Is mijn bedrijf klaar voor performance marketing? Dit zijn punten om op te letten

Is Performance Marketing nu wel de juiste zet? 
Een marketing budget is niet alleen bedoeld om uitgegeven te worden, het moet ook resultaten opleveren. Toch gebeurt het veel bedrijven vaak dat er een flinke hoeveelheid geld opgaat en niemand weet wat het heeft opgeleverd. In onze gratis PDF leer je hoe je deze valkuil met jouw organisatie kan voorkomen.
Bij Ecoteers leveren wij altijd een eerlijk oordeel. Niet iedere organisatie heeft namelijk een marketingvraag die aansluit op de expertise die wij bieden. Als we wel samenwerken, dan kan je er van uit gaan dat we onze vele jaren ervaring gebruiken om jouw marketingdoelen te realiseren.

Performance marketing draait om tastbare resultaten

Waar moet je op letten voordat je begint:

Een eerlijke beoordeling waarin de behoeftes van jouw onderneming centraal staan, dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor ons. Bij Ecoteers gedijen we namelijk op partnerschappen voor de lange termijn. 

Daarom bieden wij een gratis eerste gesprek met onze co-founder Peter Dragstra aan. Tijdens dit kennismakingsgesprek kijkt Peter naar de behoeftes van jouw organisatie en maakt hij zijn inschatting over of en hoe Ecoteers op de lange termijn kan meehelpen om duurzame groei voor je onderneming te bereiken. 

Hier moet een formulier komen voor de PDF

Hoe ziet een samenwerking op het gebied van performance marketing er uit?

Een aantal stappen komen in de samenwerking altijd terug wanneer we voor jouw organisatie aan de slag gaan met performance marketing zoals Performance Max.

Kick-off brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie kijken we samen met jou naar welke concrete doelen je voor jouw organisatie wilt bereiken op het gebied van adverteren. Is het bijvoorbeeld van belang dat de conversiewaarde hoger wordt? Of is jouw organisatie juist op zoek naar een manier om zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te spreken? Samen brengen we dit in kaart. 

Campagne opzetten

Zodra wij voldoende informatie hebben verzameld en er duidelijke doelen zijn opgezet, gaan we aan de slag om een effectieve campagne op te zetten.

Ecotoday

Resultaten leiden tot inzichten

Een van de doelen van Performance Max is het verkrijgen van nieuwe inzichten over de doelgroep klanten. De data die er tijdens het draaien van een Performance Max campagne vergaard wordt is echter niet altijd eenvoudig te gebruiken. Wij helpen je om er de belangrijkste punten uit te halen.

Maandelijkse update

Wij houden je maandelijks op de hoogte van jouw rankings op Google. Hierdoor maken we het resultaat van onze services transparant en kunnen we de strategie bijsturen wanneer dat nodig blijkt.

Performance Marketing betekent performance voor jouw bedrijf, daar helpen wij bij

Performance Max toepassen voor jouw organisatie kan leiden tot hogere conversies en het verkrijgen van nieuwe inzichten over wie je klanten zijn.

Plaatst jouw onderneming af en toe advertenties die toch niet helemaal het gewenste resultaat lijken op te leveren? Dan ben je bij Ecoteers op de juiste plek. Wij helpen je verder. 

Toch klaar voor Performance Marketing? Kies voor onze expertise

Wij vertrouwen op jaren van ervaring in een breed scala aan marketingvragen. Daarom bieden wij een 100% garantie van groei voor jouw organisatie.

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  Wij hebben al een groot aantal klanten geholpen bij het hoger scoren op Google. Hier zijn een aantal van onze projecten. Daarnaast kijken wij met al onze klanten altijd hoe wij onze samenwerking kunnen versterken. Hiermee willen wij een sterk en groen netwerk in Nederland creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ons Performance Marketing Team

  Benieuwd wie er zo dadelijk met jouw organisatie rond de tafel zit? Enkele van onze teamleden stellen zich graag voor. 

  Annick Bodewes
  Copywriter | SEO specialist

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   We hebben een uitgebreide kennisbank

   We hebben een breed team van schrijvers die tezamen vele jaren kennis hebben op het gebied van adverteren. Wij delen deze kennis maar al te graag, onder andere in periodieke blogs die onze schrijvers plaatsen in onze kennisbank

   Performance Marketing voor jouw onderneming

   Performance Max helpt met het bereiken van enkele duidelijke doelen, zoals het verhogen van de conversiewaarde van advertenties, het aanspreken van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe inzichten over de doelgroep klanten.

   Door gebruik te maken van Performance Max, kun je de conversiewaarde van je advertenties aanzienlijk verhogen zonder hier ontzettend veel tijd aan kwijt te hoeven zijn. Toch is optimaal gebruik maken van deze service niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Daarom kan het inwinnen van professioneel advies soms toch van pas komen. 

   Performance Max

   Performance Max is een onderdeel van Google Ads, de services die Google aanbiedt aan bedrijven die advertenties willen tonen op het internet. Google Ads rust in de basis op een pay-per-click model, wat betekent dat Google de advertenties aan allerlei gebruikers laat zien, maar dat de adverteerder alleen betaald wanneer gebruikers daadwerkelijk klikken op de advertentie. Binnen de suite aan advertentie-gerelateerde diensten die Google aanbiedt is Performance Max de laatste toevoeging. Het doel van Performance Max is om de conversiewaarde te vergroten door middel van kunstmatige intelligentie toe te passen. 

   Wat is Performance Max?

   Performance Max biedt een hoge mate van automatisering door met behulp van kunstmatige intelligentie te leren wat voor soort advertenties het beste werken om de producten of diensten van jouw organisatie aan de man te brengen. Performance Max leert door veel verschillende advertenties te draaien die allemaal een klein beetje verschillen welke factoren het belangrijkst zijn om gebruikers te laten klikken op jouw advertenties. Veel hiervan krijg je als gebruiker van Performance Max niet mee, omdat er van alles achter de schermen plaatsvindt. Je betaald uiteindelijk alleen voor de advertenties die succesvol blijken en waar mensen daadwerkelijk op klikken. Performance Max is daarom een krachtig hulpmiddel om de conversiewaarde omhoog te krijgen. 

   seo tekst

   Performance Max Campagne

   Zodra er succes behaald wordt met het gebruik van Performance Max is er vaak de behoefte om deze service in meerdere rondes te blijven gebruiken en veel organische groei voor de organisatie te creëren. Toch is het niet altijd duidelijk hoeveel er met het gebruik van Performance Max te behalen valt. Afhankelijk van omstandigheden die verschillen per bedrijf en per sector kunnen de marginale opbrengsten van een nieuwe Performance Max campagne namelijk lager worden. Of het dan zin heeft om deze vorm van marketing te blijven gebruiken is een deskundige vraag waar wij graag bij helpen. Wij brengen voor jouw organisatie de opties in kaart, zodat jij de meest effectieve beslissingen kan nemen op het gebied van marketing.  

   Performance Max: Veelgestelde Vragen

   Performance Max is een dienst die Google aanbiedt voor bedrijven die willen adverteren. Performance Max is een vorm van Performance Marketing die kunstmatige intelligentie gebruikt om zichzelf te leren welke eigenschappen van een advertentie voor jouw organisatie het meest effectief blijken om van internetgebruikers nieuwe klanten te maken

   Performance Marketing is met de komst van het internet en de toenemende mate van digitalisering een steeds belangrijkere manier om klanten te kunnen bereiken voor veel bedrijven. Performance Marketing houdt in dat de adverteerder alleen betaald voor advertenties wanneer deze meetbare resultaten opleveren in de vorm van bijvoorbeeld een hogere click-through-rate of hogere conversiewaarde  

   Performance Max is een marketingdienst van Google. Bij Ecoteers helpen we jouw organisatie graag met het gebruik van effectieve marketing en leveren wij altijd ons eerlijke oordeel of het gebruik van een bepaalde dienst effectief zal kunnen zijn. Dit geldt ook voor zelflerende marketingalgoritmes zoals Performance Max van Google. 

   Performance max kan duidelijke en tastbare advertentie- en marketinggerelateerde doelen realiseren voor jouw organisatie. Performance Max is over het algemeen met name geschikt voor organisaties die graag hun conversiewaarde willen verhogen, die nieuwe klanten willen aanspreken, of organisaties die nieuwe inzichten willen verkrijgen over hun doelgroep klanten. Wij helpen bij het maken van de inschatting of Performance Max een uitkomst voor jouw organisatie kan zijn.