Ecoteers heeft 125 bomen geplant!

In oktober heeft Ecoteers samen met haar klanten 125 bomen geplant sinds de oprichting. Met het Ecotree project werken we samen met onze partners toe naar een groenere toekomst.

Vanaf onze oprichting is het maken van een positieve impact altijd het belangrijkste doel geweest. Daarom kozen we ervoor om bij iedere 5000 woorden die we schrijven voor onze klanten, een boom te planten. Zo zorgen we er samen met onze partners en klanten voor dat de wereld (letterlijk) een stukje groener wordt.

Bij de oprichting hebben we onszelf het doel gesteld in het eerste jaar 150 bomen te planten. Hoewel we nog geen jaar bestaan hebben we deze doelstelling nu al bijna behaald! Vanaf nu hopen we dit elk jaar te verdubbelen, om zo over 10 jaar jaarlijks 80.000 bomen te kunnen planten. Als we deze doelstelling niet behalen met onze klanten, zullen we er zelf voor zorgen dat de bomen toch geplant worden.

We hopen natuurlijk dat we in de toekomst nog veel meer bomen kunnen blijven planten. Zo zetten we ons samen in voor een groenere wereld!

Wil je meer weten over het Ecotree project of weten hoe je jouw marketing verduurzaamt? Lees hier meer!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?