Duurzame doelstellingen en initiatieven waar Ecoteers zich mee bezighoudt

Wanneer je de online marketingdiensten van Ecoteers afneemt, zoals copywriting, website ontwikkeling en beheer, advertising of een van de andere diensten van Ecoteers, ben je heel duurzaam bezig. Daarnaast is de kans groot dat je een mooie korting kan krijgen als jouw onderneming en werknemers stappen maken de onderneming te verduurzamen.

Wij bij Ecoteers vinden het niet alleen heel belangrijk dat wij goede online marketingdiensten leveren die ondernemingen vooruit helpen, zoals linkbuilding of zoekmachine optimalisatie, wij vinden duurzaamheid heel belangrijk (Ecoteers, he!). Duurzaamheid, sustainability en een betere wereld is dat wat ons Ecoteers maakt, het duurzame online marketingbureau uit Utrecht en Hengelo.

Je bent het vast al tegengekomen op onze website, wij plaatsen voor elke 2.500 woorden een boom. Met ons Ecotree Project planten wij deze bomen plaatsen over heel Nederland. Wij zijn zelfs van plan het eerste echte Ecoteers bos neer te zetten. Voor het jaar 2030 willen wij 120.000 bomen geplant hebben. Hier hebben wij al enkele mooie stappen in mogen maken en het eerste aantal bomen zijn al geplant, al meer dan 10.000!

Duurzame samenwerkingen

Succesverhalen

Lees hier verder voor een leuk project van Ecoteers uit de afgelopen periode. Wij kijken met onze partners actief naar mogelijkheden om onze samenwerking te versterken. Daarom zijn we blij met het sterk groeiende aantal duurzame partners.

Zo hebben we in november 2022 202 bomen geplaats in samenwerking met 1BOX. Hier hebben we meer dan 200 bomen geplant om Enschede een stukje groener te maken. Wist je al dat een boom wel ongeveer 25 kg CO2 compenseert per jaar? Dat is heel wat schone zuurstof! Ben jij benieuwd met welke duurzame bedrijven Ecoteers nog meer samenwerkt? Bekijk dan eens onze cases.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

  Hoofdkantoor:
  Bernadottelaan 13
  3527 GA, Utrecht
  Nederland

  Kantoor Hengelo
  Demmersweg 32
  7556 BN, Hengelo
  Nederland

  Kantoor Tilburg
  Meutestraat 14
   5042 XK, Tilburg
  Nederland

  Wat doen we nog meer?

  Naast het planten van Ecoteers bomen en het Ecoteers bos, hebben wij nog andere duurzame en sustainable initiatieven.
  Wij vinden dat groene startups en ngo’s steun verdienen. Er komen elke dag nieuwe groene startups en ngo’s bij, ondernemingen die het verschil willen maken in de wereld maar hier gewoonweg het budget niet voor hebben. Daarom krijgen zij gratis hulp van ons of reduceren wij het tarief voor onze online marketingdiensten. Op die manier helpen wij duurzame organisaties die krap bij kas zitten en met hun organisatie een bijdrage willen leveren aan een groenere wereld. We kijken samen met deze organisaties wat Ecoteers voor hen kan betekenen. Hierbij zetten we onze platforms in, zoals bijvoorbeeld via ons duurzaam online nieuwsmedium.

  Een ander doel waar wij naar streven is 200% CO2 negatief zijn in 2030. Bij Ecoteers streven we namelijk naar het leveren van een positieve impact door het leveren van verschillende online marketingdiensten. Ecoteers verbruikt weinig energie en levert de inspanning om dit te verminderen, in feite, we willen in 2030 200% CO2 negatief zijn. Dit doen ons team door onder andere het planten van bomen.

  Naast al deze mooie initiatieven van onze ervaren marketeers willen wij op de korte termijn B Corp worden. Een B Corp is een onderneming dat voldoet aan zeer strenge standaarden als het gaat om duurzaamheid. Het proces van B Corp worden duurt erg lang, je krijgt het label B Corp namelijk niet zomaar. Ondernemingen en organisaties worden beoordeeld op duurzaamheid, impact op werknemers, klanten en de maatschappij. Bij Ecoteers  zetten we ons allemaal achter de schermen in om deze doelstelling waarheid te laten worden.

  Wij bij Ecoteers hebben een groen prijsmodel. Dit wil zeggen dat jij een korting krijgen als jij samen met jouw onderneming en werknemers stappen maakt om te verduurzamen. Dit doen wij zodat startende, duurzame ondernemingen een kans krijgen om door te gaan met het stapje voor stapje veranderen van de wereld. Als jij een onderneming bent die de diensten van een online marketingbureau wel kan gebruiken voor een zacht prijsje, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
  Het gehele Ecoteers team maakt gezamenlijk stappen om met ons team zo groen mogelijk te worden. Ons doel is dan ook om ons hele team te voorzien van verse lokale groenten en fruit. Iedereen kan naar het werk komen op een bedrijfsfiets en er is een budget voor groene veranderingen in het privéleven. Daarnaast maakt niet alleen Ecoteers stappen om te verduurzamen, de overheid is hier ook mee bezig. Tegen de gevolgen van de klimaatverandering hebben zij een nieuw klimaatbeleid ingesteld om Nederland hiervan te beschermen.
  Wanneer je bij ons komt werken hoef je helemaal niet heilig te zijn, maar samen proberen we onze groene doelstellingen en initiatieven te bereiken. Daarnaast is ons team heel gezellig, zul je leuke mensen ontmoeten met een hart voor duurzaamheid en kun jij stappen maken in jouw carrière.
  Vond jij het interessant om te lezen wat Ecoteers zoal doet om niet alleen te verduurzamen, maar jouw onderneming, product of dienst een succes te maken?

  Houd dan ons nieuws bij voor de laatste updates.