Tedeas

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Online dominante posities creëren door te investeren in en het ontwikkelen van digitale niches, dat is wat Tedeas kortgezegd doet. In deze case lees je meer over onze grote partner en hoe Ecoteers ondersteuning biedt. 

Wat doet Tedeas?

Voorbeelden van platforms waar Tedeas aan werkt zijn Apparata en YourMoby. Het platform Apparata.nl is een Nederlandse nieuwssite op het gebied van technologie. Hier wordt elke dag technieuws gedeeld uit binnen- en buitenland. Een echte verzamelplek voor de techliefhebber en de oriënterende consument. Ecoteers ondersteunt bij het schrijven van de tech nieuwsartikelen met onderwerpen variërend van social media trends tot gadgets, smartphones en new mobility. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website er strak uitziet en juist werkt. 

Het platform Yourmoby houdt zich bezig met mobiliteit van de toekomst, waaronder de verschillende ontwikkelingen die invloed hebben op onze manier van verplaatsen. YourMoby legt een cruciale link tussen onder andere particulieren, bedrijven, overheid, adverteerders en initiatiefnemers op het gebied van innovatie binnen de mobiliteitsbranche. Ecoteers ondersteunt bij het uitrollen van kennispagina’s en het schrijven van relevante nieuwsartikelen over elektrisch rijden en andere vormen van duurzame mobiliteit. 

Waar helpt Ecoteers bij?

Wij ondersteunen Tedeas bij het schrijven van datagedreven content, website optimalisaties en beheer, en advertising. Hieronder lees je wat we met deze werkzaamheden teweeg hebben gebracht. 

Content 

Voor de website Apparata schrijven we ruim 20 artikelen per week voor de newsfeed, om dagelijkse bezoekers naar de website te trekken en autoriteit op te bouwen. De artikelen hebben tech als hoofdonderwerp. Binnen dit onderwerp zijn er verschillende categorieën, zoals new mobility, smartphones en streaming. Eén van de best gelezen artikelen op Apparata gaat over de best verkochte elektrische fietsen met lage instap. In de eerste 90 dagen sinds publicatie is dit artikel door al meer dan 111 duizend lezers bekeken. 

Ook voor mobiliteitsplatform YourMoby pakken we de content productie op. Naast blogs, werken we hier ook geregeld aan dossiers en downloadables voor de particuliere of juist zakelijke doelgroep, met strategisch gekozen thema’s. Denk hierbij aan een checklist voor de CO₂ rapportageplicht of adviserende vergelijkpagina’s met de beste elektrische auto’s van het jaar. De onderwerpen lopen uiteen van elektrisch rijden, tot elektrische fietsen, laadpassen en laadpalen. Zo haalde een pagina over tweedehands auto’s onder de 5000 euro in de 12 maanden na publicatie meer dan 12 duizend organische weergaven. 

Website 

Naast het schrijven van artikelen, downloadables en kennisdossiers, ondersteunen we ook op het webdevelopment vlak. Zo ondersteunen wij bij het uitrollen van de nieuwe website met daarbij de lay-out en opbouw van de verschillende dossiers. 

Ook ontwerpen en implementeren we regelmatig strakke elementen op de platforms, waarmee de gebruiksvriendelijkheid en de conversieratio verbetert. Denk hierbij aan het ontwerpen van branded blokken of bijvoorbeeld contactformulieren. Een voorbeeld is het mobility dossier op Apparata dat is ontworpen met YourMoby branding, zoals je op de pagina over elektrische auto’s duidelijk terugziet. 

Daarnaast beheren we de website en dragen we zorg voor regelmatige updates en back-ups. Ook monitoren we de website snelheid en voeren we geregeld optimalisaties door om snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de website te waarborgen en verbeteren.

Ads

Voor Apparata verzorgen wij de Google Ads sinds begin 2023. Binnen de software/tech is sprake van veel concurrentie en de kosten per klik zijn hoog. Voor Ecoteers dus een echte uitdaging om hieruit te springen met unieke advertenties. Door het inzetten van de juiste biedstrategie en zoekwoorden hebben we sinds maart al ruim 33.000+ vertoningen weten te genereren voor Apparata. 

In maart 2023 zijn we voor YourMoby begonnen met adverteren. Het is namelijk een goede manier om snel veel verkeer op de juiste pagina’s te krijgen. We zijn klein begonnen: twee advertenties voor twee pagina’s. Door constante monitoring van de prestaties en het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe ideeën voor YourMoby hebben we de Google Ads flink kunnen uitbreiden. 

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?