WordPress website laten maken

Je website is een essentieel onderdeel van je onderneming. Je klanten kunnen hierop zien wat jij als bedrijf doet en belangrijke informatie opzoeken. Wij helpen je hier graag mee. Je kunt ons namelijk een WordPress site laten maken voor jouw bedrijf.

Laat zien wij jij bent

WordPress website laten bouwen

Tegenwoordig is een website onmisbaar voor bedrijven. Op je website kun je laten zien wij jij bent als organisatie aan je ideale klant. Op die manier is je website een online visitekaartje.

Je kunt zelf een website maken in WordPress, maar we kunnen ons voorstellen dat je hier geen tijd voor hebt, of geen idee hebt waar je moet beginnen. Wij nemen dit je graag uit handen en helpen je met je WordPress website ontwikkeling, waardoor je website meer verkeer trekt.

Wil jij eerst bespreken of dit iets voor jou is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!

 

Laat je WordPress website door ervaren websitebouwers maken

Je website is een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Wil j jouw website laten maken door een expert? Wij helpen je opweg! Neem direct contact met ons op

Onze werkwijze

Je website is een belangrijk onderdeel van je marketing. Klanten zullen hier namelijk vaak op uit komen als ze specifieke informatie willen opzoeken over je bedrijf. Een goed ontworpen website is daarom heel belangrijk.

Kick-off brainstormsessie

Jij kent je bedrijf het beste. Wij gaan daarom graag eerst met jou in gesprek om te achterhalen wat het doel is van de WordPress website en welke wensen je hebt.

Aan de slag

Na de kick-off gaan we aan de slag met het ontwerp. Hiervoor is het belangrijk om rekening te houden met jouw boodschap en gebruikers. Dankzij de kick-off hebben we een duidelijk beeld hiervan.

wordpress website laten maken

Presentatie van de resultaten

Je maatwerk WordPress website moet echt bij jouw bedrijf passen. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag in de WordPress websitebouwer. We maken een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websitestructuur voor je pagina’s zodat je klanten makkelijk kunnen navigeren door de site. Kan de klant makkelijk vinden wat die zoekt, dan zal dat namelijk positief afstralen op jouw als bedrijf.

Regelmatig updates

Om de website optimaal te laten draaien kunnen we regelmatig updates en onderhoud uitvoeren.

Wij helpen jou met een WordPress website ontwikkeling

Een goede website is de basis voor elke onderneming. Klanten zullen je website willen bekijken om een helder beeld van je bedrijf te krijgen.

Ons team met webdevelopers ontzorgt graag om je WordPress site te laten bouwen. Omdat niet elke onderneming hetzelfde is, hebben we geen standaard pakket voor elke klant. We kijken per project wat er nodig is tegen de juiste prijs. Zo kun je bijvoorbeeld je webshop laten maken door Ecoteers. Dit vergt een andere aanpak dan wanneer je bij ons een website gaat laten maken.

Onze webdevelopers gaan aan de slag met een heldere websitestructuur voor je zodat de gebruiksvriendelijkheid van je website verbeterd. Een goede gebruikerservaring is cruciaal als je wil dat bezoekers op je website blijven hangen.

Zoek je nog een ervaren WordPress website bouwer? Bij Ecoteers ben je hiervoor op de goede plek. Wij nemen je site onder de loep en kijken hoe we het beste een maatwerk WordPress website voor je kunnen maken. 

Ook een nieuwe website? Kies ervoor om een WordPress site te laten maken.

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  Een groot aantal klanten hebben door ons hun website laten bouwen in WordPress. Hier zijn een aantal van onze projecten. Daarnaast kijken wij met al onze klanten altijd hoe wij onze samenwerking kunnen versterken. Hiermee willen wij een sterk en groen netwerk in Nederland creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ons WordPress team

  Ben je benieuwd naar wie jou gaat helpen met jouw WordPress website? Een paar leden van ons Webdevelopment team stellen zich graag aan je voor. 

  Annick Bodewes
  Copywriter | SEO specialist

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van WordPress websites maken. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van webdevelopment. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   WordPress website laten maken voor jouw bedrijf?

   Is jouw bedrijf of organisatie toe aan een nieuwe website? Dan is het gebruik van de populaire methode WordPress een aanrader. Het is een betrouwbaar systeem, waar verschillende bedrijven uitstekende ervaringen mee heeft. Maar wat kan je met deze methode?

   Wat is een WordPress website?

   WordPress is een systeem waarin je je website kunt bouwen en managen. Zo kun je hierin verschillende pagina’s van jouw website beheren en aanpassen. Dankzij de goede opties in de back-end, kun je in WordPress een website bouwen die perfect aansluit op de wensen van jouw organisatie. In de front-end kun je vervolgens goed zien hoe jouw klanten je website kunnen bekijken. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een webshop laten maken.

   Headless WordPress website laten maken?

   WordPress werkt dus met een frontend en een backend kant. Deze zijn samen verbonden. Wanneer je iets aanpast in de frontend, dan heeft dit invloed op de backend. Bij headless WordPress ontkoppel je deze los van elkaar. Je kunt de frontend dan ook zelfstandig beheren zonder dat je in toegang tot de backend nodig hebt. Dit is erg handig wanneer veiligheid belangrijk is voor je website en er meerdere mensen aan werken.

   Waarom een WordPress website laten bouwen?

   Een WordPress site laten maken is de populairste methode voor websitebouwers wereldwijd. Het is daarmee een betrouwbaar systeem en veel website eigenaren hebben er goede ervaringen mee. We begrijpen dat je als ondernemer misschien niet de tijd hebt om zelf aan de slag te gaan hiermee. Een website laten maken en onderhouden in WordPress door een externe partij is dan een goede optie.  

   Maatwerk WordPress website

   Ondanks dat veel bedrijven WordPress gebruiken voor hun website, wil je niet dat die van jou precies hetzelfde is. Je WordPress website laten maken door Ecoteers betekent maatwerk. Wij kijken hoe we jouw wensen en behoeften het beste kunnen laten terugkomen in het ontwerp. Welke boodschap wil je uitdragen met je website? Welk doel heeft een bezoeker van de site? Deze vragen helpen ons verder met het bouwen een website die voldoet aan jouw eisen.

   Website laten maken in WordPress

   Je website in WordPress laten maken door een specialist als Ecoteers kan goed uitpakken voor je onderneming. In plaats van dat je zelf tijd kwijt bent aan het opzetten van een website, steekt iemand anders daar moeite in. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent binnen je bedrijf in plaats van de weg zoeken binnen WordPress. Doordat een specialist dagelijks bezig is met het systeem en ook voor andere klanten websites maakt, weet die waar die op moet letten om efficiënt een goed werkende website neer te zetten. Een WordPress site laten bouwen door een ervaren developer zal daardoor van betere kwaliteit zijn dan wanneer je als drukke ondernemer dit aan je eigen takenlijstje toevoegt.

   WordPress website laten bouwen: Veelgestelde Vragen

   WordPress is een systeem waarin je je website kunt beheren en maken. Je kunt hierin werken in zowel de backend (het beheer) en de frontend (het deel dat je bezoekers zien.)

   Het voordeel van een website laten maken in WordPress is dat het een wereldwijd populair systeem is voor het bouwen en beheren van websites. Het is daardoor een betrouwbaar en veilig systeem voor je site. Een ander voordeel van die populariteit is dat er veel specialisten zijn die actief zijn als WordPress website bouwer.

   Door een specialist je WordPress website laten maken is efficiënt doordat die wegwijs is binnen het systeem van WordPress terwijl je zelf misschien niet zo goed weet hoe je moet beginnen. Daarnaast heeft een ervaren WordPress website bouwer de vaardigheden om een goed werkende en gebruiksvriendelijke website te bouwen. Zo ziet je website er niet alleen goed uit, maar is die ook functioneel voor je onderneming.