Samenwerking Macleasy

Wij zijn blij om te delen dat we een partnerschap met Macleasy zijn aangegaan. Onze buren in de Social Impact Factory gaan met ons samenwerken op het gebied van SEO, SEA en pagina-optimalisatie. Ook helpen wij om de website van Macleasy tweetalig te maken.

Wat doet Macleasy precies?

Macleasy repareert Macbooks op een duurzame manier. Daarnaast zetten zij zich ook op sociaal vlak in door samen te werken met Wajongers. Wij zijn daarom blij om weer een duurzame onderneming zoals Macleasy toe te voegen aan ons netwerk.

Omdat Macleasy onze buurman is, zien we meerdere keren per dag klanten tevreden het gebouw verlaten. Vooral de No Cure No Pay garantie  en de 2 jaar garantie op onderhoud die ze geven, zorgt dat alle klanten van Macleasy altijd tevreden zijn over de service.

Wat gaan wij doen voor Macleasy?

Wij gaan Macleasy helpen met SEO, SEA en pagina-optimalisatie. Door de goede service is mond op mond reclame hun grootste kanaal. Wij willen Macleasy erbij helpen om ook online hun prestaties te verbeteren. 

Met duurzame partners zoals Macleasy willen wij nu en in de toekomst een positieve impact maken. Zoekt jouw organisatie ook hulp op het gebied van SEO, SEA of pagina-optimalisatie, neem dan contact met ons op. 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?