fbpx

Frontpage

Eindredacteur EcoToday

Quality Analyst

Guus studeert Bedrijfskunde op Saxion hogeschool in Enschede. Hij werkt al 10 jaar bij de lokale omroep 1Twente als radio en tv-presentator en heeft hier veel media-ervaring opgedaan. Onderwerpen binnen media, klimaat en internet liggen hem het best maar hij kan zich snel inlezen in andere onderwerpen.


Co-Founder

Boyd heeft Informatiekunde en Filosofie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn studie heeft hij veel ervaring op gedaan in in webdesign en applicatie ontwikkeling. Door zijn brede interesses is hij samen met Peter in 2019 gestart met Ecoteers om door middel van marketing een positieve impact te hebben.


Co-Founder

Peter heeft de bachelors bedrijfskunde en rechtsgeleerdheid afgerond aan de universiteit van Groningen. Daarna heeft hij zich door twee masters gespecialiseerd in Marketing en IT-recht. Tijdens zijn studie is hij zich steeds meer gaan verdiepen in duurzaamheid en het milieu. Daarom schreef hij hier aan het eind van zijn studie Recht & ICT ook een thesis over. Door de brede specialisaties en interesses in verschillende onderwerpen is hij begonnen als tekstschrijver. Hij is gebrand om een positieve impact te kunnen hebben met zijn toekomstplannen en richtte daarom in 2019 samen met Boyd Ecoteers op.


Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in de voor de nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

    dev