SEA onoverzichtelijk geworden? Lees hier wat je eraan kunt doen!

Heeft jouw organisatie moeit met jullie SEA overzichtelijk houden?
Zeker als je SEA inzet over meerdere platformen is het vaak moeilijk om het overzicht te bewaren. Dan is het lastig om belangrijke vragen te beantwoorden. Leveren je ads wel het gewenste resultaat? Welke search engine presteert het beste?
Wij bij Ecoteers snappen het probleem en willen graag helpen. Met onze ondersteuning in Feed management bij onze SEA-services kunnen wij 100% garanderen dat resultaten zullen verbeteren.

Ga voor resultaat

Waar moet je op letten bij voordat je begint:

Wil jij een eerlijke beoordeling van of jouw organisatie/website klaar is voor organisch verkeer? Plan dan een gratis audit in met onze co-founder Peter Dragstra. 

Wij gaan altijd voor een eerlijk advies, want langetermijnpartnerschappen zijn voor ons het meest waardevol. Daarom kunnen wij onze 100% groei garantie ook aanbieden aan degenen waar wij wel mee gaan samenwerken.

Wat als wij wel gaan samenwerken op het gebied van SEa Feed management?

Om de SEA-resultaten en het bezoekersverkeer van de website te laten groeien, is van essentieel belang dat de SEA-campagnes van hoge kwaliteit zijn en efficiënt ingezet worden. Daarom leggen we je aan de hand van onze analyse graag uit wat er verbeterd kan worden en hoe we deze ideeën zelf gaan toepassen.

Kick-off brainstormsessie

Hier is voor ons belangrijk om te ontdekken wat jouw huidige aanpak is en waar je moeilijkheden ervaart. Dit kunnen we niet alleen achterhalen, omdat jij je organisatie natuurlijk het beste kent. Daarom beginnen we met een brainstormsessie waarin we alle informatie over jouw organisatie samen in kaart kunnen brengen.

Doelstellingen en platformen

Na de gezamenlijke sessie trekken wij ons terug achter onze computers. Met behulp van onze software analyseren we welke platformen de beste resultaten zullen opleveren. Ook stellen we samen met jou concrete doelstellingen, wat de data feed management overzichtelijker zal maken.

Google Search Console

Presentatie van de resultaten

Nadat we onderzoek hebben gedaan, presenteren we je de resultaten. Op deze manier word je meteen op de hoogte gebracht van de strategie voordat we de planning gaan maken. Nadat de resultaten naar tevredenheid zijn besproken, bepalen we welke campagnes waar gedraaid gaan worden en hoe het bijgehouden wordt. Op die manieren creëren we een overzichtelijke management feed.

Maandelijkse update

Wij houden je maandelijks op de hoogte van jouw SEA resultaten. Hierdoor maken we het resultaat van onze services transparant en kunnen we de strategie bijsturen wanneer dat nodig blijkt.

Wij helpen jou met scoren in Google

Zoals bekend is Google de grootste en meest gebruikte search engine die er is. Deze populariteit maakt het platform ook voor organisaties heel aantrekkelijk, maar de competitie is dus hoog.

Daarom helpt het fanatieke team van SEA specialisten en Google feed managers van Ecoteers klanten graag bij zowel het opstellen van een advertentie campagnes als bij het overzichtelijk tracken en meten van resultaten door feed management. Door onderscheid te maken in de moeilijkheidsgraad van onze pakketten, kunnen wij onze klanten bij elk project voor de juiste prijs helpen.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een management feed die niet alleen overzichtelijk is, maar ook bijdraagt aan betere resultaten van de campagnes zelf. Wij geven zelfs een 100% garantie op organische groei. 

Dus draait jouw organisatie wel campagnes, maar hebben jullie moeite met het overzicht bewaren en echte goed resultaten eruit te halen? Dan ben je bij Ecoteers aan het juiste adres en helpen wij je graag verder.

Graag de hulp van onze data feed managers? Ga voor gegarandeerde organische groei

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  Wij hebben al een groot aantal klanten geholpen bij het hoger scoren op Google. Hier zijn een aantal van onze projecten. Daarnaast kijken wij met al onze klanten altijd hoe wij onze samenwerking kunnen versterken. Hiermee willen wij een sterk en groen netwerk in Nederland creëren. 

  De Buren

  De Buren

  De nieuwe website in combinatie met volledige herziene teksten zorgt voor een toename in de traffic.
  Meer informatie

  Social Impact Factory

  Social Impact Factory

  Door middel van het structureel plaatsen van blogs een toename in maandelijks verkeer.
  Meer informatie

  Ons SEA Data Feed Management Team

  Ben je benieuwd naar wie jou gaat helpen met feed management? Een paar leden van ons fanatieke SEA team stellen zich graag aan je voor. 

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   SEA Feed Management voor jouw bedrijf

   Het verbeteren van de overzichtelijkheid van jouw SEA data en resultaten kan zeer positieve resultaten hebben voor het succes van je bedrijf. Toch is feed management of het hebben van een data feed manager voor veel bedrijven nog onbekend gebied binnen de marketing activiteiten. Vaak wordt er dan gezocht naar een externe SEA specialist of feed manager. Ook bij het Ecoteers marketing bureau in Utrecht staan onze SEA specialisten voor je klaar.

   Door te kiezen voor een SEA specialist of ervaren data feed manager, kun je de campagne resultaten voor je webshop of webpagina verbeteren. Hoe beter je SEA geoptimaliseerd is, hoe meer verkeer je op je website krijgt.

   Wat is Feed Management?

   Feed management of product feed management is een proces waarin product (ad campagnes) data gefilterd, verrijkt en geoptimaliseerd wordt om makkelijker producten/diensten te verkopen over meerdere platformen of zoekmachines.

   Techniek

   Met feed management is het voor jou als online verkoper mogelijk om meerdere bronnen met productdata samen te voegen tot één feed. Bij data moet je denken aan attributen zoals prijs, afmetingen, kleuren en aan afbeeldingen voor producten. Deze feed kan je bij verschillende kanalen inzetten, deze hebben de data van jouw producten altijd in een gestandaardiseerd format nodig voordat het hierop geplaatst kan worden. Data feed management zorgt ervoor dat dit automatisch gebeurd, je hoeft alleen de gewenste kanalen te selecteren.

   Met een goed ingestelde data feed kom jij hoger in zoekmachines te staan en zorg je hiermee voor zichtbaarheid van je producten. 

   seo tekst

   Plaatsingen

   Met feed management kan jij jouw producten zichtbaar maken in zoekmachines. Hierbij zijn het niet alleen de betaalde resultaten bovenaan de pagina, maar kan je ook de gratis vermeldingen benutten. Zo kan je met een lager budget nog steeds vindbaar zijn op jouw producten en kan je concurreren zonder een grote investering te doen. 

   De data feed kan naast voor SEA ook gebruikt worden voor onder andere Facebook, TikTok, Instagram, Pinterest, maar ook marketplaces zoals Bol en Amazon. Met data feed management heb je de mogelijkheid om met regels de data aan te passen voor bepaalde kanalen. Zo kan je product data dat geuit wordt voldoen aan de specifieke eisen als het gaat om de producten die je hier verkoopt.

   Campagnes

   Als je nog verder wil groeien met jouw online marketing dan kan jij jouw data feed gebruiken als basis voor advertentiecampagnes. Zo kan je met een geoptimaliseerde data feed dus gebruik maken van onder andere Google Shopping, Google Performance Max, Facebook Commerce Manager & TikTok Shop. Op deze manier kan jij ervan verzekerd zijn dat je producten goed op deze kanalen komen te staan en dat je hiermee de verkoop van jouw merken nog verder kan laten groeien. 

   Data Feed Management Tips

   Productdata

   Het belangrijkste aspect van feed management is het de feed juist instellen met productdata, de juiste data doorsturen naar de kanalen en je hierbij houden aan de regels van deze platformen. Met de juiste kennis van deze zoekmachines, marketplaces en sociale media platforms kan jij ervoor zorgen dat jij met je gehele catalogus kan adverteren en vindbaar bent online.

   Productfeedoptimalisatie

   Het is mogelijk om de SEA specialisten van Ecoteers een optimalisatie te laten doen van de product feed. Aan de hand van de platformen waar jij je producten plaats kan Ecoteers optimalisaties uitvoeren door automatisch laten aanvullen van bepaalde velden. Zo komen deze hoger in de resultaten terecht en zijn klanten eerder overtuigd om een aankoop te doen. 

   Data feed management uitbesteden

   Advies over zoekmachine optimalisatie nodig? Bij Ecoteers kun je je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Ecoteers is gespecialiseerd in SEO & SEA-marketing, webbuilding en webdesign. Daarnaast heeft Ecoteers haar ogen op een duurzame toekomst en werkt graag aan het verbeteren van de online advertising van andere duurzame organisaties.

   Data Feed Management in Utrecht

   SEO marketing bij Ecoteers

   Ecoteers is hét zoekmachine marketing bureau in Utrecht voor de data feed management van jouw bedrijf of webshop. Onze SEA specialisten doen een grondig data feed onderzoek of stellen deze voor jou in om zo meer verkopen te kunnen generen voor jou.

   Bellen of mailen kan altijd, maar je bent natuurlijk ook welkom op ons bureau voor data feed management in Utrecht!

   SEA pakketten

   Check onze SEA pakketten en neem gerust contact met ons op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf! Elke klant heeft een andere aanpak nodig. Bij Ecoteers staan kwaliteit en aandacht bovenaan in onze samenwerkingen. 

   Data Feed Management: Veelgestelde Vragen

   Het is verstandig om te investeren in data feed management als je het overzicht wil bewaren bij het adverteren op meerder platformen. Als je jouw online verkoop een boost wil geven of flink wil groeien dan is het verstandig om te investeren in data feed management om zo met één feed te kunnen werken die je kan aanpassen op de kanalen waar jouw producten zichtbaar zijn.

   Data Feed Management zorgt voor overzicht in jouw productdata en resultaten. Door deze data te verrijken en optimaliseren kan jij je producten effectief verkopen om zo jouw doelstellingen te kunnen halen. Met data feed management kan jij hoger in de zoekresultaten komen en heb jij meer zichtbaarheid om nieuwe klanten te kunnen binnenhalen op jouw webshop.