EcoTree Project

Met het Ecotree project zorgen wij voor een constante positieve impact van onze diensten.

Bomen planten voor onze diensten

over ons

Het doel van Ecoteers is om een positieve impact te maken door het gebruik van marketing. Met copywriting kun je op het eerste gezicht geen groot verschil maken op het gebied van duurzaamheid. Toch willen we met onze afdeling copywriting een bijdrage leveren. Daarom zijn we het Ecotree project gestart.

Bij iedere 1.666 woorden die wij schrijven, maken onze klanten een positieve impact. We krijgen hierbij hulp van een betrouwbare organisatie die de bomen voor ons plant. Omdat wij vinden dat er overal ter wereld bomen geplant moeten worden, hebben we organisaties gezocht met een wereldwijde dekking. 

Handen uit de mouwen

Naast NGO’s die voor ons bomen planten, zijn wij zelf ook in Nederland begonnen. Een van onze doelen was een Ecoteers bos te planten in Nederland. Wij zijn er inmiddels achter dat dit niet makkelijk is in Nederland. Maar het is gelukt. Op meerdere plekken in Nederland zijn we begonnen met het planten van bomen! Wij doen dit nu twee keer per jaar, in het beste seizoen om bomen te planten. 

Wil je meer lezen over onze filosofie?

Doelen die we in de komende jaren willen bereiken

Wat willen wij bereiken?

120.000 bomen planten voor 2030

200% CO2-reductie voor 2030

Meer lezen over onze services?

Meld je aan om mee te doen!

Laat hier je contactgegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over onze toekomstige bomenprojecten.
Wil je gelijk contact opnemen? Wij zijn te bereiken op 030 227 04 75

  Hoofdkantoor:
  Bernadottelaan 13
  3527 GA, Utrecht
  Nederland

  Kantoor Hengelo
  Demmersweg 32
  7556 BN, Hengelo
  Nederland

  Kantoor Tilburg
  Meutestraat 14
   5042 XK, Tilburg
  Nederland