Sustainable Start-Ups

Organisaties die goed bezig zijn en wel wat extra hulp kunnen gebruiken, kunnen extra steun vanuit Ecoteers verwachten. Gratis diensten of services tegen kostprijs, wij zetten ons graag in voor organisaties waar wij ons goed bij voelen. 

Duurzame Start-ups

Elke dag ontstaan er veel nieuwe bedrijven met webshops, diensten of blogs. Veel van deze nieuwe ideeën kunnen een positieve invloed hebben op de wereld. Wat er echter vaak ontbreekt is budget. Omdat wij vinden dat duurzame start-ups alle hulp moeten krijgen die ze verdienen, bieden wij onze services aan tegen een gereduceerd tarief.

Goede intenties blijven vaak hangen in de opstartfase

Bij het opzetten van een bedrijf komen veel dingen kijken. Tijd en geld ontbreken vaak om alle taken met 100% aandacht af te ronden. Om deze redenen blijven veel goede ideeën eeuwig in de opstartfase hangen. Omdat wij vinden dat duurzame start-ups alle hulp moeten krijgen die ze verdienen, is er bij Ecoteers veel mogelijk!

Wij werken graag samen met organisaties die dezelfde visie hebben als wij. Daarom doen we met liefde water bij de wijn. Mocht jij bezig zijn met een start-up die een positieve impact kan hebben op de wereld, zoek dan contact met ons. 

Werk jij voor een duurzame start-up of ngo?