Internationale linkbuilding: wat is het?

Vergelijkbaar met link building, focust internationale linkbuilding op het verkrijgen van inkomende links van andere websites in verschillende landen en talen. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van jouw website op internationaal vlak. Denk hierbij aan internationale zoekmachines en publiek van over de hele wereld. 

Richt jij je met je bedrijf op de internationale markten? Of verkoop je ook goederen of diensten aan onze buurlanden? Dan is internationale link building relevant voor jou!

Internationale linkbuilding

Waar kun je zelf al rekening mee houden?

Internationele linkbuilding: je kunt het bij ons uitbesteden

Je internationale linkbuilding uitbesteden kan bij Ecoteers. Er zijn genoeg verschillende manieren om links te verkrijgen voor jouw website. Wanneer je zelf al over hoogwaardige content bezit, kunnen de verwijzingen vanzelf binnenkomen. Ook is het mogelijk om partners te benaderen om naar jouw website te linken, daar kunnen wij jou bij helpen. Bovendien is het mogelijk om gastblogs aan te schaffen. Maar het vinden van de juiste balans tussen beide is van cruciaal belang. 

Internationale link building: wat bieden wij?

Wij beginnen onze samenwerking met een korte en efficiënte meeting. We identificeren de mogelijkheden voor het verkrijgen van ”natuurlijke links”. Vervolgens wordt er door onze SEO-specialisten een lijst met zoekwoorden opgesteld. Hier vind je de zoekwoorden waarvoor we graag willen stijgen van posities 11 tot 20, naar posities 1 tot 10 in de zoekresultaten. Dit zijn de zoekresultaten waar vaak op gezocht wordt. Bovendien zorgen wij voor maandelijkse gastblogs en bieden we ondersteuning bij het verkrijgen van nieuwe links.

Ecotoday

Presentatie van de resultaten

Wij delen elk kwartaal de resultaten van jouw internationale linkbuilding. Hierdoor ben jij op de hoogte van de veranderingen die zijn aangebracht. Bovendien kunnen we zo goed inzien wat wel- en niet werkt voor de linkbuilding van jouw website.

Laat ons helpen met de internationele linkbuilding

Wil je de internationale link building van jouw website laten uitbesteden voor lage kosten? Bij Ecoteers ben je aan het juiste adres. Voor kwalitatieve linkbuilding in Nederland, Duitsland, of andere landen. Wij helpen je graag met internationale backlinks van jouw websites.

Benieuwd naar onze link building pakketten?

Wij vertrouwen op onze services. Daarom geven wij een 100% garantie van groei die past bij elk budget.

  Ons linkbuilding team:

  Heb je zelf weinig tijd om aan de slag te gaan met de internationale linkbuilding van jouw website? Ons team van enthousiaste linkbuilders kunnen een pakket samenstellen dat past bij jouw behoeftes. 

  Hoe kunnen we je van dienst zijn?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   We delen graag onze kennis op het gebied van content. Daarom delen onze schrijvers periodieke blogs over de laatste trends in het land van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn allemaal te vinden in onze kennisbank. Hieronder zie je de laatste artikelen van onze schrijvers. 

   Waarom internationale linkbuilding?

   Je weet inmiddels wat internationale linkbuilding is. Maar waarom is het nu eigenlijk van belang? Of het belangrijk is voor jouw website, is afhankelijk van de aard van je website en natuurlijk je zakelijke doelstellingen. Wil je hoger scoren in de zoekmachineresultaten op internationaal gebied? Internationale link building draagt bij aan het vergroten van de vindbaarheid van jouw website op internationaal gebied. 

   De gewenste resultaten

   Net als met de juiste SEO content, is linkbuilding een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie waarmee je hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Kwalitatieve internationale links kan de SEO prestaties van je website aanzienlijk verbeteren. Dit leidt tot hogere resultaten. Bovendien draagt internationale linkbuilding bij verkeersdiversificatie. Je bent hierdoor minder afhankelijk van één markt of regio. Dit kan meer economische zekerheid bieden, wanneer je de juiste linkbuilding strategie gebruikt.

   Vergroot je doelgroep met internationale linkbuilding

   Internationale linkbuilding heeft als groot voordeel het mogelijk vergroten van je doelgroep. Dankzij kwalitatieve linkbuilding en de juiste SEO teksten, kun je nieuwe klanten werven die je nu nog niet bereikt. Dit kan leiden tot groei van jouw bedrijf en mogelijk tot groeiende interanationale marktaandelen. Daarbij draagt het bij aan de mondiale autoriteit van je website. Dergelijke links en internationale publicaties helpen je om autoriteit op te bouwen binnen jouw branche. Bovendien kan internationale linkbuilding je een voorsprong geven op de concurrenten, wanneer deze nog niet gericht zijn op de internationale markten. Versterk je merkidentiteit en laat je onderneming groeien, dankzij de juiste linkbuilding. Bij Ecoteers kunnen we je hiermee helpen, door een link building pakket aan te bieden dat aansluit op jouw behoeftes.

   FAQ's: Internationale linkbuilding

   Internationale linkbuilding kent vele voordelen. Een voorbeeld hiervan is het vergroten van je (internationale) doelgroep, hogere zoekresultaten in zoekmachines, het opbouwen van autoriteit van je website en meer verkeer en mogelijke klanten naar je website. Internationale linkbuilding kan je een voorsprong geven op concurrenten die dit nog doen.

   Linkbuilding focust zich op het verhogen van de autoriteit van je website. Bovendien draagt het bij aan een Daarbij een hogere indexactie van de content. Internationale linkbuilding doet hetzelfde, maar legt de focus op een bredere (internationale) markt. Wanneer je een bedrijf hebt waarmee je ook in het buitenland wilt verkopen, is internationale linkbuilding essentieel.