Social Media

Kom effectief in contact met jouw doelgroep door middel van social media. We helpen je graag op LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter en meer.

Laat jouw klanten zien waar je mee bezig bent

Het is niet altijd even makkelijk om op de verschillende kanalen altijd een update te geven. Daarom helpen wij jou er graag bij. We willen niet alleen maar werk van je overnemen, maar ook samen kijken wat je zelf kunt doen.

Daarom zijn al onze pakketten altijd flexibel en passen we ons aanbod altijd aan op de behoefte van de klant. 

Laat een gratis Social Media Onderzoek doen.

Social media moet passen bij jouw doelgroep. Het is daarom belangrijk dat hier een expert naar kijkt. Wij geven jou gratis advies over welke kanalen voor jouw bedrijf relevant zijn.


Wat gaan we precies doen

Om jouw doelgroep effectief te bereiken, moeten er een aantal stappen worden doorlopen. Wij nemen onze aanpak graag met je door. 

Social Media onderzoek

In het wilde weg op alle kanalen aanwezig zijn, is niet altijd nodig. We gaan daarom eerst samen kijken op welke kanalen jouw doelgroep actief is. Op deze manier verspillen we geen resources aan inefficiënte content. 

Content planning

Hierna maken we een contentplanning die past bij het ritme van jouw organisatie. Zo kun je denken aan vaste dagen waarop belangrijk nieuws bekend wordt gemaakt of het bepalen van een terugkomend item dat leuk is voor jouw doelgroep. 

social media marketing

Maandelijkse update

Het is goed om in de gaten te houden hoe snel jouw Social Media kanalen stijgen en waarom. Daarom geven we je een maandelijkse update van de resultaten en blijven we samen kijken naar verbeterpunten. 

Wat we aanbieden

Onze pakketten

We bieden verschillende social media pakketten aan. Bij deze pakketten gaan we er vanuit dat je op de vier grote kanalen actief wilt zijn (LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter). Mocht een ander kanaal beter bij jouw doelgroep passen (Pinterest, TikTok of Youtube) dan kun je altijd een kanaal vervangen door een ander. 

Wil je dat wij ook blogs schrijven voor op jouw website? Dan kun jij onze Social Media posts linken aan de blogs uit ons Copywriting pakket. Hierbij ontvang je 50% combi-korting op het Copywriting pakket. 

Plant Pakket

Hou je klanten op de hoogte
400 per maand
 • 4 verschillende onderwerpen per maand
 • Wij delen de berichten op 4 kanalen naar keuze
 • Totaal 16 Maandelijkse posts
 • De teksten passen bij de gebruikers van dat kanaal
 • Wij zorgen voor geschikte rechtenvrije afbeeldingen
 • Weekje zelf de tijd? Geen probleem. Wij trekken het af van jouw factuur.
 • Gratis Social Media onderzoek
 • Maandelijkse update van de prestaties van de kanalen
 • Upgraden of afschalen is altijd mogelijk
 • Maandelijks opzegbaar

Boom Pakket

Creeer een sterke achterban
800 per maand
 • 8 verschillende onderwerpen per maand​
 • Wij delen de berichten op 4 kanalen naar keuze​
 • Totaal 32 Maandelijkse posts
 • De teksten passen bij de gebruikers van dat kanaal
 • Wij zorgen voor geschikte rechtenvrije afbeeldingen
 • Weekje zelf de tijd? Geen probleem. Wij trekken het af van jouw factuur.
 • Gratis Social Media onderzoek
 • Maandelijkse update van de prestaties van de kanalen
 • Upgraden of afschalen is altijd mogelijk
 • Maandelijks opzegbaar

Bos Pakket

Voor de grote spelers
1200 per maand
 • 12 verschillende onderwerpen per maand​
 • Wij delen de berichten op 4 kanalen naar keuze​
 • Totaal 48 Maandelijkse posts
 • De teksten passen bij de gebruikers van dat kanaal
 • Wij zorgen voor geschikte rechtenvrije afbeeldingen
 • Weekje zelf de tijd? Geen probleem. Wij trekken het af van jouw factuur.
 • Gratis Social Media onderzoek
 • Maandelijkse update van de prestaties van de kanalen
 • Upgraden of afschalen is altijd mogelijk
 • Maandelijks opzegbaar

Duurzaam samenwerken

Duurzame samenwerking

Duurzaamheid draait niet alleen om bomen planten en groene beslissingen maken. Wij gaan ook voor duurzame samenwerkingen met onze partners. Dit doen we op de volgende manier:

We delen altijd onze kennis

Wij zijn er niet op uit om al het werk naar ons toe te trekken. We kijken graag samen naar wat we kunnen doen. Vaak kan er door middel van plug-ins al veel worden bereikt. Kun je het op een gegeven moment zelf? Even goede vrienden, concentreren wij ons weer op andere diensten. 

Verduurzaming stimuleren met korting

Wij willen naast onze eigen projecten onze partners ook stimuleren om een impact te maken. Daarom geven wij korting als er bepaalde duurzame veranderingen hebben plaatsgevonden.

 

 

Ecoteers Groene Prijsmodel: Prijs op basis van duurzaamheid & draagkracht

Wij hanteren bij Ecoteers een speciaal prijs-systeem. Wij leggen het graag even uit. 

Duurzaamheid & Draagkracht

Sommige organisaties verdienen een steuntje in de rug. Daarom helpen wij ngo’s en duurzame start-ups graag een eindje op weg. Als jij als startende duurzame organisatie bij ons komt, dan is er van alles mogelijk.

Werk jij bij een duurzame start-up of voor een ngo? Koop dan geen pakket en neem contact met ons op. Als wij een goed gevoel hebben bij de organisatie en de waarden aansluiten bij die van ons, dan is er van alles mogelijk. 

Duurzame samenwerkingen

Succesverhalen

Wij hebben een aantal organisaties al goed op weg geholpen door het verbeteren van hun Social Media. Hier een paar voorbeelden van cases bij onze klanten. 

AmperaPark

AmperaPark

Klik Hier

De Buren

De Buren

Klik Hier

Ons Social Media Team

Ben je benieuwd wie jou gaat helpen met Social Media? Wij hebben hier een paar leden van ons fanatieke Social Media team die zich graag aan je willen voorstellen. 

Kelvin Rundberg

Kelvin Rundberg

Growth Hacker
Marc van Dijk

Marc van Dijk

Social Media Expert
Rebecca Silva dos Santos

Rebecca Silva dos Santos

Sustainability Manager & Head of Content
Peter Dragstra

Peter Dragstra

Co-Founder

Hoe kunnen we je van dienst zijn?


030 227 04 75

Adres:
Kaap Hoorndreef 66
3563AW, Utrecht
Nederland

Email:
info@ecoteers.nl

Kennis is er om te delen

Onze kennisbank

Je kunt altijd bij ons terecht als je advies nodig hebt over jouw social media kanalen. We delen namelijk graag onze kennis! In onze kennisbank vind je daarom alle ins- en outs op het gebied van online marketing, social media én duurzaamheid. Lees snel verder! 

Het nut van Social Media Uitbesteden

Social media kan tegenwoordig niet meer uit de samenleving worden weggedacht. Ook voor veel bedrijven blijkt social media beheer van onschatbare waarde te zijn op het gebied van Marketing. Social media uitbesteden biedt een mooie manier om grote aantallen mensen te bereiken. Alhoewel de gemiddelde conversieratio van 0,5 – 0,7% voor een social media strategie vaak lager ligt dan bijvoorbeeld bij een targeted ad campagne (~2,5%), bereik je een veel groter publiek en ben je vaak een stuk minder tijd en kosten kwijt aan het genereren van social media content. Hier vertellen we je meer over social media beheer en waarom social media uitbesteden voor jou nuttig kan zijn.

Waarom social media uitbesteden?

Problemen bij het social media beheer

Veel bedrijven lopen vaak nog tegen de lamp wanneer het gaat het om het maximaal benutten van social media marketing, zoals facebook marketing en instagram marketing. Omdat er geen goede social media beheer strategie is, kan het handig zijn om deze werkzaamheden uit te besteden bij een social media marketing bureau.

Social media marketing uitbesteden​

Zoals eerder gezegd geeft de juiste social media marketing je de mogelijkheid om snel en effectief met jouw doelgroep in contact te komen. Het bied kansen voor het werven van nieuwe klanten, investeerders of gewoonweg het verhogen van de zichtbaarheid van je bedrijf. Toch laten bedrijven deze kansen vaak liggen. Dit kan komen omdat er liever tijd besteed wordt aan klussen met direct resultaat, of werkzaamheden die nu eenmaal prioriteit hebben over een instagram marketing bericht. Social media beheer uitbesteden kan dan gunstig zijn.

De vraag die dan naar boven komt is waar je het beste de social media marketing kunt uitbesteden. Het kan namelijk erg verschillen wat de social media uitbesteden prijzen zijn per social media marketing bureau. Bij Ecoteers bieden we transparante social media uitbesteden prijzen op basis van onze pakketten. Daarnaast luisteren wij graag naar de behoefte van de klant en geloven we in persoonlijke aanpak. Wat kun je verwachten van het social media uitbesteden bij Ecoteers? We lichten het toe.

Instagram beheer uitbesteden en facebook marketing

Ecoteers ontwikkelt een passend social media content plan en analyseert welke kanalen voor jou het meest geschikt zijn. Je kunt bijvoorbeeld je instagram beheer uitbesteden, beginnen met facebook marketing of onze social media marketeers de juiste content laten schrijven voor de social media kanalen. Social media uitbesteden lijkt misschien onnodig; je kunt namelijk zelf ook social media content plaatsen. Toch valt er veel te optimaliseren op het gebied van social media beheer. Zowel timing, boodschap, visuals en hashtag gebruik moet afgestemd worden op je doelgroep(en).

Het gaat dus verder dan alleen het schrijven van creatieve berichten op het juiste moment. Onze social media marketeers zijn de hele dag bezig met het optimaliseren van de content en het toepassen van de juiste social media strategie. Bij het social media uitbesteden bespaar je tijd, haal je de juiste expertise in huis en weet je dat de juiste resultaten behaald kunnen worden. Ook kan het lastig zijn om te bedenken welke content je moet plaatsen. Soms is de inspiratie bij jou op, terwijl onze social media marketeers nog vol met ideeën zitten!

Elke klant is anders, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak bij het social media uitbesteden. Hoe wij daarmee omgaan vertellen we je graag.

Wat doet een social media marketing bureau?

Social media content plan opstellen

Een social media marketing bureau zoals Ecoteers zorgt bij het social media uitbesteden allereerst voor een goed content plan. Het social media content plan opstellen begint altijd met het stellen van een aantal vragen:

 • Op welke kanalen is mijn doelgroep actief?
 • Voor welk doel wil ik social media beheer gebruiken?
 • Hoe vaak wil ik content posten?

Op basis hiervan kan een social media beheer strategie worden gemaakt. Als je kiest voor social media uitbesteden, betekent dit natuurlijk niet je zelf geen input hebt. Jij kent je klanten namelijk het beste. Samen met jou stellen we een op maat gemaakt social media plan op om zo de beste resultaten te halen bij het social media uitbesteden.

Social media marketing in Utrecht​

Beheer social media

Weet jij hoe je de verschillende social media kanalen het beste kunt gebruiken? Of welke berichten er het beste werken? Social media beheer kan lastiger zijn dan je denkt. Het gaat verder dan originaliteit, creativiteit en de juiste frequentie van content plaatsen. Bij het social media uitbesteden krijgt het beheer de juiste strategie en hoef jij er niet meer naar om te kijken. 

Social media uitbesteden bij Ecoteers betekent meer zichtbaarheid, meer bereik en de juiste uiting van jouw bedrijf op het wereldwijde web. Met het gebruik van de juiste rapportages en analyses blijf jij op de hoogte en blijven wij resultaatgericht werken. Heb jij specifieke wensen bij het social media uitbesteden? Dan denken onze social media marketeers met je mee.

Social media uitbesteden in Utrecht

Ecoteers is een social media marketing bureau in Utrecht. Door onze jonge en ondernemende persoonlijkheid zijn wij zeer toegankelijk voor duurzame klanten. Social media uitbesteden doen wij vanuit ons kantoor in Utrecht. Om het onze klant makkelijk te maken, bieden wij verschillende social media uitbesteden pakketten. Je kiest daarom gemakkelijk welke strategie past bij jouw bedrijf. Bij elk van onze social media uitbesteden pakketten kun je verwachten dat we voor resultaat gaan. Meer zichtbaarheid, meer verkeer, meer leads. Daarnaast hechtten wij waarde aan een persoonlijke strategie en een duurzame relatie met onze klanten. Meer informatie over de verschillende social media uitbesteden pakketten vind je bovenaan de pagina.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van social media uitbesteden? Ecoteers staat voor je klaar! Mailen of bellen kan altijd, maar je kunt ook een afspraak maken om eens langs te komen bij onze afdeling voor social media marketing in Utrecht!

Social media uitbesteden kan erg nuttig zijn voor zowel jonge ondernemingen, als gevestigde grootmachten. Social media beheer wordt vaak onderschat, en heeft de juiste expertise nodig om er echt resultaat mee te behalen. Een social media marketing bureau zoals Ecoteers kan je helpen met het juiste social media beheer voor verschillende kanalen. Wil jij graag je Instagram beheer uitbesteden? Of je Facebook marketing naar het volgende niveau brengen? Dan ben je bij Ecoteers aan het goede adres! Check onze social media uitbesteden pakketten voor meer informatie.

Social media uitbesteden prijzen kunnen verschillen per social media marketing bureau. Daarom is het belangrijk dat je de juiste partner kiest om mee in zee te gaan. Aan de hand van verschillende social media uitbesteden pakketten bepaal je bij Ecoteers  welke service het beste bij jou past. Naast resultaatgericht social media beheer kun je bij Ecoteers een duurzame samenwerking verwachten. Wacht niet langer en laat je social media uitbesteden door social media marketeers met de juiste expertise!

Social Media beheer kent vele valkuilen voor beginners. Het is lastig te bepalen hoe jij het beste de juiste doelgroep kunt bereiken met de juiste berichten. Daarom is er een goede social media content plan nodig. Bepaal welke doelgroep jij wilt bereiken en waarvoor. Naast creativiteit, originaliteit en content frequentie zijn er veel punten die belangrijk zijn. Daarom kan het handig zijn om een social media expert in te schakelen. Met social media uitbesteden haal je de juiste expertise in huis en bespaar je tijd. Meer weten? Neem een kijkje op de website van social media marketing bureau Ecoteers!

 

Een social media marketing bureau is expert op het gebied van social media uitbesteden. Aan de hand van de juiste social media beheer strategie wordt het gebruik van jouw social media kanalen naar het volgende niveau getrokken. Een social media marketing bureau houdt zich bezig met social media marketing, zoals instagram marketing en facebook marketing. Er wordt gezorgd voor je juiste content voor een betere zichtbaarheid, meer leads en meer websiteverkeer. Wil jij graag je social media uitbesteden? Check dan de social media uitbesteden pakketten van Ecoteers!

Social media uitbesteden kan het beste bij een social media marketing bureau. Bij een social media marketing bureau werken social media marketeers met de juiste expertise voor jouw totale social media marketing plan. Voor het juiste social media beheer check je onze social media uitbesteden pakketten, en kies je degene die het beste bij je past. Door onze persoonlijke aanpak en transparante social media uitbesteden prijzen ben je bij Ecoteers aan het juiste adres voor een duurzame samenwerking met resultaat. Neem gerust contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.