Plan gratis audit

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Groeien met Lean-Marketing

  Bij Ecoteers werken we met ons Lean-Marketingmodel aan jouw doelstellingen, terwijl we besparen op kostbare tijd en middelen. Wij geven zelfs een 100% garantie op organische groei. Meer omzet en meer leads met minder marketing.

  4.9 uit 85 beoordelingen

  Meer weten over wat dit voor jou kan betekenen?

   Waarom groeien met Lean-Marketing?

   Wel eens een marketingbudget zien verdampen aan uitgebreide vergaderingen en peperdure rapportages? Traditionele marketingmodellen kunnen leiden tot grote teleurstellingen bij ondernemers, omdat er kostbare tijd en middelen verloren gaan aan randzaken.

   Dankzij onze continue zoektocht naar toekomstbestendige samenwerkingen, hebben we een innovatief marketingmodel in het leven geroepen dat draait om het simpele principe ‘tijd=geld’.

   Om het maximale uit jouw kostbare tijd te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait – hoog scoren met de website.

   Onze effectieve oplossing voor de traditionele marketingprocessen

   De huidige marketingprocessen zijn vaak zo ingericht dat er veel tijd verloren gaat aan randzaken. Zo gaat er een aanzienlijk deel van het budget naar het bespreken van strategieën, opstellen van rapportages (die zelden écht worden gelezen) en vindt er een hoop vertraging plaats in het e-mailverkeer.

   Hier zie je de gemiddelde verdeling van het aantal uren bij een traditionele samenwerking (zo hebben wij ook een aantal jaar gewerkt met onze partners).

   Waarom is Lean Marketing effectiever?

   Ons Lean-Marketingmodel heeft een focus op efficiëntie en past beter bij de snelle online wereld van 2024. Door te automatiseren kunnen we sterk bezuinigen op overbodige processen. Zo blijft er met een inhoudelijke meeting van 30 minuten per maand gecentraliseerde gedeelde werkomgeving meer tijd over voor inhoudelijk werk.

   Gecentraliseerde projectinformatie in ons dashboard

   Bij Ecoteers hebben we een dashboard ontwikkeld waarin zaken als budgetallocatie, rapportage en contentplanning overzichtelijk bij elkaar komen. Door alle projectinformatie op één plek te verzamelen kan er zonder vertraging worden gecommuniceerd en kunnen er significant meer meters worden gemaakt in dezelfde tijd.

   Het is voor ons niet meer nodig om een uitgebreide rapportage te maken, maar kunnen wij simpelweg de cijfers toelichten die zichtbaar zijn. Hierdoor gaat er geen tijd tegen uurloon meer naar een maandelijks terugkerende rapportage, maar ligt de focus.

   Onze Lean-Marketing pakketten

   We bieden verschillende pakketten aan op het gebied van lean marketing, zo is er altijd een pakket dat bij de omvang van jouw bedrijf past. Weet je niet zeker wat het beste past? Vraag dan een offerte op maat aan zodat we samen met jou kunnen kijken waar de behoefte ligt.

   Marketing basis

   € 180,- / per maand

   • Elk kwartaal een marketing sessie (30 min)
   • 75% tijd voor inhoud
   • Maandelijks opzegbaar
   • Gratis marketingplan welkomstcadeau (t.w.v. €180,-)
   Stop met verspillen

   Maximale Efficiency

   € 360,- / per maand

   • Elk kwartaal een marketing sessie (30 min)
   • 91,6% tijd voor inhoud
   • Maandelijks opzegbaar
   • Gratis marketingplan welkomstcadeau (t.w.v. €180,-)
   Ga voor maximaal

   Lean Marketing: Veelgestelde Vragen

   Lean-Marketing is een innovatief marketingmodel, gebaseerd op principes van Lean Management. Lean-Marketing is in het leven is geroepen om een efficiënter alternatief te bieden voor de traditionele modellen. Om het maximale uit uw kostbare tijd (en budget) te halen, besparen we op meetings, e-mailcommunicatie en rapportering. Daarmee leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait – hoog scoren met jouw website.


   Door het centraal stellen van de doelstellingen van de klant, slimme automatisering, en minder meetings kan er flink worden bespaard op onnodige randzaken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor het optimaleren van de website.


   Door het publiceren van SEO-vriendelijke teksten en het optimaliseren van de gebruikerservaring (UX) scoort jouw website hoger in Google. Klanten kunnen hierdoor makkelijk hun weg vinden naar jouw website. Door inhoudelijke content te schrijven die aansluit bij jouw doelgroep, zorgt dit voor hogere conversies.


   Meer omzet en meer leads met minder marketing

   Benieuwd of Lean-Marketing bij jouw organisatie past? Ontvang gratis persoonlijk advies.

   4.9 uit 85 beoordelingen

    Goede oogst begint bij goede zaadjes

    Het uitgangspunt is samenwerken op basis van goed vertrouwen, zonder ingewikkelde contracten. We staan achter onze diensten en leveren goed werk. Daarom beloven we:

    1

    Groei, natuurlijk

    Je groeit in omzet, leads, bekendheid, bereik of kennis. Resultaat is dé voorwaarde voor een duurzame samenwerking. Wij banen de weg naar succes. De snelheid bepaal je zelf.

    2

    Een plan op maat voor jou

    Je krijgt advies voor jouw situatie. Geen standaard aanpak. Geen one size fits all. We duiken in je data en bepalen samen het plan voor de komende maanden. Wel met de kennis op zak van 300+ eerdere samenwerkingen.

    3

    Elke maand opzegbaar

    Het gaat ons niet om een jaarcontract maar om jouw resultaat. Daarom blijf je flexibel. We spreken af welk resultaat we samen realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid over ons deel. Werkt het niet of voelt het voor een van ons niet goed? Dan kun je bijsturen of je eigen weg gaan. Even goede vrienden.

    4

    Transparant in elke stap

    Je blijft altijd op de hoogte. We geven realistische prognoses en transparantie over behaalde resultaten, ook als het even tegenzit. Samenwerken doen we voor de lange termijn, daarom gaan we altijd voor eerlijk advies.

    5

    Focus op resultaat

    Om het maximale uit de beschikbare middelen te halen, leggen we het zwaartepunt van onze focus volledig op datgene waar het uiteindelijk om draait: rendement met je website.

    6

    Voor een natuurrijker Nederland

    Je draagt bij aan een duurzame toekomst. Wist je dat al onze diensten bijdragen aan onze doelstelling om 120.000 bomen te planten?

    Meer omzet, meer leads, minder marketing

    Benieuwd of Lean-Marketing bij jouw organisatie past? Ontvang gratis persoonlijk advies.

    Groeien met Lean-Marketing kan snel en effectief. Wil je liever plannen voor lange termijn? Ontdek meer over Marketing Strategie.

    4.9 uit 85 beoordelingen