Breng content tot leven met Social Media Design

Een eerste indruk maak je tegenwoordig niet meer in de winkel, maar online. 
Visuele content kun je makkelijk verspreiden waardoor je je doelgroep veel sneller bereikt. Daarnaast versterkt je ook direct je merkidentiteit en de betrokkenheid van je doelgroep. 
Bij Ecoteers zijn we altijd transparant en geven we eerlijk onze mening over het potentieel van een samenwerking. Daarom kunnen wij 100% garantie geven over onze SEO-services wanneer wij gaan samenwerken. 

Social Media Design

Waar moet je op letten voordat je begint:

Wil jij een oprechte beoordeling over de kwaliteit van je huidige website? Plan dan een gratis audit in met onze co-founder Peter Dragstra. 

Bij Ecoteers streven we naar samenwerkingen op de lange termijn. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Gaan we samenwerken? Dan krijg je van ons 100% groei garantie. 

samenwerken aan SEO en branding - hoe ziet dat eruit?

Om met jouw website hoog te scoren in Google is het belangrijk dat jouw doelgroep je website weet te vinden wanneer ze hun zoekwoorden intypen. Daarnaast zorgt een sterke merkidentiteit en professionele Social Media Design voor verhoogde betrokkenheid van jouw doelgroep. 

We leggen graag uit hoe onze samenwerking er in grote lijnen uit komt te zien. 

Kick-off brainstormsessie

Tijdens een eerste brainstormsessie willen we jouw organisatie en doelgroep zo goed mogelijk leren kennen. Aangezien jij hier de specialist in bent, doen we dit samen. Op deze manier leren we wat interesses en populaire zoektermen zijn van jouw doelgroep. Daarnaast krijgen we ook een helder beeld van de doelstellingen waar jouw organisatie naartoe wil werken. 

Keyword onderzoek

In de tweede fase gaan wij met behulp van onze software alle data analyseren. Op basis van de eerste sessie en de resultaten van ons onderzoek stellen we een plan op. Daarbij identificeren we wat het laaghangende fruit is, en voor welke doelstellingen mogelijk een langetermijnstrategie nodig is. 

Ecotoday

Presentatie van de resultaten

In de derde fase presenteren wij al onze resultaten aan jou. Zo ben je op de hoogte van de voortgang en ons plan van aanpak. In deze sessie zullen we samen knopen doorhakken om ervoor te zorgen dat we een koers gaan varen die aansluit bij ieders verwachtingen. 

Maandelijkse update

Elke maand kun je van ons een update verwachten waarin de prestaties van je website zichtbaar zijn, waaronder de rankings in Google. Op basis van deze resultaten bepalen we of er moet worden bijgestuurd. 

Scoren met Social Media Design

Wat is Social Media Design?

Social Media Design is een term die wordt gebruikt voor het complete proces rondom het creëren van visuele content dat gemakkelijk kan worden gedeeld via social media. Denk hierbij aan foto’s, video’s, GIF’s en infographics. 

Graphic Design Social Media Post

Vaak bestaat visuele content uit bewerkte beelden die een creatief en aantrekkelijk geheel vormen waarbij je binnen enkele seconden de aandacht van kijkers trekt. 

Daarom is het belangrijk om zowel tijd als professionaliteit te steken in Graphic Design Social Media Post. Hiermee versterk je je merkidentiteit en de betrokkenheid van de kijkers. 

 Hulp nodig bij Branding

Bij Ecoteers ben je aan het goede adres. We helpen je graag verder. 

Toch klaar voor SEO? Ga voor gegarandeerde organische groei

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  WIJ WERKEN SAMEN

  Succesverhalen

  Wij hebben inmiddels een groot aantal klanten succesvol kunnen helpen met Social Media Design en het hoger scoren op Google. Met trots delen wij daarom onze succesverhalen. Samen met onze partners bouwen wij aan een duurzame samenwerking. Hiermee willen wij een krachtig en groen netwerk in Nederland creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Vragen over Social Media Design?
  Vraag het ons Team!

  Nieuwsgierig wie jou gaat helpen met Social Media Design? Een paar van onze creatievelingen stelling zich graag aan je voor! 

  Annick Bodewes
  Copywriter | SEO specialist

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze boekenplank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze copywriters hun ervaringen met de laatste ontwikkelingen in het land van Social Media Design. Neem een kijkje op onze boekenplank voor de laatste artikelen. 

   Optimaliseer Social Media Design voor jouw bedrijf

   Het uitdragen van jouw merk door middel van Social Media Design is een creatief proces. Desalniettemin zijn er een aantal belangrijke handvatten die je kunnen helpen dit proces te optimaliseren. 

   Stap in de schoenen van je doelgroep

   Zorg dat je weet voor wie je ontwerpt. Waar liggen de interesses van jouw doelgroep, en hoe kun je hier met jouw ontwerp op inspelen? 

   Houd het eenvoudig

   Je hebt maar enkele seconden om de aandacht de trekken. Kies een simpele en duidelijke boodschap je wilt overbrengen, en zet die volledig in de spotlights. 

   Ga voor beeldmateriaal van hoogwaardige kwaliteit

   De algehele esthetiek van je Social Media Design is enorm belangrijk voor het succes ervan. Gebruik materiaal van hoge kwaliteit om de juiste indruk en sfeer te faciliteren. Met wazig beeldmateriaal verliezen kijkers snel hun aandacht, en wordt jouw merk in de toekomst geassocieerd met middelmatigheid. 

   Kies passende kleurencombinaties

   Kies voor kleuren die zowel bij de boodschap van jouw Graphic Design Social Media Post passen en in lijn liggen met de merkidentiteit van jouw bedrijf. 

   Call to action! 

   Call to Action (CTA) is een bekende term binnen de wereld van Social Media Design en het maken van een Graphic Design Social Media Post. In essentie is het een afsluitende zin waarbij je de kijkers motiveert om een actie uit te voeren. Bekende voorbeelden zijn ‘Lees nu verder!’ of ‘Bestel nu!’. CTA’s dragen bij aan het stimuleren van het gewenste consumentengedrag. 

   Social Media Poster Design?

   Wat is Social Media Poster Design? 

   Posters en flyers zijn een populair middel voor bedrijven om content te transformeren naar visuele content. Met een poster kun je makkelijk een boodschap overbrengen in een visueel aantrekkelijk jasje. Social Media Poster Design gaat over het proces rondom het creëren van een poster. 

    

   Tips voor Social Media Poster Design

   • Minimaliseer de hoeveelheid tekst
   • Zorg dat de kern van je boodschap opvalt
   • Gebruik kleurencombinaties die passen bij de boodschap en je merk
   • Kies een titel die de aandacht trekt
   • Integreer het logo van je bedrijf op de poster
   • Gebruik een template social media post design
   Social Media Design

   Template Social Media Post Design

   Wat je ook maakt met je Social Media Design, er bestaat waarschijnlijk een template social media post design voor! Een template kan het proces flink versnellen. Wil je een poster voor op instagram maken? Alle gewenste afmetingen van jouw specifieke ontwerp al zijn ingesteld, en hierdoor kun jij je aandacht volledig richten op het leuke werk – Graphic Design Social Media Post! 

   Social Media Design: Veelgestelde Vragen

   Social Media Design is een term die wordt gebruikt voor het complete proces rondom het creëren van visuele content dat gemakkelijk kan worden gedeeld via social media. Denk hierbij aan foto’s, video’s, GIF’s en infographics. 

   Posters zijn een populair middel voor bedrijven om content te transformeren naar visuele content. Met een poster kun je makkelijk een boodschap overbrengen in een visueel aantrekkelijk jasje. Social Media Poster Design gaat over het proces rondom het creëren van een poster. 

   Wat je ook maakt met je Social Media Design, er bestaat waarschijnlijk een template social media post design voor! Een template kan het proces flink versnellen. Wil je een poster voor op instagram maken? Alle gewenste afmetingen van jouw specifieke ontwerp al zijn ingesteld, en hierdoor kun jij je aandacht volledig richten op het leuke werk – Graphic Design Social Media Post!