Partnerschap Ecorus

Wij zijn blij om te delen dat wij een partnerschap met Ecorus zijn aangegaan. Ecorus is ontwikkelaar van zonne-energieprojecten. Door hun liefde voor het vak en de kwaliteit die ze leveren, is Ecorus marktleider op het gebied van zonneprojecten voor bedrijven en woningbouwcorporaties. Ecorus wil net als ons het verschil gaan maken de komende jaren en we zien daarom uit naar deze samenwerking.

Wat doet Ecorus?

Met grote projecten bij onder andere distributiecentrums van Ahold, staat Ecorus voorop in de energietransitie. Door de omvang van hun projecten, kunnen zij grote slagen slaan. Zij hebben tot op heden al 400.000 zonnepanelen geplaatst en dit levert maar liefst 113,3 MW aan energie op. Door de kennis en ervaring die er over de jaren heen in opgebouwd, kan Ecorus complexe projecten ook daadwerkelijk realiseren.

Wat gaan wij doen met Ecorus?

Wij gaan Ecorus helpen met het uitvoeren van een juiste contentstrategie. Wij hebben al meerdere projecten voor Ecorus gedaan en wij hopen ook de komende tijd veel projecten succesvol af te ronden. Hier gaan wij niet alleen ons steentje aan bijdragen, maar het is voor ons ook een bron aan kennis. Met een duurzame partner zoals Ecorus willen wij nu en in de toekomst werken aan een positieve impact.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?