Echtscheidingsmonitor gelanceerd met behulp van Ecoteers

In samenwerking met Ecoteers lanceert Codator deze week de echtscheidingsmonitor. Via deze website worden de resultaten van onderzoeken naar echtscheidingen gepresenteerd. Voor het opzetten van de kennisbank zijn resultaten van verschillende onderzoeken naar scheidingen geanalyseerd. De resultaten van dit grootschalige onderzoek zijn gepubliceerd op: www.gecertificeerdemediators.nl.

Door het gebruik van meerdere databases is er een goed overzicht onstaan van de Nederlandse bevolking. De resultaten geven door middel van grafieken en tabellen inzage in zowel maandelijkse- en jaarlijkse trends, als geografische verschillen. 

Over Codator

Codator biedt hulp bij alle aspecten omtrent scheiden. Bij Codator kun je terecht voor alles, van mediation tot rechtbank procedures, en van hypotheekadvies tot belastingadvies. Bij Ecoteers hebben wij veel ervaring met het aanleggen van een kennisbank over verschillende onderwerpen. Door onze krachten te bundelen hopen we meer inzicht te geven in de trends rondom huwelijken en huwelijksontbindingen in Nederland.

Ook een kennisbank aanleggen?

Wil jij ook een kennisbank aanleggen? Neem contact met ons op om zodat we jou hierbij kunnen helpen!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?