijzen moeten aanpassen en dit kan nog best ingewikkeld zijn. De CPC’s (kosten per klik) zijn hoger in Engeland. Dit heeft alles te maken met de geavanceerde online marketingtechnieken. Ook is er een grotere mate van concurrentie; het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. 

   FAQ: Linkbuilding Engeland

   Linkbuilding in Engeland werkt anders dan we gewend zijn in Nederland. Britten hebben een andere cultuur, waar rekening mee gehouden dient te worden. Content vertalen van Nederlands naar het Engels, is niet voldoende en zal waarschijnlijk niet de gewenste resultaten opleveren. Geavanceerde online marketingtechnieken in het Verenigd Koninkrijk, vereist enige onderzoek en kennis. Wanneer je de vindbaarheid van je website in het VK wilt vergroten, is het verstandig om hier een goede internationale linkbuilding strategie voor te gebruiken.

   Bij linkbuilding worden backlinks in de content van externe websites verwerkt die doorverwijzen naar jouw website. Dit zorgt voor een hogere positie in Google, omdat de zoekmachines deze backlinks als verwijzing zien. De autoriteit en betrouwbaarheid van jouw website is beter en hierdoor krijgt deze een hogere rating.