123Onlineboekhouding

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Wat doet 123Onlineboekhouding?

123Onlineboekhouding is een jonge onderneming die inmiddels al acht jaar ervaring heeft in de financiële wereld. Het uitgangspunt is dat de klant zich niet bezighoudt met het inboeken van de facturen of het maken van een financieel verslag. Hij wil juist datgene doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen. 

123Onlineboekhouding heeft als doel de lasten van hun klanten te beperken op het gebied van administratie. 123Onlineboekhouding streeft ernaar om betaalbaar, persoonlijk en transparant zijn. En altijd efficiënt te werk gaan.

Wat heeft Ecoteers kunnen doen?

Het bedrijf groeit hard, maar opereert in een sector met veel concurrentie. Goede zoekmachine optimalisatie kan in dit geval het verschil maken tussen jouw bedrijf en dat van de concurrent. 

123Onlineboekhouding zocht vooral naar een snelle oplossing en een manier om in de toekomst zelf de website en bijkomende zoekmachine optimalisatie goed te kunnen onderhouden. 

Na een zorgvuldige audit van de website kwam Ecoteers met een aantal belangrijke verbeterpunten. Hierbij is duidelijk uitgelegd hoe deze problemen zijn ontstaan, hoe deze opgelost kunnen worden en hoe deze problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen. 

De website van 123Onlineboekhouding

Verbetering aan de website

Inmiddels zijn de verbeteringen doorgevoerd zodat de website nu een stuk hoger scoort in Googles PageRank algoritme. Dit komt met name door een betere positie in de zoekresultaten van Google en doelgerichte landingspages op de site. Daarnaast zorgt Ecoteers er nu voor dat de website twee keer per maand wordt aangevuld met SEO-vriendelijke content

Dit gebeurt door middel van relevante en interessante blog posts die makkelijk gevonden en vaak gedeeld worden. Dit alles heeft geleid tot een toename van het aantal bezoekers op de website en een betere positie in de zoekresultaten. Dit zal alleen maar toenemen naarmate de website regelmatig wordt bijgewerkt met meer SEO-vriendelijke content.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?