Een goede e-mailmarketing strategie? Wij helpen je op weg!

Wil jij graag e-marketing inzetten voor jouw bedrijf, maar vraag je je af hoe je dit effectief en eenvoudig kunt doen? Wij helpen je graag op weg.

E-mailmarketing is een goede toevoeging aan jouw online marketing strategie! Waarom? Daar vertellen we je meer over in onze gratis whitepaper. Wij delen in de whitepaper 10 veelgemaakte fouten. Zo kun jij deze voorkomen en op de juiste manier aan de slag met e-mailmarketing. Hulp nodig? Dan kijkt onze e-mailmarketingexpert graag met je mee.

Wij bij Ecoteers geven altijd eerlijk onze mening en kunnen jou daarom 100% garantie geven over onze services als wij samenwerken. 

Ga voor resultaat

Waar moet je op letten voordat je begint:

Wil jij een eerlijke beoordeling over jouw organisatie en huidige e-mailmarketing opzet? Plan dan een gratis audit in. 

Wij gaan altijd voor een eerlijk advies, want langetermijn partnerschappen zijn voor ons het meest waardevol. Daarom kunnen wij onze 100% groei garantie ook aanbieden aan degenen waar wij wel mee gaan samenwerken.

Vraag onze whitepaper gratis aan

Waarom e-mailmarketing

Er zijn meerdere redenen om e-mailmarketing toe te voegen aan je online strategie. Ten eerste zorgt het voor meer klantenbinding. Leads en klanten kunnen relevante, exclusieve content verkrijgen van een bedrijf. Bedrijven bouwen op deze manier aan geloofwaardigheid én aan de relatie met een klant.

De kracht van herhaling, informatie die aansluit op de behoefte van de klant en speciale acties kunnen een klant over laten gaan tot een aankoop. Daarbij is het een enorm schaalbaar kanaal waarvan de effectiviteit goed te meten is. 

Bovendien kun je e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten waardoor het aansluit op je doelgroep. Voorbeelden zijn nieuwsbrieven, promotiecampagnes en evenementenmeldingen.

e-mailmarketingflow

Niet alleen is het een effectief middel, als je een goede e-mailflow inricht, zorg je ervoor dat er veel kostbare tijd bespaard blijft en je ondertussen wel leads en huidige klanten bereikt, boeit en bindt!

Je kunt zelf vandaag al een start maken of jouw huidige e-mailmarketing strategie een boost geven, door de e-mailmarketing tips uit onze whitepaper op te volgen. Wil je eerst een goede basis creëren en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Dan kijken wij met je mee.

Wij helpen je met een goede e-mailflow

Waar kunnen wij je precies bij ondersteunen?

Intake en strategie
We voeren een eerste gesprek om jouw bedrijf, doelstellingen en doelgroep te begrijpen. We zullen deze informatie gebruiken om een aangepaste e-mailmarketingstrategie te creëren.

Bouw, ontwerp en automatisering
Ecoteers zal je helpen bij het opbouwen van een e-maillijst en ervoor zorgen dat alle contacten toestemming hebben gegeven om e-mails te ontvangen. We ontwerpen en schrijven ook visueel aantrekkelijke en responsieve e-mails die aansluiten bij het merk. Daarnaast helpen we bij het opzetten van automatiseringstools om e-mails te plannen en te verzenden en ze te personaliseren op basis van het gedrag van de ontvanger.

Testen en lanceren
Ecoteers test en verbetert de e-mails om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de wet- en regelgeving. Vervolgens wordt de e-mailmarketingcampagne gelanceerd.

Monitoren en verbeteren
Wij volgen de prestaties van de e-mails door statistieken zoals open rates, click-through rates en conversies. We gebruiken deze gegevens om toekomstige campagnes te optimaliseren en de resultaten te verbeteren.

Follow-up en betrokkenheid
Vervolgens kun je leads en klanten binden die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst en vergroot je de kans dat ze betalende klanten worden

Neem contact met ons op

  Hoofdkantoor:
  Bernadottelaan 13
  3527 GA, Utrecht
  Nederland

  Kantoor Hengelo
  Demmersweg 32
  7556 BN, Hengelo
  Nederland

  Kantoor Tilburg
  Meutestraat 14
   5042 XK, Tilburg
  Nederland