Macleasy

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Macleasy is een duurzaam Mac service kantoor in het hartje van Utrecht. Zij zijn gespecialiseerd in het reduceren van Apple-computer verspilling. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van duurzaam onderhoud, reparatie en inruil.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samenwerking, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Macleasy centraal. Het doel is om zich in te zetten voor een duurzaam omgaan met mens, milieu en Macs (people-planet-product).

Door kapotte Apple MacBooks & iMacs een nieuw leven te geven en onderdelen te herbruiken, wordt de CO2-uitstoot verlaagd en onnodige verspilling van onderdelen tegengegaan. Macleasy biedt ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleidingstraject zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen en deze op de juiste plek in kunnen zetten.

SEO & Content marketing

Ecoteers ondersteunt Macleasy in deze doelen met duurzame content marketing en SEO. Allereerst is er een grondige analyse van de website verricht. Deze is op verschillende punten uitgebreid beoordeeld om vervolgens een SEO-strategie op te stellen.

Naar aanleiding hiervan zijn verschillende pagina’s uitgebreid en herschreven. Daarnaast schrijft Ecoteers iedere twee weken een blog die de online vindbaarheid verbetert.

Het resultaat is dat Macleasy nu op verschillende belangrijke keywords als tweede in de zoekresultaten op Google voorkomt, vlak na de officiële support site van Apple! Zo kan Macleasy een duurzaam alternatief bieden voor reparaties, waarbij de focus ligt op het verminderen van e-waste.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?