Social media

Het is niet altijd even makkelijk om te groeien op Social Media, maar als je de juiste kanalen kiest en goede tools gebruikt, dan bereikt ook jouw bedrijf de ideale klant! Wil je weten hoe? Wij helpen jou hier graag bij!

Laat jouw klanten zien waar je mee bezig bent

Er zijn talloze manieren om je bedrijf op de kaart te zetten door middel van online strategieën. Een goede contentstrategie is er daar één van en onmisbaar als jij bereik en interactie wilt creëren.

Wij kunnen je helpen bij het efficiënt inrichten en inzetten van relevante kanalen. Wij kijken niet alleen naar de strategie, maar ook naar een slimme aanpak. Zo kunnen wij voor jou aan de slag gaan of kun jij vervolgens zelf de juiste content maken voor diverse Social Media kanalen.

Het kan zijn dat je met een aantal vragen zit. Welke online kanalen en content gaan we inzetten om de vastgestelde doelen te behalen en de doelgroep te bereiken? Hoe kan de content het beste gemaakt en ingepland worden? En hoe meten we of de contentstrategie succesvol is of niet?

Onze experts bieden jouw verschillende oplossingen aan!

Laat een gratis Social Media onderzoek doen

Jouw Social media kanalen moeten naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Wij geven jou gratis advies over welke kanalen relevant zijn en hoe je deze succesvol kunt inzetten.

  Inzet social media

  Versterk jouw online brand

  Sterke contentstrategie
  Unieke contentcreatie
  Handige contentkalender

  Wat gaan we precies doen?

  Je kunt bij ons verschillende pakketen afnemen met een aantal uren per maand. Binnen deze uren hebben we verschillende opties waaruit te kunt kiezen om jouw Social Media inzet tot een succes te maken. Wij ontzorgen jouw graag maandelijks, maar we kunnen ook eenmalige acties uitvoeren om jou verder op weg te helpen.

  Het aanbod

  Social Media plan: Social Media is hét online visitekaartje van een onderneming. Je kunt op verschillende kanalen zichtbaar zijn. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te kijken op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt en via welke kanalen jij informatie wilt delen met (potentiële) klanten. Daarom is het slim om altijd te starten met een Social Media plan. Heb je die nog niet? Wij kijken graag met je mee en leveren een gedegen plan op. 

  Contentkalender: Vervolgens is natuurlijk een goede planning essentieel om ook op de juiste kanalen zichtbaar te zijn. Wij stellen een handige contentkalender voor je op zodat je niks vergeet! Deze richten we specifiek voor jouw bedrijf in.

  Templates: De basis staat! Maar nu nog de uitvoering. Een belangrijk onderdeel is de juiste uitstraling, daarom kunnen wij Social Media templates ontwikkelen in jouw huisstijl en passend bij elk kanaal dat wordt ingezet. Deze templates kunnen altijd als basis worden gebruikt en makkelijk worden aangepast per bericht.

  Contentcreatie: Content creatie vraagt ook om creativiteit! Maak unieke content dat past bij jouw onderneming en de doelgroep, zo valt het altijd op en spreek je altijd de juiste mensen aan. Hier kunnen wij uiteraard een handje bij helpen! Wil je bijvoorbeeld twee keer per week ontzorgt worden? Wij kunnen posts creëren en inplannen voor je.

  Video ads: Wil je zorgen voor nog meer bereik? Dan is het inzetten van video advertising op de Social Media kanalen ook slimme optie! Onze experts werken nauw samen, waardoor we een opvallende en kwalitatief goede ads kunnen maken.

  Inzet social media

  Wat levert het op?

  Professionele uitstraling
  Eenheid op alle kanalen
  Betere merkbeleving

  Ons Social Media Team

  Ben je benieuwd wie jou gaat helpen met Social Media? Wij hebben hier een paar leden van ons fanatieke Social Media team die zich graag aan je willen voorstellen. 

  Meer informatie ontvangen?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   Wil je meer weten over onze duurzame partners, iets opsteken over online marketing of ben je gewoon benieuwd naar waar we achter de schermen mee bezig zijn? Lees dan snel onze blogs of bekijk de kennisbank! 

   Het nut van Social Media Uitbesteden

   Social media kan tegenwoordig niet meer uit de samenleving worden weggedacht. Ook voor veel bedrijven blijkt social media beheer van onschatbare waarde te zijn op het gebied van Marketing. Social media zorgt voor bedrijven voor interactie en social media uitbesteden biedt een mooie manier om grote aantallen mensen te bereiken. Alhoewel de gemiddelde conversieratio van 0,5 – 0,7% voor een social media strategie vaak lager ligt dan bijvoorbeeld bij een targeted ad campagne (~2,5%), bereik je een veel groter publiek en ben je vaak een stuk minder tijd en kosten kwijt aan het genereren van social media content wanneer je doet aan het social media marketing uitbesteden. Hier vertellen we je meer over social media beheer en waarom social media uitbesteden voor jou nuttig zal kunnen zijn.

   Waarom social media uitbesteden?

   Problemen bij het social media beheer

   Veel bedrijven lopen vaak nog tegen de lamp wanneer het gaat het om het maximaal benutten van social media marketing, zoals LinkedIn marketing, Facebook marketing en Instagram marketing. Omdat er geen goede social media beheer strategie is, kan het handig zijn om deze werkzaamheden uit te besteden bij een social media marketing bureau. Social media marketing uitbesteden zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers meer tijd hebben voor andere zaken. Je kan je bijvoorbeeld richten op de core business van de onderneming en het service verlenen aan de klant. Social media uitbesteden kan daarom een echte oplossing zijn voor jouw onderneming en je veel werk uit handen nemen.

   Social media marketing uitbesteden​

   Zoals eerder gezegd geeft de juiste social media marketing je de mogelijkheid om snel en effectief met jouw doelgroep in contact te komen. Het biedt kansen voor het werven van nieuwe klanten en investeerders, het versterken van je merk, het vergroten van de klanttevredenheid of gewoonweg het verhogen van de zichtbaarheid van je bedrijf. Toch laten bedrijven deze kansen nog te vaak liggen. Dit kan komen omdat er liever tijd besteed wordt aan klussen die directe resultaten laten zien of werkzaamheden die nu eenmaal prioriteit hebben over een LinkedIn of Instagram marketing bericht. Social media beheer uitbesteden kan dan gunstig zijn.

   Instagram beheer uitbesteden en facebook marketing

   Ecoteers ontwikkelt een passend social media content plan en analyseert welke kanalen voor jou het meest geschikt zijn. Het plan voor het social media marketing uitbesteden voor jouw onderneming wordt volledig opgesteld naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je Instagram beheer uitbesteden, beginnen met Facebook marketing of je kunt onze social media marketeers de juiste content laten schrijven voor de verschillende social media kanalen. Social media uitbesteden lijkt misschien onnodig; je kunt namelijk zelf ook social media content plaatsen. Toch valt er veel te optimaliseren op het gebied van social media beheer. Social media uitbesteden zorgt ervoor dat deze kansen niet blijven liggen. Zowel timing, boodschap, visuals en hashtag gebruik moet afgestemd worden op je doelgroep(en). Zo zijn er nog veel meer dingen waar op gelet moet worden bij social media beheer.

   Het gaat dus verder dan alleen het schrijven van creatieve berichten op het juiste moment. Onze social media marketeers zijn de hele dag bezig met het optimaliseren van de content en het toepassen van de juiste social media strategie. Onze social media marketeers hebben alle kennis in huis over social media marketing. Onze ervaren schrijvers en SEO-specialisten halen alles uit de kast om het social media beheer zo goed mogelijk te optimaliseren. Bij het social media uitbesteden bespaar je tijd, haal je de juiste expertise in huis en weet je dat de juiste resultaten behaald kunnen worden. Ook kan het lastig zijn om te bedenken welke content je moet plaatsen. Soms is de inspiratie bij jou op, terwijl onze social media marketeers nog vol met ideeën zitten!

   Elke klant is natuurlijk anders, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak bij het social media uitbesteden. Hoe wij daarmee omgaan vertellen we je graag.

   Wat doet een social media marketing bureau?

   Social media content plan opstellen

   Een social media marketing bureau zoals Ecoteers zorgt bij het social media uitbesteden allereerst voor een goed uitgedacht content plan. Het social media content plan opstellen begint altijd met het stellen van een aantal vragen:

   • Op welke kanalen is mijn doelgroep actief?
   • Voor welk doel wil ik social media beheer gebruiken?
   • Hoe vaak wil ik content posten?

   Op basis hiervan kan een social media beheer strategie worden gemaakt. Als je kiest voor social media uitbesteden, betekent dit natuurlijk niet dat je zelf geen input hebt. Jij kent je klanten namelijk het beste. Samen met jou stellen we een op maat gemaakt social media plan op om zo de beste resultaten te halen bij het social media uitbesteden.

   Social media marketing in Utrecht​

   Beheer social media

   Weet jij hoe je de verschillende social media kanalen het beste kunt gebruiken? Of welke berichten er het beste werken? Social media beheer kan een stuk lastiger zijn dan je denkt. Het gaat verder dan alleen originaliteit, creativiteit en de juiste frequentie van content plaatsen. Bij het social media uitbesteden krijgt het beheer van de social media kanalen de juiste strategie en hoef jij er niet meer naar om te kijken.

   Social media uitbesteden bij Ecoteers betekent meer zichtbaarheid, meer bereik en de juiste uiting van jouw bedrijf op het wereldwijde web. Met het gebruik van de juiste rapportages en analyses blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen en blijven wij resultaatgericht werken. Heb jij specifieke wensen bij het social media uitbesteden? Dan denken onze social media marketeers graag met je mee. Jouw wensen bij het social media marketing uitbesteden worden op die manier waar.

   Social media uitbesteden in Utrecht en Hengelo

   Ecoteers is een social media marketing bureau in Utrecht en Hengelo. Door onze jonge en ondernemende persoonlijkheid zijn wij zeer toegankelijk voor duurzame klanten. Social media uitbesteden doen wij vanuit onze kantoren in Utrecht en Hengelo. Om het onze klant makkelijk te maken, bieden wij verschillende social media uitbesteden pakketten waar je uit kan kiezen. Je kiest met een social media marketing pakket gemakkelijk welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. Bij elk van onze social media uitbesteden pakketten kun je verwachten dat we voor het hoogste resultaat gaan. Meer zichtbaarheid, meer verkeer, meer leads. Daarnaast hechten wij waarde aan een persoonlijke strategie en een duurzame relatie met onze klanten. Meer informatie over de verschillende social media uitbesteden pakketten vind je bovenaan de pagina.

   Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van social media uitbesteden? Ecoteers staat voor je klaar! Mailen of bellen kan altijd, maar je kunt ook een afspraak maken om eens langs te komen bij onze afdeling voor social media marketing in Utrecht of in Hengelo.

   Social media uitbesteden kan erg nuttig zijn voor zowel jonge ondernemingen, als gevestigde grootmachten. Social media beheer wordt vaak onderschat, en heeft de juiste expertise nodig om er echt resultaat mee te behalen. Een social media marketing bureau zoals Ecoteers kan je helpen met het juiste social media beheer voor verschillende kanalen. Wil jij graag je Instagram beheer uitbesteden? Of je Facebook marketing naar het volgende niveau brengen? Dan ben je bij Ecoteers aan het goede adres! Check onze social media uitbesteden pakketten voor meer informatie.

   Social media uitbesteden prijzen kunnen verschillen per social media marketing bureau. Daarom is het belangrijk dat je de juiste partner kiest om mee in zee te gaan. Aan de hand van verschillende social media uitbesteden pakketten bepaal je bij Ecoteers  welke service het beste bij jou past. Naast resultaatgericht social media beheer kun je bij Ecoteers een duurzame samenwerking verwachten. Wacht niet langer en laat je social media uitbesteden door social media marketeers met de juiste expertise!

   Social Media beheer kent vele valkuilen voor beginners. Het is lastig te bepalen hoe jij het beste de juiste doelgroep kunt bereiken met de juiste berichten. Daarom is er een goede social media content plan nodig. Bepaal welke doelgroep jij wilt bereiken en waarvoor. Naast creativiteit, originaliteit en content frequentie zijn er veel punten die belangrijk zijn. Daarom kan het handig zijn om een social media expert in te schakelen. Met social media uitbesteden haal je de juiste expertise in huis en bespaar je tijd. Meer weten? Neem een kijkje op de website van social media marketing bureau Ecoteers!

    

   Een social media marketing bureau is expert op het gebied van social media uitbesteden. Aan de hand van de juiste social media beheer strategie wordt het gebruik van jouw social media kanalen naar het volgende niveau getrokken. Een social media marketing bureau houdt zich bezig met social media marketing, zoals instagram marketing en facebook marketing. Er wordt gezorgd voor je juiste content voor een betere zichtbaarheid, meer leads en meer websiteverkeer. Wil jij graag je social media uitbesteden? Check dan de social media uitbesteden pakketten van Ecoteers!

   Social media uitbesteden kan het beste bij een social media marketing bureau. Bij een social media marketing bureau werken social media marketeers met de juiste expertise voor jouw totale social media marketing plan. Voor het juiste social media beheer check je onze social media uitbesteden pakketten, en kies je degene die het beste bij je past. Door onze persoonlijke aanpak en transparante social media uitbesteden prijzen ben je bij Ecoteers aan het juiste adres voor een duurzame samenwerking met resultaat. Neem gerust contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.