SEO strategie - Streef naar succesvolle optimalisatie

Het klinkt vaak simpel: hoger scoren op Google. Elke organisatie droomt van die hoge ranking binnen de zoekmachines.
Helaas is de kans op een makkelijk vindbare website klein zonder goed doordachte SEO-strategie. Om snel stappen te kunnen zetten kan het lonen om een SEO consultant in te schakelen.
Wij bij Ecoteers geven altijd eerlijk onze mening en kunnen jou daarom 100% garantie geven over onze SEO-diensten als wij samenwerken. 

SEO strategie

Let op deze punten voordat je begint:

Wil jij een eerlijke beoordeling om te kijken of jouw organisatie/website klaar is voor organisch verkeer? Plan dan een gratis audit in met onze co-founder en SEO manager Peter Dragstra. 

Bij Ecoteers gaan we altijd voor een eerlijk advies, want langetermijnsamenwerkingen zijn voor ons het waardevolst. Mede dankzij deze transparante werkwijze kunnen we onze 100% groei garantie aanbieden aan partners waar we mee gaan samenwerken.

samenwerken op het gebied van SEO?

Een effectieve SEO strategie opzetten vraagt om een grondige analyse en heldere planning. Onze ervaren SEO marketeers zitten vol met frisse ideeën en helpen graag bij het opstellen van content dat niet alleen goed scoort bij zoekmachines, maar ook bij jouw lezers.

In onderstaande werkwijze leggen we je aan de hand van onze analyse graag uit wat er verbeterd kan worden en hoe we deze ideeën zelf gaan toepassen.

Kick-off brainstormsessie

In deze sessie is ons doel om te ontdekken op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt. Omdat jij je klanten natuurlijk het beste kent, doen we dit samen. Tijdens een brainstormsessie krijgen we beter inzicht in jouw organisatie en brengen we alle relevante informatie  samen in kaart.

Keyword onderzoek

Na de brainstormsessie trekken wij ons terug achter onze computers. Onze software helpt ons alle data te analyseren om te bepalen wat het laaghangende fruit is welke zoekwoorden om een langetermijnstrategie vragen. 

Ecotoday

Presentatie van de resultaten

Nadat we onderzoek hebben gedaan, komen we samen in een tweede sessie, waarin we je de resultaten presenteren. Op deze manier ben je direct op de hoogte van de strategie voordat we de planning gaan maken. Wanneer de resultaten naar tevredenheid zijn doorgenomen, stellen we vast welke content wordt geschreven, en welke SEO marketeer dit gaat doen. Om de contentplanning op te stellen zullen we ook gezamenlijk bepalen met welk tempo we naar onze doelen toe werken. 

Maandelijkse update

Elke maand kun je van ons een update verwachten van jouw rankings op Google. Hierdoor waarborgen we transparante resultaten en kunnen we de strategie bijsturen wanneer dat nodig blijkt.

SEO strategie - wij helpen jou scoren in Google

Om jouw online doelstellingen te behalen vormen goede content en SEO linkbuilding de basis van elke SEO strategie. 

Ons creatieve team van SEO marketeers helpt klanten daarom graag bij zowel het opstellen van SEO content strategie als bij het schrijven en opleveren van SEO-proof teksten. Door onderscheid te maken in de moeilijkheidsgraad van onze pakketten, kunnen we onze klanten bij elk project voor de juiste prijs helpen.

SEO linkbuilding is bij ons een belangrijk onderdeel van elke SEO-strategie. Door op een slimme manier pagina’s aan elkaar te koppelen kunnen we niet alleen de online vindbaarheid van de website verbeteren, maar ook bijdragen aan hogere conversies op de website zelf. We bieden zelfs een 100% garantie op organische groei. 

Worstelt jouw organisatie soms content die niet naar leads leiden, of heb je überhaupt geen SEO-strategie of contentplanning? Bij Ecoteers ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Toch klaar voor SEO? Ga voor gegarandeerde organische groei

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Duurzaam ondernemen

  Duurzame samenwerking

  Duurzaamheid rijkt verder dan het planten van bomen en het maken van groene beslissingen. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met onze partners. Dit doen we op de volgende manier:

  Wij delen onze kennis

  Samen met onze klanten bekijken we welke onderdelen van het traject ze zelf kunnen doen. Dit bespaart kosten, is een stuk transparanter en zorgt ervoor dat we ons vervolgens op zaken kunnen richten waar jij geen ruimte voor hebt.

  Verduurzaming stimuleren met korting

  Wij werken het liefst samen met bedrijven die de komende jaren een positieve impact willen maken. Daarom bieden we kortingen op ons tarief aan als jij verduurzaamt nadat je met ons bent gaan samenwerken. 

   

   

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  Wij zijn trots op het grote aantal klanten dat we al hebben geholpen bij het hoger scoren op Google. We delen graag een aantal van onze projecten. Daarnaast zoeken we met al onze klanten naar mogelijkheden om onze samenwerking te kunnen versterken. Ons langetermijndoel is om hiermee een sterk en groen netwerk in Nederland te creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ontmoet onze SEO consultants

  Ben je benieuwd naar wie jou gaat helpen met jouw SEO strategie? Een paar leden van ons fanatieke team met SEO consultants stellen zich graag aan je voor. 

  Annick Bodewes
  Copywriter | SEO specialist

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   Een SEO strategie voor jouw organisatie

   Het optimaliseren van je vindbaarheid in Google heeft zeer positieve gevolgen voor het succes van jouw organisatie. Een goede SEO content strategie vormt daarbij het fundament voor het aantrekken van verkeer naar jouw website. Een succesvolle SEO strategie opzetten vraagt om kennis en ervaring. Vaak wordt er dan gezocht naar een externe SEO consultant. Ook bij het Ecoteers marketing bureau in Utrecht staan onze SEO consultants voor je klaar.

   Door te kiezen voor een SEO consultant, kun je snel stappen zetten in het verbeteren van de positie van je webshop of webpagina. Wanneer je website geoptimaliseerd is, zul je het aantal bezoekers dat je op je website krijgt snel zien groeien. 

   Wat zijn aandachtspunten voor jouw SEO strategie?

   Voor het opstellen van een goede SEO-strategie zijn er drie aandachtspunten die we verder toelichten, namelijk content strategie SEO, linkbuilding SEO en het werken met betrouwbare SEO consultants

   SEO strategie opzetten

   Een succesvolle SEO content strategie is voor bedrijven in het huidige digitale tijdperk goud waard. In de basis draait het om het aanbieden van content die aantrekkelijk is voor de doelgroep, en tegelijkertijd hoog scoort op Google. Bij Ecoteers hebben we ervaren SEO consultants en SEO copywriters in huis die er plezier uit halen om de perfecte balans te vinden tussen het aanbieden van nuttige informatie en het integreren van waardevolle zoekwoorden. 

   Omdat de online doelstellingen van elke organisatie anders zijn, nemen we de tijd om de doelgroep te analyseren en zo een op maat gemaakte SEO content strategie te ontwikkelen. Als gevolg van het publiceren van de juiste content groeit de vindbaarheid van uw website en zullen ook conversies in aantal groeien. 

   SEO consultant

   Websites die snel laden en geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik scoren ook hoger bij Google SEO. Het zijn vaak punten die door veel bedrijven over het hoofd wordt gezien. Door een SEO specialist zoals Ecoteers in te schakelen kun je gemakkelijk je zoekmachine optimalisatie uitbesteden en je website hoger in Google te laten scoren.

   Linkbuilding SEO

   Ook SEO Linkbuilding is bij ons een belangrijk aandachtspunt voor elke SEO-strategie. Hierbij letten we op relevantie, kwaliteit en betrouwbaarheid van de gekoppelde bronnen. Onze SEO linkbuilding heeft als doel om online autoriteit te verhogen en daarmee het verkeer op de website te laten groeien. 

   Betrouwbare SEO consultants

   Bij Ecoteers staat er een fanatiek team klaar met SEO consultants. Of je nu zoekt naar SEO marketeers die op groote schaal content kunnen schrijven, of een SEO manager die advies geeft over het opstellen van een effectieve SEO strategie. We werken samen met de klant en zijn altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen. 

   SEO content strategie - tips voor zoekmachine optimalisatie

   Zoektermen

   Een belangrijk onderdeel van de reis naar succesvolle zoekmachine optimalisatie of SEO, is het identificeren van de juiste SEO zoektermen of SEO keywords. De uitdaging is om zoekwoorden te vinden die het beste aansluiten bij de doelgroep van de organisatie, en daarnaast ook hoog scoren op Google. Met een grondige analyse identificeren we termen waarbij je realistisch hoog in Google staat, maar wat ook genoeg verkeer oplevert om je op dit keyword te richten.

   Aan de hand van het keyword onderzoek voor de zoekmachine optimalisatie kun je ook je content strategie SEO bepalen. De SEO consultant of SEO tekstschrijver weet dan wat voor content er gemaakt moet worden op de website om hem te optimaliseren.

   SEO check

   Om inzicht te krijgen in welke aspecten van SEO de grootste winst geboekt kan worden. kan aantrekkelijk zijn om door een SEO consultant zoals Ecoteers een SEO check te laten doen. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie onderzoek stelt de SEO marketeer of SEO manager dit vast en geeft tips.

   Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

   Advies over zoekmachine optimalisatie nodig? Bij Ecoteers kun je je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Ecoteers is gespecialiseerd in SEO marketing, copywriting, webbuilding en webdesign. Daarnaast heeft Ecoteers haar ogen op een duurzame toekomst en werkt graag aan het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie van andere duurzame organisaties.

   SEO Strategie

   SEO marketing bij Ecoteers

   Ecoteers is hét zoekmachine marketing bureau in Utrecht voor de zoekmachine optimalisatie van jouw bedrijf of webwinkel. Onze SEO consultants doen een grondige SEO-analyse en genereren SEO-optimalisatie content voor de website inclusief SEO linkbuilding en advies bij een SEO strategie opzetten.

   Bellen of mailen kan altijd, maar je bent natuurlijk ook welkom op ons bureau voor zoekmachine optimalisatie in Utrecht!

   SEO pakketten

   Benieuwd naar onze SEO pakketten? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de zoekmachine optimalisatie van jouw organisatie! Elke klant heeft een andere aanpak nodig. Bij Ecoteers staan kwaliteit en aandacht bovenaan in onze samenwerkingen. 

   Zoekmachine optimalisatie: Veelgestelde Vragen

   Een goede SEO content strategie (soms ook strategie SEO) vormt daarbij het fundament voor het aantrekken van verkeer naar jouw website. Een succesvolle SEO strategie opzetten vraagt om kennis en ervaring. Vaak wordt er dan gezocht naar een externe SEO consultant. Ook bij het Ecoteers marketing bureau in Utrecht staan onze SEO consultants voor je klaar.

   Een SEO consultant helpt je met het verhogen van de zichtbaarheid van je website en Google SEO. Dit betekent meer verkeer, meer klanten en meer conversies. Met de juiste SEO strategie blijf je voor op de concurrent en staat je website hoger in Google. Je kunt gemakkelijk je zoekmachine optimalisatie uitbesteden met behulp van een SEO consultant, SEO marketeer of SEO manager

   Door de ervaring met het schrijven van een SEO strategie (soms ook strategie SEO) helpt een SEO consultant jou met een seo strategie opzetten. Hierbij doelen we op het verbeteren van de user experience (UX) en de score van jouw website in Google. Als resultaat ben je makkelijk te vinden door potentiële klanten of andere bezoekers van de website. Een simpele SEO check kan al waarde opleveren in jouw SEO-strategie.