fbpx

Copywriting

Ben jij op zoek naar kwalitatief goede teksten voor een aantrekkelijke prijs? Dan zijn wij van Ecoteers de geschikte partner.

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Ecoteers kan jou helpen bij het schrijven van SEO-artikelen, blogs, nieuws artikelen, advertenties, persberichten en productomschrijvingen. Ook bestaande teksten kunnen wij redigeren en voorzien van feedback op het gebied van SEO.

Wij beschikken over een netwerk van schrijvers uit verschillende vakgebieden. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat we niet geloven dat één copywriter over alle onderwerpen kan schrijven. Door de verschillende onderwerpen bij een schrijver in zijn eigen vakgebied neer te leggen verhogen we de kwaliteit van de geleverde content.

Daarnaast hebben wij een quality control afdeling waar echte 'taalnerds' een blik werpen op onze teksten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd minimaal twee mensen hebben gekekeken naar de teksten die we opleveren.

Om de vindbaarheid van onze artikelen te vergroten maken we gebruik van een keyword analysis. Deze analyse kunnen we, indien dat wenselijk is, toevoegen aan de opdracht. Hierdoor kan jij of jouw bedrijf beter inzicht krijgen in het gebruik van content om hoger te komen in zoekmachines.

 

Meer informatie GRATIS PROEFOPDRACHT

Ecoteers Copywriting

Keyword Analysis
Om de vindbaarheid van de artikelen, blogs en berichten te vergroten kunnen wij een keyword analysis uitvoeren. Om de uitkomst te optimaliseren gebruiken we hiervoor verschillende tools.
Foutloze Teksten
Onze teksten gaan altijd langs de afdeling quality control. De teksten worden daarom foutloos opgeleverd.
Schrijvers met ervaring in SEO
Onze schrijvers hebben ervaring in SEO en krijgen daarnaast trainingen om de nieuwste kennis in het team te delen.
Altijd raak
Wij delen onze opdrachten in per vakgroep zodat de tekst altijd past bij de doelgroep die je probeert te bereiken.

ONZE SPECIALISATIES

VRAAG NU EEN GRATIS PROEFOPDRACHT AAN

VRAAG GRATIS EEN PROEFOPDRACHT OF OFFERTE AAN

Omdat wij graag laten zien wat we in huis hebben bieden wij altijd een gratis proefopdracht aan.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

      dev