Lise begint bij Ecoteers!

Vanaf deze week zul je een nieuw gezicht zien bij Ecoteers: Lise Smit!

Lise gaat ons team in Utrecht fulltime versterken en zal zich bezig gaan houden met SEO. Meer weten over Lise? Lees snel verder!

“Hoi ik ben Lise (25) en ik ben eind maart bij Ecoteers begonnen. Omdat velen van jullie mij vast snel tegen zullen komen, stel ik me graag even voor!

Begin vorige maand ben ik afgestudeerd van de Double Degree Master International Business Management (Rijksuniversiteit Groningen) and Marketing (Newcastle University). Tijdens mijn studies heb ik met veel plezier een semester in Denemarken en Engeland gewoond. Momenteel woon ik nog in Groningen, maar hoop ik zo snel mogelijk naar Utrecht te verhuizen zodat ik ook dagelijks op het Ecoteers kantoor te vinden ben!

Ik ben bij Ecoteers gekomen omdat mijn passies voor online marketing, sustainability en communicatie aansluiten bij de doelen van het bedrijf. Daarnaast voelde ik me ook meteen thuis binnen het jonge en dynamische team. De komende tijd zal ik me gaan verdiepen in SEO en alles wat hierbij komt kijken. Verder ben ik groot fan van alles rondom duurzaamheid dus vind ik het altijd leuk samen nieuwe ideeën en mogelijkheden te bespreken.”

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?