Publishing: EcoToday

Op ons online platform proberen we zoveel mogelijk onze filosofie te laten terugkeren. De rode draad die hierbij door het platform loopt is dan ook altijd duurzaamheid. Ons eerste en grootste project dat we hierbij draaien is op het moment EcoToday.

Over EcoToday

EcoToday is het platform waarop we content delen die op een interessante, positieve en informatieve manier mensen de nieuwste mogelijkheden laat zien op het gebied van duurzaamheid. Wat dit platform hierbij uniek maakt is de neutrale wetenschappelijke toon die als leidraad door alle artikelen heen loopt. EcoToday is geen activistisch platform, maar probeer uitsluitend te informeren. Hierbij selecteren we leukste informatie en artikelen op het gebied van duurzaamheid. 

Zelf schrijven voor EcoToday?

Volg jij altijd het laatste nieuws op gebied van duurzaamheid? En lijkt het je leuk om dit te delen via een van onze kanalen? Dan kun je altijd solliciteren als schrijver voor EcoToday. We zijn bij Ecoteers altijd op zoek naar creatief talent die nieuws op een positieve manier kan overbrengen naar de lezers. Meer informatie over schrijven voor EcoToday kun je vinden op onze careers pagina.

Volg onze kanalen

We delen onze content op het moment via verschillende kanalen. Naast dat al het nieuws altijd te vinden is via onze website. Is het nieuws ook altijd te vinden via verschillende socials, we zijn hierbij actief op de volgende kanalen:

Instagram EcoToday

Facebook EcoToday

Linkedin EcoToday

Twitter EcoToday

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?