Skip links

Over AmperaPark

Wij zetten ons bij Amperapark in om onze zonnecarport constant te verbeteren. Hiervoor zijn wij wij verschillende samenwerkingen aangegaan, onder andere met de Universiteit van Twente. Ons doel is om zoveel mogelijk parkeerplaatsen in Nederland om te toveren naar een groene duurzame parkeerplaats.

Kantoor
Ons prachtige kantoor is gevestigd in Roombeek, Enschede. Hier hebben we een creatieve en inspirerende werkomgeving opgebouwd, waarin onze mensen hun vaardigheden en competenties continu kunnen ontwikkelen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met internationale ervaring, die is opgedaan door te werken op verschillende gebieden zoals Engineering, Business Development en Marketing.

Onze filosofie

Ons doel van AmperaPark is het bijdragen aan een duurzamere, groene omgeving door het omzetten van grijze parkeerplaatsen in groene bronnen van duurzame energie.

Wij doen dit door de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid, en als meeste belangrijke, het verwekken van duurzame energie. Hierbij haken we ook in op de vraag naar het genereren van duurzame energie in combinatie met het opslaan hiervan op één plek.

Ons team

Richard Kokhuis

Richard Kokhuis

Managing Director
Wessel Jan de Boer

Wessel Jan de Boer

Manager New Business Development
Bart Nijenhuis

Bart Nijenhuis

Research en Development Engineer
Douwe van de Wetering

Douwe van de Wetering

Master Student Sustainable Energy Technology