Werken bij Ecoteers

Wij bieden je uitdagende opdrachten, veel flexibiliteit, ruimte voor zelfontwikkeling en een plek in ons enthousiaste team.

Werken bij Ecoteers

Wil jij werken bij een online marketingbureau dat zich inzet voor een betere wereld? Lees dan meer over wat het betekent om bij Ecoteers te werken! 

Dankzij onze full-service zijn er veel mogelijkheden om binnen ons bedrijf te doen waar je goed in bent. Zo houden wij ons onder andere bezig met het creëren van content, social media, advertisement, webdesign en het bedenken en uitvoeren van online marketing strategieën. Maar we staan natuurlijk ook open voor andere manieren waarop jij ons team zou kunnen versterken!

Er bestaat niet zoiets als ‘een standaard dag bij Ecoteers’ omdat we je de kans bieden zelf invulling aan je dagen te geven. Daarnaast moedigen we je aan je bezig te houden met werkzaamheden die je leuk vindt, en waar je nog meer over wilt leren.

“Ecoteers biedt mij de mogelijkheid om mezelf razendsnel te ontwikkelen tot een volwaardige marketeer”

Bij Ecoteers is iedereen een belangrijk lid van het team. Je krijgt inhoudelijk feedback op je werk zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast zal je begeleid worden zodat je snel leert over Ecoteers, onze visie en alles wat we in de toekomst willen bereiken.

Flexibele
uren

Ecoteers biedt écht flexibele uren. Wil je liever in de avond werken? Dat is geen probleem! Omdat we met deadlines werken, ben je vrij om je eigen uren in te plannen.

Jong
team

Bij Ecoteers kom je in een jong en dynamisch team.
Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid.

Ontwikkel
jezelf

We bieden onze teamleden veel kansen om door te groeien binnen het bedrijf.

Draag bij aan een betere wereld

Ecoteers plant voor elke 1666 woorden een boom in Nederland. Daarnaast helpen we duurzame start-ups een goed begin op marketinggebied te maken

Wat hebben we te bieden?

Vacatures

Omdat we als full-service online marketingbureau werken voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches, zetten wij in op een divers team. Iedereen krijgt bij Ecoteers de kans zich op te specialiseren in een skill of vakgebied naar keuze, waardoor we als team van alle markten thuis zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk onze collega’s

Nog aan het studeren?

Stage lopen bij Ecoteers

Nog aan het studeren en wil je graag stage lopen bij Ecoteers? We hebben hier op onze verschillende vestigingen posities voor open staan. 

Contactformulier