Fleacare

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

De werking van de gebruikelijke vlooienband is vaak gebaseerd op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen zoals pesticiden of biociden. Deze worden in de landbouw vaak gebruikt om ongedierte te bestrijden en voedsel dus te beschermen tegen ongewenste invloeden. 

Natuurlijke alternatieven

Tegenwoordig worden de meeste vlooienbanden ook voorzien van deze bestrijdingsmiddelen. Fleacare is gespecialiseerd in natuurlijke varianten in het segment van vlooien en teken bestrijding bij honden. 

De website van Fleacare

Verbeterde online vindbaarheid

Om deze natuurlijke producten beter onder de aandacht te brengen en om de online vindbaarheid binnen de Google algoritmen te verbeteren werd het copywriting Utrecht team van Ecoteers ingezet. Ons team heeft gezorgd voor informatieve artikelen die praktische informatie en tips bieden aan huisdierliefhebbers. Zo zijn de veelgestelde vragen van klanten snel beantwoord. 

Daarnaast werden er op wekelijkse basis SEO blogs geschreven. Dankzij deze blogs hebben steeds meer hondenliefhebbers hun weg naar de site van Fleacare weten te vinden en deze dier- en milieuvriendelijke producten gekocht.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?