Webshop laten maken

Professionele webshop op maat

Wil je een professionelen webshop laten maken? Bij Ecoteers werken we met standaard en op maat gemaakte webshops. Het verschil bij een op maat gemaakte webshop zit hem vooral in specifieke extra mogelijkheden. Een standaard webshop bevat alle benodigde functies voor een webwinkel, zoals verschillende betalingsmogelijkheden en het zelf beheren van de voorraad. Daarnaast zijn al onze webshops geoptimaliseerd voor posities in Google en werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie. 

Bekijk onze portfolio voor enkele voorbeelden. 

Professionele webshop op maat!

Professionele webshop laten maken

Bij Ecoteers kun je een professionele webshop laten maken die volledig naar al jouw wensen en behoeften ingericht is. Al onze webshop worden gemaakt met Woocommerce of Magento. Woocommerce is de E-commerce plugin van WordPress en ideaal voor beginnende webshophouders. Heb je veel producten in verschillende productcategorieën of grote uitbreidingsplannen? Dan is Magento wellicht de betere keus, omdat dit E-commerceplatform over een grotere database en meerdere functionaliteiten beschikt. 

 

Wil je meer weten over de specifieke mogelijkheden voor jou webshop?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom jouw webshop laten door Ecoteers?

Professionele webshop op maat

Strak webdesign, incl. huistijl

Mobile responsive

Google vriendelijk

Sneller oplevering

Woocommerce of Magento

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk zelf producten toevoegen

100% tevredenheidsgarantie

Persoonlijk contact

Kantoren in Utrecht & Hebgelo

Voor iedere webshop laten maken bij Ecoteers, planten wij 4 bomen!

Klanten
0 +
Bomen gepland
0 +
Websites in beheer
0 +

Professionele website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Dat kan! Bekijk de voorbeelden hieronder om een goed beeld te krijgen van de websites die wij maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je ook een website laten maken door Ecoteers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken voor jouw website.

Professionele Webshop Laten Bouwen?

Een professionele webshop laten bouwen kan al vanaf 999,- [wel of geen prijzen noemen?].

Alles op maat en in goed overleg. Inclusief 4 geplante bomen. 

Woocommerce webshop laten maken

Woocommerce is een van de meest bekende E-commerce platformen van dit moment. Dat komt doordat het de E-commerce plugin van WordPress is, het meest gebruikte CMS ter wereld. De kracht van WordPress zit hem vooral in de eenvoud. Je kunt met dit CMS gemakkelijk zelf jouw website onderhouden en teksten/afbeeldingen toevoegen. Hetzelfde geldt voor Woocommerce, na het installeren en opzetten van deze plugin kun je gemakkelijk producten beheren. 

Een Woocommerce webshop bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor een kwalitatief goede webwinkel. Het is alleen wel belangrijk dat je webwinkel niet al te groot is of te veel ingewikkelde specificaties nodig heeft. Het platform is daarom ideaal voor de beginnende webshophouder. 

Wil je meer informatie over het laten bouwen van een Woocommerce webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Magento webshop laten bouwen

Een Magento webshop is bedoel voor ondernemers die een webwinkel willen opzetten met een groot aantal producten en pproductcategorieën. Een Magento webshop laten bouwen is maatwerk, waardoor het mogelijk is om al jouw specifieke wensen en behoeften te implementeren. Je hebt hierdoor dus meer uitbreidingsmogelijkheden dan met een Woocommerce webshop. 

Magento staat al jaren goed bekend binnen de E-commerce markt, waardoor je verzekerd bent van een webshop met een zeer hogen kwaliteit. 

Wil je een Magento webshop laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de specifieke mogelijkheden voor jouw nieuwe webshop.  

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webshop lopen nogal uiteen. Dis hangt af van verschillende factoren en de wensen die je hebt. In de regel is het laten bouwen van een Woocommerce webshop voordeliger dan een Magento webwinkel. De prijzen voor een Woocommerce webshop kunnen uiteenlopen van 999 tot 4000 euro. Voor een Magento webshop moet je denken aan prijzen tussen de 1499 en 3000 euro. Het is daarom heel lastig  om in te schatten wat jouw webshop zal gaan kosten. 

Wil je een prijsindicatie voor jouw webshop ontvangen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om jouw specifieke mogelijkheden te bekijken. 

Onze partners over Ecoteers

Webshop laten maken bij Ecoteers

    Wij maken webshops voor ondernemers door het hele land. Bij Ecoteers hebben we twee kantoren: een centraal hoofdkantoor in Utrecht en een kantoor in Hengelo. Al onze klanten zijn uiteraard welkom op een van onze kantoren! Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel en kunnen we altijd langskomen met onze elektrische leaseauto’s. Uiteraard zijn wij inmiddels ook erg bekend met het doen van video calls, dus ook als je niet in Utrecht woont komen we er wel!

    Wil jij een webshop laten maken? Dan staan we graag voor je klaar! Samen kunnen we kijken naar de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We gaan graag met je in gesprek!